sağol canım
benimde enerjim düştü aşılama tüp derken hamile kalmaya çalışıyoruz
malesef düşük riskimiz çok daha fazla bunuda biliyoruz ama
yinede çok kötü ya
sunasaycım o yüzden enazından 15.günde testi yap ki olumsuz olsa dahi o kadar üzülmezsin. çünkü hamile kaldığını sanıp sevinmeye başlarken adet gecikmesiymiş demek üzer insanı
canım şimdi hatırladım kullandığım iğnenin uyarılar kısmında öyle yazıyordu
kısaca bu ilaçları kullanarak saglanan gebelikte düşük riskinin normalden fazla olduğu kişiye anlatılmalı falan ama işallah senin bildiğin gibidir
evet canım haklısın sizlere iyi geceler ben çıkmak zorundayım hepinizi çok öpüyorum vereliniortak
bir arkadaşım 3.aşılamasında hamile kaldı ve 2 ay evden çıkmadı resmen abarttımı bilmiyorum ama
su an karnı burnunda isim arıyor bebişine
testim pozitif çıkarsa yapmam gereken herşeyi yaparım elimden ne geliyorsa bebeğimi korumak adına
benim biras moralim bozuk arkadaşım nete girergirmez başka topicdeki arkadaşlara meraba diyim dedim şokkkk:1shok: 2 aylık hamile olan arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuş. kürtaj olcakmış.:1no2: hamile kalmak ayrı dert hamilelik süreci ayrı dert. 2 gün öncede aynı topicden bi başka arkadaş düşük yaşadı. yani biraz korkmaya başladım:1no2:
3 aylıktı sanırım ya 14 haftaydı. yani 3 aydan az fazla çok zaor bişey gerçekten allah korusun esirgesin .
bu gece kaynatmıyonuz badessss... baktım yas var topikte.
3 ay 6ayın geçmesini heyecanla beklerken. üfff ya moralim gerçekten 0landı. ya nergis orda duvara soramadım neden durur bi bebeğin kalbi? yani neden kaynaklanmış olabilri?
çok sebebi olabilir . ben kan pıhtılaşması topiğindeyim biliyorsun . bebeğinin kalbi duran düşük yapan 100 lerce anne biliyorum onların ki ve benimkilerin sebebi kan pıhtılaşması. bebeğin kromozom anomalisindende olabilir. anne baba nın genetik kromozom yan mutasyonuda olabilir. bi arkadaşım var 5 kez bebeğini kaybetti kalbi duruyordu hep ebişlerinin. sonradan yapılan testlerde çıktı ortaya. kadının kromozom bozukluğu varmış. normal yolla bebeği olmamalıymış değilse hep böyle kalbi durumuş yada düşermiş. tüp bebekle pgt yöntemiyle hamile kalabilirmiş bir tek... neler var neler.. rabbim hakkımızda en hayırlısını versin inşallah.:Saruboceq:
sana iyi geceler canım benim uyku saatim ..:)
yarın sabah test yapacam :) tabiki sabaha kadar adet olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?