2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hamile olan arkadaşlar yardımcı olun bana.aşılamamın 12.günü.adetime 4 gün var.şimdiden belirti olurmu.tek belirtim bu son günlerde çık sık tuvalete gidiyorum.

tumecim kabarma dışındaki tüm yaşadıkların hamilelerde oluyordiye biliyorum tatlım
sorarsın için rahatlar
kalp atışlarını duymaya gidiyorsun değilmi tumecim

evet canım özelde yaptırdım. o labuvatuarıda hiç beğenmedim çok lakayıtlerdi ama benım dr ısrarla ben güvenıyorum o labuvatura dedı.
bilemiyorum buün suratımıza okkalı bı tokat yedik onu bliyorum sadece.

ben çok üzüldüm ama eşim küplere bindi hem yetersiz sperm ded hemde parayı indirdi cebe dr. çok sinirlendi. iyiki dr dayak yemedi benim kocişten valla. ucuz kurtulduuu))

tumecim değişik bişey yedinmi kuzuuum. veya dışardan bişey yednmi belki alerjik reaksiyondur:))))

ben bu şehrin en talep gören özel hast.gidiyordum
ve ünideki dr bakar bakmaz bu degerlerde olan birinin olması imkansız dedi
ve kendinden çok emin görünüyordu
yani tabiki heryer bir değil ama yinede tamamen güvenme bence hem takılma be tatlım ne olurlar gördük olmadı ne imkansızlar gördük nurtopu:))))

doğru diyosun bitanem. ama bunu duymayı hiç beklemiyodum valla:)))
büyükbir şok yaşadık yani. o muayenehanee nasl durdum blmiyorum. dr parçalammak için zor tutum.
zaten bende atık ege üniversitesi gitmeyi düşünüyorum yada bi tüp bebek merkzine.
maddi açıdn daha yorucu ama en azındn dalında uzman bırı olur dıye düşünüyoruz.
bakalım sonucu bı gorelımde. zaten 4-5 ay ara vermeye karar verdık.hkkımızda hayırlısı:)))

tüp bebek merkezinden önce üni.yi dene mutlaka derim.
ben çok etkilendim drum kesinlikle işini biliyordu
hazır olduğumda kesinlikle üni.ye gitcem

işallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh gerek kalmaz masalcım ya

tüp bebek merkezinden önce üni.yi dene mutlaka derim.
ben çok etkilendim drum kesinlikle işini biliyordu
hazır olduğumda kesinlikle üni.ye gitcem

işallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh gerek kalmaz masalcım ya

inşallaaaaaaah bitanem.
bikaç gün geçsin de kendimi toparlıyım. gidicem araştırmaya ege üniversitesine tüp bebek ünitesi var. ordakı ıyı bı dr ıle konusayım bakayım ne dıyecek. simdi kafamda bu var.en yakın zamanda gdecem:))

at bakayım kafandan o düşünceleri
daha bugün aşılamanı oldun tüp düşünüyorsun kulaga bile mantıksız geliyor dimi tatlım
bırak 12 gün birşey düşünme.dua ile olumlu düşüncelerle geçsin 12günün
işallah pozitifi görürsün
yok olmadımı ozaman düşünürüz bunları
bak en azıından korkak değilsin mücadeleediyosun ve birgün elbet kazanacaksın
tume demişti sanırım hoşuma gitti
tedaviye başlayanların %80 ilk sene içinde sonuç alıyor diye

evet canım. zatn aşılama bağlıyo elimi ayağımı. yapmasaydı bugun aşılamayı p.tesi direk üniverseye gidecektım valla.
neyse senn dedıgın gıbı u 12 günü bi atatalım bakalım. hayırlısıyla.

