2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

reyhaaaaaaaaan
tatlım duymuyorsun bizi
ne yapıyorsun aşağıda öyle çık yukarı artık

canım anlat nereleri gezdin güzel vakit geçirmişsindir işallah

evet reyhancım sen anlat bıraz. havamız değışsn canım benım:)))

dur bir tahminde bulunayım
bence reyhan topiğe geldi
sonra okeyi açtı
daldı gitti
.... ve bizi unuttu

ilahi semi güldürdün yine beni sizleri çok özledim kızlar nasılsınız diyeceğim ama baya bir stresli geçmiş masalcancım bekleme süreni kendine işkence gibi çektirmişsin bizler güçlü bayanlarız artık her türlü zorlukla başa çıkabiliriz öyle değilmi canım umudumuz bittiği yerden yeniden başlıyor her seferinde onun için hiç üzülme ama sana tavsiyem biraz ara ver ve kafanı ve vücudunu dinlerdir ben şu anda çok rahatım sürekli bu işlerle uğraşmakta insanın psikolojisini bozuyor olursa olacak olmayacaksada ne yaparsak yapalım olmayacak o zaman ne yapacaz hayatı zindana çevirmeyip sabredip bekleyeceğiz ne demişler sabreden dervişşşşşşşşş beklemekten gebermişşşşşşşşşşşşşşşaka şaka muradına ermiş rabbim yüzümüzü bu dünyada olmazsa öteki dünyada güldürecek sabrımızdan ötürü öpüyorum hepinizi
ben biliyordum canım senin orada olduğunu nidemek sallamam mıı:80::80::79:
reyhan gitti, febe gitti sende gidiyosun maşallah herkez gezmelerde. Gözüm yok ama bizi yanlız bırakıyosunuz valla((58:
geldim canımın içi gezmeye değil öyle amcamın kızlarının yanına gittim kafam dağılsın diye ama ne öğrendim dersinizzzzzzzzzzzzz amcamın kızı hamilegelde unutt
bitanem ne söylenebilirki allah sabır versin bizlere ama düşükten sonra hemen hamile kalan çok duydum
masaaaaaaaaaaalcan eşinide kendinide motive etmek senin elinde canım bu bizde iyice takıntı haline geldi diyelimki olmadı allah yaşatmasında ömrümüz boyunca hep böylemi geçecek bize verilene razı geleceğiz gülüm tamam mı kendini üzme eşin eminim sen istiyip üzülüyorsun diye üzülüyor daha çok tamam mı anlaştıkmı:13::13:
sağol bitanm. şu an için en çok buna ihtiyacım var. Boşluktayım bugün, bişey düşüemiyorum:))

hoşgeldin reyhancım:)
nasılsın bitanem, nasıl geçti??
hoşbulduk bebem nasıl oldun iyisin dimi birazdaha
semicim sana bayılıyorum tatlım ne kadar mikemmmel birisin boşver idrarın pozitif olmasın sen başlı başına pozitifsin zatenonun için sende benim şampiyonumsun

semi canım sen 6 gün sonra mı oldun??
ay çok üzüldüm şimdi ( bende yarın sabahı bekliyorum artık...bugünde değişen bişi yok...çok ümitlenmeye başladım ama bu 6 gün gözümü korkuttu çnk ben geç adet olanlardanım

reyhancım unutmak nıyetıyle gitiğimiz yelerde bile hatırlatacak bişey oluyo dımı. valla gittin pozitif enerji almış gelmısın canm benim. iyiyim iyiyim toparlıyorum yavaş yavaş. evet eşim ben üzülüyorum diye çok üzülüyo. bu akşam nerdeyse benle beraber oturup ağlayacaktı canım benım. evde tam 2 saat sesizlik hakımdı canım:)))

amcanın kızı hamile he

ay sakiğn sakin otururken öyle bir kahkaha attım ki
koçiş iyimisin gibilerinden suratıma bakıyor
ay gülsemmi ağlasam mı
sağlıkla kavuşsun bebeğine işallah

yaşasın yaşasın şampiyon benim

reyhancım bende okeye daldın zannettim:44:meğer destan yazıyormuşsun tatlım ya

evet canım maalesef
o yüzden burda bağırıp duruyorum test yapın ertelemeyin diye
umutlarımız ne kadar büyük olursa o ay için hayalkırıklığımızda o kladar büyük oluyor maalesef

evet canım maalesef
o yüzden burda bağırıp duruyorum test yapın ertelemeyin diye
umutlarımız ne kadar büyük olursa o ay için hayalkırıklığımızda o kladar büyük oluyor maalesef

ne kadar yüksekten düşersek o kadar acıyor biliyorum ama her ay test sonucunun negatif denmesi sinirlerimi bozuyordu şimdi ilk defa sabrettim bakalım hayırlısı...
belki vardır belki yoktur ama ümit etmemek elimde değil...
ve senin bu 6 gün olayı valla moralimi bozdu ( hem senin adına ne kadar üzülmüşsündür hemde yarın seninle aynı kaderi yaşayacağım korkusu var (

