senin düşük yaptığını bilmiyordum. çok geçmiş olsun canım. a.s.
ya ne kadar saçma. neden hamilelik düşünenlere doktorlar bu testleri yaptırmıo. ben devlet hastanesine gittiğimde ilk hocam artık bebek düşünüoruz yaptırmam gereken bir test varmı dedim bi demir bi de akdeniz anemisine baktılar. ne genetik ne kromozom. yani uğraşılıosa da boşuna uğraşıo çoğu insan belki.tüp bebeğe geçmeleri gerekirken. hem çabala sonra düşür.v.s v.s. çok üzücü çok moralim bozuldu çok. eşyalarını bile alıodu kızcağız.
sunasaycım bende ondan çok korkuyorum adetimi beklemek istiyorum ben
ama buseferde her adet olmadığım gün umudum artacak
umudum ne kadar artarsa okadar büyük olacak hayalkırıklığım
o yüzden pazartesi yaptırsam mı test diyorum
sana iyi geceler canım benim uyku saatim ..:)
yarın sabah test yapacam :) tabiki sabaha kadar adet olmazsam
kıslarrrrrrrr yarın bende kanda test yaptırcam 12. günüm hayırlısı inşallah
bende 15 ekimde yaptırdım. benim gibi yumurtası çatlamayan var mı dr baktı aşılama yapmadan önce çatlamamış yumurtaların dedi
canım ya zaman geçmek bilmiyor çok sıkıldım artık şu 5 günü nasıl geçiririm bilemiyorum.....
canım ya sanki adet olacakmışım gibi ağrım var gece hiç uyuyamadım stresliyim biraz sen nasılsın?
canım ya sanki adet olacakmışım gibi ağrım var gece hiç uyuyamadım stresliyim biraz sen nasılsın?
merakla bekliyorum canım güzel haberlerini:Saruboceq:kıslarrrrrrrr yarın bende kanda test yaptırcam 12. günüm hayırlısı inşallah
yumoşların çatlamadan mı aşılama yaptı doktorun jakobi?
evet aynen çatlamasını beklemedi. 36 saatte çatlamadılar benimkiler
kızlar bir şey sorcam size. bugün aşılamada 4. günüm.. 3 gündür kasıklarımda batma vardı.özelikle sağ tarafımda. ama bugün altta ağrı hissettim.. sizde de oldu mu böyle bir şey???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?