ys88 miydi bir arkadaş vardı
sonucunu bildirmedi sanırım zaten yakındada görmedim burda onu
umarım sonucu pozitif olmuştur
sanırım öle semicim:1no2:
ıyı gıdıyoo stres basladı tabıı 10 gun olduu ıste dr cumartesıı gel dedı aslında salı gunu ogrenebılıyrzda
kesın olsun dedıı sen nasılsınn ...
ben tam 23 bucuk yasındayım 2 senelık evlıyımm... ılk altı ayy bız ıstemedık sonrada baktıkk olmuyomss....
slm canm 12. günde çıkıyomuymuş kanda benimde salı günü 12. günüm olacak çok hecanlanıyorum stres çok fazla baktırsam çıkarmı acaba ne dersiniz eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
slm canm 12. günde çıkıyomuymuş kanda benimde salı günü 12. günüm olacak çok hecanlanıyorum stres çok fazla baktırsam çıkarmı acaba ne dersiniz eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
benımde asılamamın 12 gunu salıda drum haftasonuna kadar bekle dedıı.. bende stresle beklıyrmmm
kısssssssslarrrrrr
neden susuyorsunuz been anlatayım o zaman
bugün ben sünnet düğünündeydim yengemde vardı 39 yaşında ve 6. çocuğu kucağında
ben esmanur u severken bana baktı nedese begenirsiniz
allahım bana verecegine sana verseydi ya dedi
yenge tövbe de olurmu öyle şey dedim şaşırdım kaldım
ben bukadar aciz mi görünüyorum acaba kıslar ya
ben baktır derim berfincim. bi sıkıntı olsa da önlemi erken alıolar allah korusun. ben birinci aşılamamda sabah kalkıp iç çamaşırımda kan görünce :1shok: sinirlerim bozulmuştu. insan kendini hazırlıo negatif yada mutlu sonucaopuyorumnanaktan
doğru söylüsyosun canım en azından daha fazla beklentiye girmeden alışmaya çalışırısın bakalım ya olmazsa salı günü kan testi vereyim ben bi kocamında izin verceğini sanmıyorum ama hayırlısı kızlar herkes için olumunekankayizsmile
doğru söylüsyosun canım en azından daha fazla beklentiye girmeden alışmaya çalışırısın bakalım ya olmazsa salı günü kan testi vereyim ben bi kocamında izin verceğini sanmıyorum ama hayırlısı kızlar herkes için olumunekankayizsmile
slm kızlarrr ekimin ilk günlerinde aşılama yaptıranlar yok muydu? güzel haberler duymaya ihityacım var...benim ayın 9 unda aşılama olmuştu. kanda ne zaman baktırsam acaba? 15 gün sonra gel demişti ama önce idraar testi mi yapsam? negatif duymak istemiyorum. adetn olmak negatif duymaktan daha iyi olur diye düşünüyorum.
berfincim kocana söyleme o zaman yakınında ki bi sağlık ocağına yaptır derim. ücretsiz yapıolarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?