canım nerelerdesin sen kaç gündür fundada bende seni çok merak ettik şu şifreni otamatik aç yap ve sık kullanınlara ekle direk girersin ben hiç şifre girmiyorum
evet onu bende bir dua kitabından okumuştum kadın içiyor diye biliyorum hatta kim bu sudan hanımına içirip onunla cima ederse allahın izniyle hamile kalır diye okumuştum ve nisan yağmuru olursa daha iyi olurmuş inşallah canım sonuçta kuranı kerimin her harfi bir şifadır şifa olur inşallah. bizede umut olursun.
15 sn düşündm büyük ihtimasl yanlışmama perşembeeeeeeeeeeeeeee
bilemedin 0
reyhaaaannnnnnnnn ben buldum cevabı
ama söylemeyecem
çünkü kopya çektim
çok zordu napıyım
değil aslında ama kafa karışıyor biraz.
canım benim eşimde çift taraflı varikosel vardı 3 sene önce ameliyat oldu ama sana tavsiyem hiç ameliyat olmasın zaten böyle hastalarda tüp bebek uyguluyorlar zaten onu yaptıracaksın bişey değişmiyor yani direk tüp inşallah gerek kalmazda canım.doktorlarda pek sıcak bakmıyor heleki bıçaklı ameliyata olursada mikrocerrahi ameliyat olsun ama gerek yok bence . çünkü bişey değişmedi bizde

mine seni merak etmez olurmuyuz canım seni facedede göremiyorum reyhana sordum hatta çok merak ediyorum seni kullandıgın ilaçtan olabilir ama ilaç bittikten 1 hafta içinde olman lazım bende kullanmıştım genelde öyle oluyordu

kızlar nerdesinizzz
bir benmi evdeyim
kalktım hava çok güzel güneş ısıtıyor falan dedim
gezmek için süper bir hava
bir saat sonra yağmur ve fırtına

semicim bende çıktım dışarı orman havasında 40dk kadar yürüdüm çok iyi geldi..
inanın 1 haftadır sadece uyuyorum miskin bişi oldum...
geçen hafta korkuyordum belim ağrıyordu bu hafta çok iyi geldi..

kızlar ya ben bgn çok mutluyum.rüyamda test yaptırıyorum.beta hccg 22 çıkıyor nsl seviniyorum.çok gerçekti.nedersiniz bir işaretmi bu.sonra uyandım.yine uyudum.ve bir tepsi baklava gördüm. okadar güzeldiki anlatamam.ne olur yorumlayınn ya.benm içimde hep bi umut var bu ay.28 son.şimdi yaptırsam belli olur ama eşim iin vermiyor.adetini bekle diyor.

tumecim kabarma dışındaki tüm yaşadıkların hamilelerde oluyordiye biliyorum tatlım
sorarsın için rahatlar
kalp atışlarını duymaya gidiyorsun değilmi tumecim

evet bitanem perşembe gideceğim.. inşallah duyarım pıtpıtları :)))

hamile olan arkadaşlar yardımcı olun bana.aşılamamın 12.günü.adetime 4 gün var.şimdiden belirti olurmu.tek belirtim bu son günlerde çık sık tuvalete gidiyorum.

canım inan ben hiç belirti yaşamadım.. hatta adet olacağım sandım.. sadece adet belirtileri erken başladı diyordum.. meğer hamileymişim

tumecim değişik bişey yedinmi kuzuuum. veya dışardan bişey yednmi belki alerjik reaksiyondur:))))

masalcancım şekerim değişik bir şey de yemedim.. o kadar düzgün ve düzenli besleniyorum ki.. anlamadım.. neyseki bugün dün gibi çok fazla kaşınmadım.. dediğin gibi alerji sanırım... işyerinde bir kadın var ona alerjim var:))) o alerji yapmış olabilir mi acaba :))))

hadi inşallah bakalım.. bende test yapmadan önce rüya görmüştüm.. rüyamda ayetel kürsiyi okuyordum.. sabah uyandım ahala okuyorum.. rabbim çok şükür ne güzel bir dua gördüm diye sevinmiştim o zaman

hehehehehe:)))) olabilir tatlım. hamillikte oluyor, karacığerde problem olursa oyle kasınıp kabarıyorsun canım benım. dr sormayı ıhmal etme ne olur ne olmazzz

canım benimde rüyalarım da beta hcg testimi falan görüyordum
bi de ben 6 ay önce rüyamda ocakta hamile kalacağımı görmüştüm daha doğrusu ben hatırlamıyorum ama sürekli öyle sayıklamışım... eşim sabah sölemişti bende 6 ay sonrası çok geç diye üzülmüştüm ama kısmet gerçekten de ocak ayınaymış :)) rüyalarına inan... inş. sonucun pozitiftir

canım sağolun ikinizde ilacım bitti bugün kullanmadım bakalım adet olcakmıyım bi hafta bekliycem hakkımda hayırlısı neyse o olsun adet olursam tekrar doktora gitcem bu sefer ek olarak klomende vercek bakalım sabırla bekliyorum hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…