üzme kendini hepsinin üstesinden geleceğiz allahın izniyle
ya günahımı aldıntabikide size yazıyordum ama destan olmuş dimi

Neyse kocişin yüzüne bakmadan buraya koştum valla darılacak azcık onunla ilgileneyim görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

Neyse kocişin yüzüne bakmadan buraya koştum valla darılacak azcık onunla ilgileneyim görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

bende seni öpüyorum canım. bnde azcık kocişle zaman geçireyim, üzdüm onu bu akşam. öpüyorum sizi.
iyi geceler kızlar:))

Son düzenleme:

düşün birde benim adetim hiç gecikmez 28gün dedimi gelir saatini bile bilirim

sen iki sonucada hazırla kendini canımderim
ama işallah çift çizgiyi görürsün bizde mutlu oluruz senin için

iyi geceler kızlar...
üzmeyin eşlernizi ne de olsa onlar bizim gibi duygularını belli edemiyorlar (
bizde yinede ağlayıp biraz olsun rahatlıyoruz

düşün birde benim adetim hiç gecikmez 28gün dedimi gelir saatini bile bilirim

sen iki sonucada hazırla kendini canımderim
ama işallah çift çizgiyi görürsün bizde mutlu oluruz senin için

inş. kızlar yarın için bana dua edin nolur??

ee bende kaçayım o zaman iyi geceler arkadaşlar

febeee birsen dönemedimn gezmelerden
nerelerdesin arkadaşım gel artık

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
nurten74|1.deneme|24.11.2010|08.12.2010|Negatif
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|Negatif
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|Negatif
febe|2.deneme|21.12.2010|04.01.2011|Negatif
REYHANgoker|2.deneme|20.12.2010|03.01.2011|Negatif
eylul0655|2.deneme|18.12.2010|01.01.2011|Negatif
tume|2.deneme|19.12.2010|02.01.2011|Pozitif
masalcan|2.aşılama|27.12.2010|12.01.2011|Negatif
ece1509|2.deneme|02.01.2011|17.01.2011|
mine25|||21.01.2011|
semi|||22.01.2011|
aska|2.deneme|||
sunasay||||

Masalcım çok geçmiş olsun canım,hayırlısı böyleymiş demek ki,Bence 1-2 ay ara ver sonra bakarsın yola nasıl devam edeceğine..Vücudun dinlensin sonuçta o kadar hormon yükleniyor..Kendi kendine gelişsin çatlasın atılsın yumurtalar.. Bende 30 yaşındayım ve zaman geçiyor gibi bir strese girmiştim ama boşver bu kadar zamandır bekliyoruz birkaç ay daha bekleriz..Önemli olan sağlık..Hem tüp bebek daha zor bir süreç biraz dinlenmiş olursun..Hem bellimi olur belki mucizen gerçekleşir ve kendiliğinden hamile kalırsın bu süreçte..Allah büyük asla umut kesilmez..

canım teşekkür ederim. kafam çok karışık bitanem. bi tarafım dınlen diyo, bi tarafım devam bırakma dıyo. bilemiyorum, çok ikilemde kaldım. inanki düşünemiyorum.zaten 2 seneddir uğraşıyorum, dahada zaman harcamak mı istemiyorum nedır anlamadım. kesinleştirmiştim kafamda 2. aşılama tutmazsa hemen tüp bebek yaptırıcam beklemiyecem diye ama şu anda yaptırmakla yaptırmamak arasındayım, net bir karar veremiyorum.

seninle aynı durumdayız sanırım,bende 2 yıldır uğraşıyorum..bir sorunumuz yok yapılan testler sonucu ama olmadığına göre bence var :) bende 2.aşılama tutmazsa tüp demiştim hemen ama eşimle anlaşamadık bu konuda :)) kendisi yorulmuşta ara vermek istiyomuş o yüzden yaza kadar ara verdik ne yapim biraz daha beklerim.Bu arada da hayatımı yaşamaya 2 yıldır ertelediğim herşeyi yapmaya karar verdim..Zaten çocuk olunca özgürlüğümüz kısıtlanıcak bence bu günlerin tadını çıkarmak lazım..Hem biraz kafamızda rahatlamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…