2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

sunasaycım bende ondan çok korkuyorum adetimi beklemek istiyorum ben
ama buseferde her adet olmadığım gün umudum artacak
umudum ne kadar artarsa okadar büyük olacak hayalkırıklığım
o yüzden pazartesi yaptırsam mı test diyorum

sağol canım
benimde enerjim düştü aşılama tüp derken hamile kalmaya çalışıyoruz
malesef düşük riskimiz çok daha fazla bunuda biliyoruz ama
yinede çok kötü ya

aşılama da düşük riskimiz yok semicim benim bildiğim herkez kadar riskimiz var. hamileyken çok ii bakmak gerekio kendine. hepiniz ii besleniomusunuz kıslarrr?

sunasaycım o yüzden enazından 15.günde testi yap ki olumsuz olsa dahi o kadar üzülmezsin. çünkü hamile kaldığını sanıp sevinmeye başlarken adet gecikmesiymiş demek üzer insanı

evet canım haklısın sizlere iyi geceler ben çıkmak zorundayım hepinizi çok öpüyorum vereliniortak

kızlar benim naçizane tavsiyem hamile olunduğu ne kadar çabuk anlaşılırsa o kadar daha dikkat eder ve önlem alınması gereken bi durum olup olmadığı takip edilir.

canım şimdi hatırladım kullandığım iğnenin uyarılar kısmında öyle yazıyordu
kısaca bu ilaçları kullanarak saglanan gebelikte düşük riskinin normalden fazla olduğu kişiye anlatılmalı falan ama işallah senin bildiğin gibidir

allah allah hamiş birakıp ardından düşürüo. tövbe yarabbim inşallah 1000 de 1 bile diildir bu durum. hakikaten hamilelik sürecine çok dikkat etmek gerekio kızlar

evet canım haklısın sizlere iyi geceler ben çıkmak zorundayım hepinizi çok öpüyorum vereliniortak

güle gülee sunasaycım. görüşürüzz

kızlar bu arad ys88 ile en son görüşmem de adeti gelmemişti henüz. inşallah güzel haberlerle döner:Saruboceq:

bir arkadaşım 3.aşılamasında hamile kaldı ve 2 ay evden çıkmadı resmen abarttımı bilmiyorum ama
su an karnı burnunda isim arıyor bebişine
testim pozitif çıkarsa yapmam gereken herşeyi yaparım elimden ne geliyorsa bebeğimi korumak adına

kesinlikle dikkat etmek gerek. en doğrusunu yapmış bi de bi ara birsürü bulaşıcı hastalık türemişti domuz gribi v.s. allah bize de nasip etsin ve sağlıklıca kucağımıza da almayı göstersin:Saruboceq:

3 aylıktı sanırım ya 14 haftaydı. yani 3 aydan az fazla çok zaor bişey gerçekten allah korusun esirgesin .

3 aylıktı sanırım ya 14 haftaydı. yani 3 aydan az fazla çok zaor bişey gerçekten allah korusun esirgesin .

3 ay 6ayın geçmesini heyecanla beklerken. üfff ya moralim gerçekten 0landı. ya nergis orda duvara soramadım neden durur bi bebeğin kalbi? yani neden kaynaklanmış olabilri?

3 ay 6ayın geçmesini heyecanla beklerken. üfff ya moralim gerçekten 0landı. ya nergis orda duvara soramadım neden durur bi bebeğin kalbi? yani neden kaynaklanmış olabilri?

çok sebebi olabilir . ben kan pıhtılaşması topiğindeyim biliyorsun . bebeğinin kalbi duran düşük yapan 100 lerce anne biliyorum onların ki ve benimkilerin sebebi kan pıhtılaşması. bebeğin kromozom anomalisindende olabilir. anne baba nın genetik kromozom yan mutasyonuda olabilir. bi arkadaşım var 5 kez bebeğini kaybetti kalbi duruyordu hep ebişlerinin. sonradan yapılan testlerde çıktı ortaya. kadının kromozom bozukluğu varmış. normal yolla bebeği olmamalıymış değilse hep böyle kalbi durumuş yada düşermiş. tüp bebekle pgt yöntemiyle hamile kalabilirmiş bir tek... neler var neler.. rabbim hakkımızda en hayırlısını versin inşallah.:Saruboceq:

sana iyi geceler canım benim uyku saatim ..:)
yarın sabah test yapacam :) tabiki sabaha kadar adet olmazsam

senin düşük yaptığını bilmiyordum. çok geçmiş olsun canım. a.s.
ya ne kadar saçma. neden hamilelik düşünenlere doktorlar bu testleri yaptırmıo. ben devlet hastanesine gittiğimde ilk hocam artık bebek düşünüoruz yaptırmam gereken bir test varmı dedim bi demir bi de akdeniz anemisine baktılar. ne genetik ne kromozom. yani uğraşılıosa da boşuna uğraşıo çoğu insan belki.tüp bebeğe geçmeleri gerekirken. hem çabala sonra düşür.v.s v.s. çok üzücü çok moralim bozuldu çok. eşyalarını bile alıodu kızcağız.

sana iyi geceler canım benim uyku saatim ..:)
yarın sabah test yapacam :) tabiki sabaha kadar adet olmazsam

nergsicim inşallah adet olmasın ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım.ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…