tatlım ben sperm testlerine falan inanmıyorum artık
nerde yaptırıyorsun sen aşılamayı hele özelse hiç inanma
ve değerlerin öyle olsa bile rabbim ol derse olacak gerisi boş
üzme kendini canım ve dua et.işallah tutacak canım
ay kaşıkla korkutalım bakalım işe yaracak mı??? üst dudağım silikonlu gibi oldu valla.. ben şu uçuğu bir korkutayım bakayım belki işe yarar:))
perşembe doktora gidince soracağım valla.. bende tuhaf tuhaf değişiklikler var.. diş etlerim kanıyor, ağzımın içi yara, dudağum uçuklu, uyuz gibi kaşınıyorum, vucudum fosur fosur kabarıyor, normalde ben kuru bir cilde ve saça sahibim.. ama 2 gün saçlarımı yıkamayım yağdan gözükmüyor, yüzümde sivilceler çıkıyor,ergenlikte bile sivilcem çıkmamışken....
ben bu şehrin en talep gören özel hast.gidiyordum
ve ünideki dr bakar bakmaz bu degerlerde olan birinin olması imkansız dedi
ve kendinden çok emin görünüyordu
yani tabiki heryer bir değil ama yinede tamamen güvenme bence hem takılma be tatlım ne olurlar gördük olmadı ne imkansızlar gördük nurtopu:))))
doğru diyosun bitanem. ama bunu duymayı hiç beklemiyodum valla:)))
büyükbir şok yaşadık yani. o muayenehanee nasl durdum blmiyorum. dr parçalammak için zor tutum.
zaten bende atık ege üniversitesi gitmeyi düşünüyorum yada bi tüp bebek merkzine.
maddi açıdn daha yorucu ama en azındn dalında uzman bırı olur dıye düşünüyoruz.
bakalım sonucu bı gorelımde. zaten 4-5 ay ara vermeye karar verdık.hkkımızda hayırlısı:)))
tüp bebek merkezinden önce üni.yi dene mutlaka derim.
ben çok etkilendim drum kesinlikle işini biliyordu
hazır olduğumda kesinlikle üni.ye gitcem
işallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh gerek kalmaz masalcım ya
at bakayım kafandan o düşünceleri
daha bugün aşılamanı oldun tüp düşünüyorsun kulaga bile mantıksız geliyor dimi tatlım
bırak 12 gün birşey düşünme.dua ile olumlu düşüncelerle geçsin 12günün
işallah pozitifi görürsün
yok olmadımı ozaman düşünürüz bunları
bak en azıından korkak değilsin mücadeleediyosun ve birgün elbet kazanacaksın
tume demişti sanırım hoşuma gitti
tedaviye başlayanların %80 ilk sene içinde sonuç alıyor diye
canım nerelerdesin sen kaç gündür fundada bende seni çok merak ettik şu şifreni otamatik aç yap ve sık kullanınlara ekle direk girersin ben hiç şifre girmiyorummerhaba kızlar reyhandan baska merak edilmeyen arkadaşınız :))))) kaç gündür şifre problemi yüzünden giremedim siteye sizlere bi sorum var benim 21 adet olmam lazımdı ama olmadım acaba duphaston diye bi ilaç kullanıyom onun etkisi olabilirmi bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen çok merak ediyom...
