2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

merhaba kızlar 2 dakikalığına uğrayım dedim. çok vaktim yok. nasılsınız? umarım keyifleriniz yerindedir. ösledim sizi çoook.muckssssssssss

kızlar nasılsınız
canımız konuşmak istemiyor gibi..

minecim yaptırsaydın keşke stresinden kurtulurdun en azından
reyhancım sorma çok özenirdim ben acuna
bir ege akdeniz turu yap heryeri görüyorsun ayrı ayrı gitmedi
m hiçbirine
masaaal sen nasılsın tatlım

iyidir valla. karnımdakı agrı geçmedi gittiii.
hala çatlıyo olamaz dımı yumoşlar???

minecimm inş hayırlı haberler veririsin bize...
bende beklemedeyim bakalım inşş vardır bebişlerimizzzz

minecimm inş hayırlı haberler veririsin bize...
bende beklemedeyim bakalım inşş vardır bebişlerimizzzz

inş canım ama ben olumsuza alıştırdım kendimi çünkü ağrılar başladı bende gelecek büyük ihtimalle kahrolası kırmızılar

inş canım ama ben olumsuza alıştırdım kendimi çünkü ağrılar başladı bende gelecek büyük ihtimalle kahrolası kırmızılar

canım o ağrılar bende 7-8gündür vardı bugün yok bilmiyorum.ben adet belirtilerine inamıyorum zaten.bazen hiç bişe yokken pat diye kırmızıları görüyorum.zaman ve sabır yani lazım olan.

bugün pek konşasımız yok galiba dimi

sustuk kaldııııkkkk:26::26::26:

umutlar tükenmek üzere, kelimeler tükendi heralde:)))

Son düzenleme:
evet cnm kelimeler tükenmek üzere sanırım ama umutlar tükenmeeeezzzzzz :) bizim bi an önce hamile olmamız lazımki muhabbet alsın başını gitsinn inşşş

tume cnm nasılsın?sana bi kaç sorum var cevaplarsan sevinirimm
cnm sen hamile olduğunu öğrenmeden önce yani batını beklerken adet belirtilerin oldumu bide akıntın olmuşmuydu?

kızlar benim kırmızılar geldi yarın doktoru arayıp randevu alcam umutlar şubata kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…