2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

adına çok çok sevindim.hayırlısı olsun.bizlere umut ışığı oldun.darısı başına canım

evet canım. Sabah sürprizle uyandım. üzgünüm((20:

Senden naber???

adına çok üzüldüm canım.yalnız sen çok olumsuz düşünüyorsun.biraz olumlu düşünki olumlu olsun.gerçi benim de senden pek farkım yok ama yanlış yapıyoruz.beni arkadaşım 1 yıl önce 2010 aralıkta tüp bebk yaptırıcam,aşılamayla uğraşmıycam ve tutacak diyordu.kendisi öğretmen izin tarihlerini bile tutacakmış gibi hesapladı.bana aşılamayla zaman kaybediyorsun dedi.hep olumlu düşündü.ve dediği oldu.yıllardır çocuk istiyorlardı olmadı dediği tarihte ilk ve tek tüp bebek yaptırdı ve 31 ocakta müjdeli haberi aldık.benim de 17 sinde 2.aşılama sonucum belli olacak ve direkt tüp bebeğe başlıycam.çok pişmanım aşılamayla zaman harcadığım için.gerçi bizim 2 aşılama mecbur demişti dr.neyse ama tüp bebekte ümitliyim lütfen sen de hep ümitli ol..bak olacak ozaman göreceksin.buarada antalya benim bulunduğum yer.öptüm

inşallah pazartesi olumlu haberini alırız...allah hepimizin yardımcısı olsun

söylenecek hiç birşey bulamıyorum çok üzüldüm.ama bir arkadaşım bebeğini düşürdükten 3 ay sonra hemen hamile kalmıştı.dr 6 ay çok önemli uterus düşükten sonra emriyoyu çok rahat tutar demişti hatta ve dediği oldu.sakın ümidini yitime canım.inan acını yürekten paylaşıyorum..

merhaba canım allah iyliğini versin çok güldüm canım ben evde yanlızsam topiğe girebiliyorum bu aralar ev kalabalık o yüzden bakamaz oluyorum ama aklım hep burda inanki sayende donsuzda kaldık ya nasılsın neler yapıyosun herşey yolundamı ......

ececim teşekkürler canım.. inşallah darısı tüm isteyenlerin başına olur..

dosba ne yaptı acaba?? merak ediyorum onu.. gelip güzel haberi versin bize...

canım bebeğin hayırlı ve sağlıklı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inan çok ama çok sevindim birkaçgündür girememiştim topiğe yaklaşık bir saattir bu sayfayı bulmaya çalıştım ve tabiki buldum tume ciğim o güzel kalbine göre verdi rabbim hamilelerin duaları kabul olur diyorlar lütfen duanda benide dile getir rabime şükürler olsun......

çooook teşekkür ederim canımcım.. darısı sana ve tüm isteyenlere olsun.. emin olabilirsin.dualarım herkes için.. rabbim isteyen herkese versin...

şimdi gezmeye gideceğim canım.. arkadaşlarla amasrada balık keyfi yapıcaz. akşama gelince görüşürüz öptüm herkesi

ee bende kaçayım o zaman iyi geceler arkadaşlar

febeee birsen dönemedimn gezmelerden
nerelerdesin arkadaşım gel artık

geldim bitanem geldimm.sizide çok özledim.ya ilginç bi bağ oluşturdum sizinle aramda.kardeş gibi olduk yaa

ohh gez bitanem ama kendini yormaa

masalcannn bitanemmm döndüğümde güzel haber almak için dua ettim ama nese dur bakalım napalım bizde tüp bebek anneleri oluruz :) bel çektirme diye gitmiştim ama kadın belime değil karnıma aşağıdan yukarı doğru masaj yaptı.bende dün akşam yakı yapıştırdım belime.bakalım bu ayda bunları denemiş oldum..

geldim bitanem geldimm.sizide çok özledim.ya ilginç bi bağ oluşturdum sizinle aramda.kardeş gibi olduk yaa

ohh gez bitanem ama kendini yormaa

yormama canım... merak etme... febecim bende buradaki herkesle farklı bir bağ oluşturdum.. iş arkadaşlaım bile tnıyor sizi.. o kadar önemli oldunuz ki hayatımda:)))

yormama canım... merak etme... febecim bende buradaki herkesle farklı bir bağ oluşturdum.. iş arkadaşlaım bile tnıyor sizi.. o kadar önemli oldunuz ki hayatımda:)))

benimde ablamlar tanıyo sizi :) bazen onaların yanındayken acaba arkadaşlarım napıyo diye söylüyorum,gülüyolar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…