evet onu bende bir dua kitabından okumuştum kadın içiyor diye biliyorum hatta kim bu sudan hanımına içirip onunla cima ederse allahın izniyle hamile kalır diye okumuştum ve nisan yağmuru olursa daha iyi olurmuş inşallah canım sonuçta kuranı kerimin her harfi bir şifadır şifa olur inşallah. bizede umut olursun.valla bilmiyorum biz okumadık annem sag olsun okuttu bende yine bi sitede yine bi dua buldum onu okudum yagmur suyuna okunuyomuş o sırada baktı yagmur yagıyor temiz bil legen koydum sabah suyu aldım abdest alıp 70 fatiha 70 ayetel kursu 70 felak 70 nas okudum aksam kendi elimle eşime içirdim hayırlısı olur inşallah bide oruç tutuyosun 7 gün bu ay onuda yaptım yani cok dua ettim allahımdan istedim insallah hayırlısı olurallah dualarımızı duyar
bilemedin 015 sn düşündm büyük ihtimasl yanlışmama perşembeeeeeeeeeeeeeee
değil aslında ama kafa karışıyor biraz.reyhaaaannnnnnnnn ben buldum cevabı
ama söylemeyecem
çünkü kopya çektim
çok zordu napıyım
canım benim eşimde çift taraflı varikosel vardı 3 sene önce ameliyat oldu ama sana tavsiyem hiç ameliyat olmasın zaten böyle hastalarda tüp bebek uyguluyorlar zaten onu yaptıracaksın bişey değişmiyor yani direk tüp inşallah gerek kalmazda canım.doktorlarda pek sıcak bakmıyor heleki bıçaklı ameliyata olursada mikrocerrahi ameliyat olsun ama gerek yok bence . çünkü bişey değişmedi bizdeevet canım özelde yaptırdım. o labuvatuarıda hiç beğenmedim çok lakayıtlerdi ama benım dr ısrarla ben güvenıyorum o labuvatura dedı.
bilemiyorum buün suratımıza okkalı bı tokat yedik onu bliyorum sadece.
ben çok üzüldüm ama eşim küplere bindi hem yetersiz sperm ded hemde parayı indirdi cebe dr. çok sinirlendi. iyiki dr dayak yemedi benim kocişten valla. ucuz kurtulduuu))
tumecim kabarma dışındaki tüm yaşadıkların hamilelerde oluyordiye biliyorum tatlım
sorarsın için rahatlar
kalp atışlarını duymaya gidiyorsun değilmi tumecim
hamile olan arkadaşlar yardımcı olun bana.aşılamamın 12.günü.adetime 4 gün var.şimdiden belirti olurmu.tek belirtim bu son günlerde çık sık tuvalete gidiyorum.
tumecim değişik bişey yedinmi kuzuuum. veya dışardan bişey yednmi belki alerjik reaksiyondur:))))
kızlar ya ben bgn çok mutluyum.rüyamda test yaptırıyorum.beta hccg 22 çıkıyor nsl seviniyorum.çok gerçekti.nedersiniz bir işaretmi bu.sonra uyandım.yine uyudum.ve bir tepsi baklava gördüm. okadar güzeldiki anlatamam.ne olur yorumlayınn ya.benm içimde hep bi umut var bu ay.28 son.şimdi yaptırsam belli olur ama eşim iin vermiyor.adetini bekle diyor.
evet bitanem perşembe gideceğim.. inşallah duyarım pıtpıtları :)))
canım inan ben hiç belirti yaşamadım.. hatta adet olacağım sandım.. sadece adet belirtileri erken başladı diyordum.. meğer hamileymişim
masalcancım şekerim değişik bir şey de yemedim.. o kadar düzgün ve düzenli besleniyorum ki.. anlamadım.. neyseki bugün dün gibi çok fazla kaşınmadım.. dediğin gibi alerji sanırım... işyerinde bir kadın var ona alerjim var:))) o alerji yapmış olabilir mi acaba :))))
hadi inşallah bakalım.. bende test yapmadan önce rüya görmüştüm.. rüyamda ayetel kürsiyi okuyordum.. sabah uyandım ahala okuyorum.. rabbim çok şükür ne güzel bir dua gördüm diye sevinmiştim o zaman
kızlar ya ben bgn çok mutluyum.rüyamda test yaptırıyorum.beta hccg 22 çıkıyor nsl seviniyorum.çok gerçekti.nedersiniz bir işaretmi bu.sonra uyandım.yine uyudum.ve bir tepsi baklava gördüm. okadar güzeldiki anlatamam.ne olur yorumlayınn ya.benm içimde hep bi umut var bu ay.28 son.şimdi yaptırsam belli olur ama eşim iin vermiyor.adetini bekle diyor.
mine seni merak etmez olurmuyuz canım seni facedede göremiyorum reyhana sordum hatta çok merak ediyorum seni kullandıgın ilaçtan olabilir ama ilaç bittikten 1 hafta içinde olman lazım bende kullanmıştım genelde öyle oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?