2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım lütfen bunları aklına takma.her gebe kalmak isteyene de yapmazlar bunları çünkü bu testler uzun bir süreç daha gebelik öncesinden anne adayını tedirgin etmekte olmaz. herkeste yaşanacaak diye bişey yok. bana tüm bu testler yapıldı iğne kullandım ama yinede 3. bebeğimi kaybettim bazen tıbbın açıklayamadığı düşükler olurmuş.bunları kafaya takmak bendede olurmu diye düşünmek bebeği olumsuz etkiler.verecek olan Allah. inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olur.

bende 15 ekimde yaptırdım. benim gibi yumurtası çatlamayan var mı dr baktı aşılama yapmadan önce çatlamamış yumurtaların dedi

canım ya insan sabredemiyor demi bende düşünüyorum ama bakalım hayırlısı diyorum,,,,

canım ya zaman geçmek bilmiyor çok sıkıldım artık şu 5 günü nasıl geçiririm bilemiyorum.....

hakkında hayırlısı olsun canım.. .seni çok iyi anlıyorum.. birşeylerle uğraş ama kendini fazla yorma.. mutlu haberleri getirirsin inşllah bize:))))

reyhancım gördüm seni ama yemeğe çıkıcaz. merhaba deyip kaçmak zorundayım. öptüm

canım ya sanki adet olacakmışım gibi ağrım var gece hiç uyuyamadım stresliyim biraz sen nasılsın?

benimde bugün 12. günüm ve bendede sancı var ne yapalım arkadaşlar umutsuzluğa düşmemem lazım olmamasının vardr bir nedeni diye düşünüyorum hayırlısı böyle stres yaparak elimize birşey geçmiyorki daha kendimize yapıyoruz etrafımızdakiler bile bu ruh halimizden etkileniyor.herşey olacağına varır.

canım ya sanki adet olacakmışım gibi ağrım var gece hiç uyuyamadım stresliyim biraz sen nasılsın?

ne olsun işte canım bendede bol bol adet belirtisi başkada bişey yok
bende yavaş yavaş stres yapmaya başladım
test yaptırsam mı karar da veremedim henüz ama içimden birses teste gerek kalmayacak diyor:çok üzgünüm:

kızlar bir şey sorcam size. bugün aşılamada 4. günüm.. 3 gündür kasıklarımda batma vardı.özelikle sağ tarafımda. ama bugün altta ağrı hissettim.. sizde de oldu mu böyle bir şey???

kızlar bir şey sorcam size. bugün aşılamada 4. günüm.. 3 gündür kasıklarımda batma vardı.özelikle sağ tarafımda. ama bugün altta ağrı hissettim.. sizde de oldu mu böyle bir şey???

canım benim 2.aşılamam olduğu için topic topic gezmiştim. ve şunu anladım ki bu tür yakınmalar aşılaması tutanda da tutmayanda da oluo. yani bunu negatif bi belirti gibi düşünme sakın. bu ay yumurtlaman sağdan mı soldan mı olmuştu? diyeceksin neden sadece mrk ettim

kızlar çoğunuzun gün saymasına bile gerek kalmayacak salıdan sonra allah izin verirse güzel hbrler gelmeye başlar. o yüzden keyfinize bakmaya çalışın. no stres yatın kendinizi sıcak tutun lmaz:ve romantic komedi izleyinopuyorumnanaktan. test yaptıranlarda hbr verin bize lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…