kızlar bir şey sorcam size. bugün aşılamada 4. günüm.. 3 gündür kasıklarımda batma vardı.özelikle sağ tarafımda. ama bugün altta ağrı hissettim.. sizde de oldu mu böyle bir şey???
ben iim canım. rahim filminin ardından 3. aşılamaya başlıycam. beni de rahim filmi stresi bastı
asılamadan farkı yok sakın korkma ıns ııyı cıkar flımın sonuclarıı...
inşallah dygcum. artık acıyı geçtim, ya tüplerde sorun çıkarsa die tedirginliğim var.eyvahedigeldismile
badescim ne zaman çektiriyorsun rahim filmini
stestende kapalı gorunebılıymsn bıraz rahatt genıs olucaz zyapacakk bısey yokk yasın kacc...
stestende kapalı gorunebılıymsn bıraz rahatt genıs olucaz zyapacakk bısey yokk yasın kacc...
dygcum o yüzden anestezi altında yaptırıım diorum. çünkü bazen kendimi engelleyemeden kasıyorum çatalda. sonra 2.kez çektir olmasın dedimkaydirigubbakcemile3
bades ıstda adetın bıttıkten 3 gun sonra fılmıı cekıyolarrr...
tamda onu düşünerek anestezi düşünüorum. rahat olmak zorundayım die iice kasarım die korkdumdygydn na katılıyorum badescim
ben rahim filmi çektirirken stres yapmıştım
şimdi drlar ın hepsi farklı konuşuyor biri kapalı diyor biri stresten spazm yapmış açık aslında diyor biri ilaç yetmemiş açık diyorkafamçokkarıştı
ne dedikleri belli değil anlayacağın
canım benim durumuma düşme mümkün olduğu kadar rahat olmaya calış canım
bende anestezılı cektırıdım uyandıktan sonrada narkozu atmak zor oluyoo uyandımm bı aglamayla kocamı soruyrmm yabancı ınsanlarr ıcımı ceke ceke nasıl agladım aklıma geldıkce guluyrm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?