bu arada ben devlet hastanesinde yaptırdım tüm işlemlerimi canım. o yüzden aşılamayada tüp bebeğede bi ücret öemiyorum. aşılamaya hiç bir ücret istemiyolar, tüp bebek için ise sadece 400 cıvarı bi para ödeyecem canım. dr devlette çalışıyo, ama muayenehanesne gidiyorum ayde 2 defa ordan götürüyo parayı, yoksa babasının hayrına yapmıyo yaniiii. ben özellikle tercih ettim devlette çalışan dr.
evet canım. sabah sürprizle uyandım. üzgünüm(( 20:
senden naber???
merhaba kızlar ben geldim.bende 1 kere aşılama yaptırdım.sonra tutmayınca dr umu değiştirdim.bu dr bana aşılamalık bişey olmadığını söyledi.yumurtlama takibi yapıp çatlatma iğnesi yaptırdı.adet günüm ayın 13 ü ama daha bir belirti yok yani sivilcem çıkmadı,göğüslerim acımıyor ve sinirli değilim şaşılıcak şey heyecanla bekliyorum.umarım olmuştur.kendinize iyi bakın ve devamlı düşünmekten vazgeçin...
sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşlar benimde 2. şılama masalcan arkadaş gibi tutmadı bende en çok eşimin üzülmesine üzülüyorum.Allah bize de bigün o duyguyu yaşatır inşallah.
canım moralleri bozmak yok.. hep söylüyorum bunda da vardır bir hayır.. masalcancım yaşın kaç bilmiyorum ama koşulları sağlıyorsan direkt tüp bebeğe geç derim... Allahım sana sağlıklı bir evlat verir inşallah
merhaba dilacım
uzun süredir görünmüyordun
inşallah adet olmazsın da bize mutlu haberler verirsin canım
canım üzme kendini... Allahım o mutlu günleri elbet gösterecektir.. lütfen moralini bozma.. sen güçlü dur ki eşinde güçlü dursun.. bunda olmadıysa bir dahakinde olur öyle düşün..
rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuşturur inşallah
30 yaşındayım canım evet tüp bebek yapıcam büyük ihtimalle. ama oda tutmazsa çok korkuyorum canım. valla gerçekten sıkıldım artık. dr değiştirsem mi diye dşünüyorum, onada cesaret edemiyorum, heşey sil baştan olacak. çok kararsızım((
merhaba kızlar ben geldim.bende 1 kere aşılama yaptırdım.sonra tutmayınca dr umu değiştirdim.bu dr bana aşılamalık bişey olmadığını söyledi.yumurtlama takibi yapıp çatlatma iğnesi yaptırdı.adet günüm ayın 13 ü ama daha bir belirti yok yani sivilcem çıkmadı,göğüslerim acımıyor ve sinirli değilim şaşılıcak şey heyecanla bekliyorum.umarım olmuştur.kendinize iyi bakın ve devamlı düşünmekten vazgeçin...
aynı yaştaymışız hayatım... tüp bebek büyük ihtimalle olur.. 7 aşılama sonrası ilk tüp bebek denemesinde hamiş kalanları okudum.. Senin kuzu gelecek ama nazlanıyor işte :)))
doktorum bana demişti ki:"bebeğin senin istediğin zamanda değil kendi istediği zamanda gelir"
belki seninki d öyle olacak.. bu yeni nesil asi masalcancım :)))
niy ebukadar ümitsizsin canım.diyorum ama bende senin gibiydim bize kayseri yakın kayseri de tüp bebek yaptıranlara bi bakim dedim çok ümitlendim o topikte hamile kalan bi çok arkadaş var.onların yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum.tutar ya niye tutmasın.daha bugün haberlerde izledim 58 yaşındaa bayan tüp bebekle hamile kalmış bebeği 1 yaşında .bizimde olur kısmette varsa.valla bilemiyorum canım ya. eşimle konuştuk tüp bebek yapalım dedi. yarın arayalım konuşalım doktorla dedı oda zaman kabetmek ıstemıyor. butün gün kötüydüm ama eşimi görüncee dahda kötü oldum tam 1 saat hiç durmadan ağladım.
