adına çok çok sevindim.hayırlısı olsun.bizlere umut ışığı oldun.darısı başına canıminşallah masalcancım.. Pazartesi topikte hamileyim haberlerini lırız inşallah
canım ben amasrada değilim.. şehir merkezindeyim... Amasra 15 dk bize.
Eylülcüm canım, inan nasıl üzüldüm bilemezsin.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki....
Tam en büyük hayalime kavuştum derken ters giden şeyler oluyor.
Ama şunu unutma herşey allahtan.. Herşeyin hayırlısı.. Rabbim biz kulları için en doğru zamanı biliyor.. Ben hep böyle dua ettim... "allahım bana bebeğimi benim için en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıcakla ver"" edim."
allah insanlara kaldıramayacağı yük vermez. Sen de benim gibi düşün.. En azından bir bebeğinin olduğunu gördün.. Imkansız değilmiş değil mi? Bu bile gerçekten büyük bir umut..demekki rabbim ol deyince oluyor... Ben bebeğimi kaybettikten sonra bir ay ara vermiştim biliyorsun... Gerçekten tedaviye verilen ara çok iyi geliyor..
Bu sürede kafanı dinle, ilaç alma, eşinle dostunla iyi vakit geçir ve bol dua et canım..
Allahım o kadar büyüktür ki bir kez verdiyse yine verecektir.. Lütfen üzülme.. Senin için dua edeceim canım
umraım çok istediğin bebeğine en kısa sürede kavuşursun
evet canım. Sabah sürprizle uyandım. üzgünüm(( 20:
Senden naber???
semi canım sen 6 gün sonra mı oldun??
Ay çok üzüldüm şimdi( bende yarın sabahı bekliyorum artık...bugünde değişen bişi yok...çok ümitlenmeye başladım ama bu 6 gün gözümü korkuttu çnk ben geç adet olanlardanım
söylenecek hiç birşey bulamıyorum çok üzüldüm.ama bir arkadaşım bebeğini düşürdükten 3 ay sonra hemen hamile kalmıştı.dr 6 ay çok önemli uterus düşükten sonra emriyoyu çok rahat tutar demişti hatta ve dediği oldu.sakın ümidini yitime canım.inan acını yürekten paylaşıyorum..merhaba kızlar. Hepinize selamlar...
Bir süredir gelemedim aranıza. Ama sizleri tabi ki unutmadım.
şuanda da aslında ne söyleyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. çok üzgünüm ama bebeğimi kaybettim. Sizinle en son görüştüğümüzden beri çok şey yaşadım. Düşük yaptım bebeğimi. O kadar üzgünüm ki, anlatamam. Allah hayırlısını versin diyorum ama üzülmekten kendimi alamıyorum. Sizlerin desteğine çok teşekkür ederim.
Ilk defa çift çizgiyi gördüm, ilk defa kan testinde pozitif çıktı ama şimdi hiçbirşey yok. O kadar büyük mutluluğun hemen ardından bu kadar büyük üzüntüyü kaldıramadım. Geçecek biliyorum ama şuan henüz çok yeni olduğu için acı çekiyorum. Ben bir süre ara veriyorum. Kendimi toparlamak istiyorum. Bir süre aklımdan bebek fikrini uzaklaştırmak istiyorum. Neyse ki çalışıyorum. Ve neyseki şu dönem çok yoğun bir dönemimiz iş yerimde. Aklımı başka şeylerle dağıtmak istiyorum. Sizleri seviyorum. Hepinizin allah gönlüne göre versin. Umarım hepiniz bebeklerinize hemen bu ay kavuşursunuz.
Tumeciğim senin için de o kadar sevindim ki. Allah bu sefer tamamına erdirsin ve inşallah sağlıklıca kucağına al bebeğini. Sen de bebeğini kaybetmiştin geçen aşılamanda. Allah bu sefer emeklerini hayallerini boşa çıkarmadı. Hayırlı olsun canım. Kendine her zamankinden daha çok dikkat et. Lütfen dualarınızda bana da yer ayırın.
:92::92::92::92:
bunlar reyhanın
:92::92::92::92:
:92::92:
bunlar febenin
bunlarda sunasayın:92::92::92::92::92:
:
gizlice aldım nasılllll çamaşırsız kaldılar bu gece
topiğe gelmedikleri zaman sallayacm bunları
tumeninkileride alacaktım amaaaa
o hamiiiiiişşşşşş üşüümtemiz şimdi yeğenimizi
Canım arkadaşlarım.... şu an o kadar mutluyum ki.... Rabbime bin şükür bebeğim geldi.... Benimle.... Dün kan testi yaptırdım.. Sağlık ocağına gittim.. 16. Günümdü ve değerim 194 çıktı.. Inanamadım tabi.. Sonra özel bir polikiliniğe gittim.. Orada da test yaptırdım.. Hayırlı olsun gebesiniz dediler hala inanamadım... O kadar mutluyum ki...
Iki kan testi sonucu ve hala inanamıyorum.. Bir de idrarda baktım 2. çizgim biraz silik çıktı ama çıktı...
Hamileyimmmmmmmmmm
canım bebeğin hayırlı ve sağlıklı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inan çok ama çok sevindim birkaçgündür girememiştim topiğe yaklaşık bir saattir bu sayfayı bulmaya çalıştım ve tabiki buldum tume ciğim o güzel kalbine göre verdi rabbim hamilelerin duaları kabul olur diyorlar lütfen duanda benide dile getir rabime şükürler olsun......
ee bende kaçayım o zaman iyi geceler arkadaşlar
febeee birsen dönemedimn gezmelerden
nerelerdesin arkadaşım gel artık
çooook teşekkür ederim canımcım.. darısı sana ve tüm isteyenlere olsun.. emin olabilirsin.dualarım herkes için.. rabbim isteyen herkese versin...
şimdi gezmeye gideceğim canım.. arkadaşlarla amasrada balık keyfi yapıcaz. akşama gelince görüşürüz öptüm herkesi
geldim bitanem geldimm.sizide çok özledim.ya ilginç bi bağ oluşturdum sizinle aramda.kardeş gibi olduk yaa
ohh gez bitanem ama kendini yormaa
yormama canım... merak etme... febecim bende buradaki herkesle farklı bir bağ oluşturdum.. iş arkadaşlaım bile tnıyor sizi.. o kadar önemli oldunuz ki hayatımda:)))
masalcan nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?