günaydın arkadaşlar bugün ilacı bırakalı iki gün oldu adet olmadım sabah kalktığımda test yaptım ve çok acayip bişey oldu testi yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı sonra uyudum kalktığımda silik olan çizgi kaybolmuştu çok şaşkın bir durumdayım merak ettim basına böyle bişey gelen varmı ne düşüneceğimi bilemiyorum
mrh arkadaşlar malesef benim 2. aşılamada tutmadı 3.ye başlıyorum bugün hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah haber vermek istedim hoşçakalın.
günaydın minecimm. inşallah hamilesindir canım.. benim beta hcg 194 çıktığı gün testte çok silikti.. evde idrar testi stoğu olduğu için ertsi gün tekrar idrar testi yaptım.. bu sefer daha belirigindi..ama hala silikti..
gidip kan testi yaptırsan çıkar canım... ama ben beklemek istiyorum dersen yarın sabah ilk idrarla yap..
dualarım seninle canım.. inşallah topiğimizi şenlendirirsin:)))))
sağol tumecim ama çok tuhaf oldum ya önce silik sonra yok olması ama haftaya pazartesiye kadar bekliycem adet olmassam kan testi yaptırcam inş olmam bu ay umudum yoktu hiç ama test böyle çıkınca azda olsa umutlandım
mrh arkadaşlar malesef benim 2. aşılamada tutmadı 3.ye başlıyorum bugün hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah haber vermek istedim hoşçakalın.
iyiyim sadece adet sancısı gibi bır ağrım var canım. dınlenıyorum işte.
sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik??
dinlen canım dinlen.. sakın yorma kendinii..
ben de evdeyim bugün.. ara ara temizlik yapmaya çalışıyorum.. çamaşır asıyorum.. öyle işte
kolay gelsin bitanem. sende yorma kendini canımcım.
dikkat edin kendinizeee annesi
teşekkür ederim canım..
zaten yüzeysel temizlik yapıyorum.. dip köşe ben yapamıyorum artık...[/QU
yapma canım benim. varsın birkaç ay pis oluversın.
meleğin sağ salm gelsınde,temizlik herzaman olur zaten
minecim merhaba canım.
nasılsın tatlım???
napim canım ya işte adet olmayı bekliyorum az bişeycik hamile olma olasılığım var ama çok az mini minnacık bi ihtimal
ay hadi hayırlısı bitanem. inşallah seninde meleğin gelmiştir tatlım.
inş rabbim herkesin gönlüne göre versin ama inanıyorum bu ay olmasada iki üç ay içinde hamile kalcam rüyasını gördüm ben normalde gördüğüm rüyaları hatırlamam hatırladığım rüyalarımda çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?