asi canım asi daha gelmeden üzüyolar. ama sonrasında inşallah sevindireckler bakalım hayırlısı olsun.
tüp bebekte tutarmı bılemıyorum???
niy ebukadar ümitsizsin canım.diyorum ama bende senin gibiydim bize kayseri yakın kayseri de tüp bebek yaptıranlara bi bakim dedim çok ümitlendim o topikte hamile kalan bi çok arkadaş var.onların yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum.tutar ya niye tutmasın.daha bugün haberlerde izledim 58 yaşındaa bayan tüp bebekle hamile kalmış bebeği 1 yaşında .bizimde olur kısmette varsa.
sıkma canını ya mesala düşün son 1 ayımız hep bu aşılamayla uğraşmakla geçti sonunda yıkım.arkadaşlarımın hepsinin çocuğu var biri de daha yni hamile onun adına çok seviniyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ama.kendime engel olamıyorum çok üzülüyorum arkadaş toplantılarına katılmıyorum bebek sevgileri anlatılıkça üzülüyorum.benim ne çektiğimi anlamıyorlar.aşılamalarımdan kimsenin haberi yok ama ne kadar çok üzüldüğümü bildiği halde hamile kalınca benim bu üzüntümü unuttu eşinin babalık duygusu hissetmesinden falan bahsediyo en çok da bu zoruma gidiyo.Allah bizim için nezamn hayırlıysa zaman verecektir.eşimizle başbaşa olmamızın tadını çıkaralım.kendi kendime söz verdim yeni bir bunalım çökene kadar kararım bu sende kendi kendine söz ver olacak inşallah sonunda :))ya ümitsizlikmi bilemiyorum benimki canım. adını koyamadım ben. inan hiç sağlıklı düşünemiyorum. üp bebekte de çok büyük şansımız yok gibi geliyo. boşlukta gibiyim canım, ne düşüneceğimi bilemiyorum. şu an için herşey imkansız gibi geliyor. daha yeni kırmızılar geldı ya ondandır. atlatırım diye düşünüyorum. bakalım yarın fikirlerim değişecekmi ki değşir. bırakmak yok devam, sonuna kadar. ama her yeni gün umtszluk getırıyo gibi((
sıkma canını ya mesala düşün son 1 ayımız hep bu aşılamayla uğraşmakla geçti sonunda yıkım.arkadaşlarımın hepsinin çocuğu var biri de daha yni hamile onun adına çok seviniyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ama.kendime engel olamıyorum çok üzülüyorum arkadaş toplantılarına katılmıyorum bebek sevgileri anlatılıkça üzülüyorum.benim ne çektiğimi anlamıyorlar.aşılamalarımdan kimsenin haberi yok ama ne kadar çok üzüldüğümü bildiği halde hamile kalınca benim bu üzüntümü unuttu eşinin babalık duygusu hissetmesinden falan bahsediyo en çok da bu zoruma gidiyo.Allah bizim için nezamn hayırlıysa zaman verecektir.eşimizle başbaşa olmamızın tadını çıkaralım.kendi kendime söz verdim yeni bir bunalım çökene kadar kararım bu sende kendi kendine söz ver olacak inşallah sonunda :))
masalcım
hayırlı değilmiş canım
ümit kaybetmek yok
en beklemediğimiz anda gelecek bebeklerimiz
hepimiz tadıcaz o duyguyu
yoruluyoruz sıkılıyoruz ama toparlarnıp mücadeleye devam
başka çaremiz yok
1 2 ay bekle derim tüp bebek içinde belki bu sürezarfında hamile kalırsın
neden olmasın inancını yitirme tatlım
birgün geçse umutlanıyoruz dediğin gibi
hayaller kuruyoruz ..
gecen her saatte umudumuz artıyor..
bende gecen ay 6 günden sonra gelince hüngür hüngür ağlamıştım
gününde gelince okadar üzülmüyordum halbuki
rabbim bizimde yüzümüzü güldürür işallah canım ne yapalım
bize düşen mücadele,sabır ve tevekkül...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?