2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar bir şey sorcam size. bugün aşılamada 4. günüm.. 3 gündür kasıklarımda batma vardı.özelikle sağ tarafımda. ama bugün altta ağrı hissettim.. sizde de oldu mu böyle bir şey???

canım bende 2 asılamamı denedımm benımde agrılarım vardı dr sordumm adet belırtısımı yanı olmamdımı yıne agrıyoo dıye ılclar yumurtaları uyardıgı ıcın agrı yapıyoo dedıı normalmıs...

ıyı gıdıyoo stres basladı tabıı 10 gun olduu ıste dr cumartesıı gel dedı aslında salı gunu ogrenebılıyrzda
kesın olsun dedıı sen nasılsınn ...

ben iim canım. rahim filminin ardından 3. aşılamaya başlıycam. beni de rahim filmi stresi bastı

badescim ne zaman çektiriyorsun rahim filmini

o durum biraz karışık işte semicim. şu an ingilteredeyim biliosun adetim yarına biter sanırım. ama burda da 2 haftam kaldı. burda da çektirmek istemiyorum. oyüzden gecikicek gibikafamçokkarıştı

stestende kapalı gorunebılıymsn bıraz rahatt genıs olucaz zyapacakk bısey yokk yasın kacc...

dygcum o yüzden anestezi altında yaptırıım diorum. çünkü bazen kendimi engelleyemeden kasıyorum çatalda. sonra 2.kez çektir olmasın dedimkaydirigubbakcemile3

dygydn na katılıyorum badescim
ben rahim filmi çektirirken stres yapmıştım
şimdi drlar ın hepsi farklı konuşuyor biri kapalı diyor biri stresten spazm yapmış açık aslında diyor biri ilaç yetmemiş açık diyorkafamçokkarıştı
ne dedikleri belli değil anlayacağın
canım benim durumuma düşme mümkün olduğu kadar rahat olmaya calış canım

dygcum o yüzden anestezi altında yaptırıım diorum. çünkü bazen kendimi engelleyemeden kasıyorum çatalda. sonra 2.kez çektir olmasın dedimkaydirigubbakcemile3

bende anestezılı cektırıdım uyandıktan sonrada narkozu atmak zor oluyoo uyandımm bı aglamayla kocamı soruyrmm yabancı ınsanlarr ıcımı ceke ceke nasıl agladım aklıma geldıkce guluyrm ...

bades ıstda adetın bıttıkten 3 gun sonra fılmıı cekıyolarrr...

benim doktorum da öle dedi:1no2: ama vakit kaybetmekte istemiorum. kanda gebelik testi yapıp yaptırcam artık rahimfilmini:1no2: yoksa 3.aşılamamda geçikicek:1no2:

bir dahaki adet tarihini bekleyeceksin ozaman canım
ondan sonrada sanırım 3.aşılama:uhm:

tamda onu düşünerek anestezi düşünüorum. rahat olmak zorundayım die iice kasarım die korkdum
bende anestezılı cektırıdım uyandıktan sonrada narkozu atmak zor oluyoo uyandımm bı aglamayla kocamı soruyrmm yabancı ınsanlarr ıcımı ceke ceke nasıl agladım aklıma geldıkce guluyrm ...

:1no2: ben de 1 kez ameliyat olmuştum nazkozdan sonra herkeze teşekkürediodum önüme gelene hemşirelere falan ameliyathaneden çıkarken ayaklarını öpecek gibi. neden teşekkürettiğimi bilmiorum ama:roflol:

ys88 miydi bir arkadaş vardı
sonucunu bildirmedi sanırım zaten yakındada görmedim burda onu
umarım sonucu pozitif olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…