evet semicim tahlilleri özelde yaptırma derim benaa sağlık ocağında yapılabiliyor mu o test:uhm:
ben dr ma sordum 58tl dedi
bu arada aşılama yapılan günü 1. gün diye mi sayırsunuz? yoksa aşılamadan sonraki gün ilk gün mü?
miraycım 6 7 ve 8 ekimde yaptıran 5 yada 6 kişiyiz sanırım yarından itibaren peşpeşe gelmeye başlayacak haberler canım
işallah güzel haberler gelicek hepimiz sevinicez:sm_cool:
canım şu ana kadar topiğimizden tek benim sonucum çıktı negatif. ama dğr arkadaşların yakında sonuçları gelecek ki inşallah :CüvCüv: şeklinde:). moralini bozma lütfen çoğu geçmiş topiclerden çok olumlu sonuçlar duydum ben. idrar testi kesin sonuç vermio canım. oyüzden kanda yaptır derim ama sen bilirsin.senin herhangi bir rahatsızlığın varmıydı?
evet semicim tahlilleri özelde yaptırma derim ben
canım 13.gün olmuşsa aşılama 14üne 1. gün deniyor
canım inş. bundan sonraki aşılamanda güzel haberler alırsın. herhangi bi rahatsızlığım yok ama 1,5 yılı geçti normal yoldan olmadığı için dr. a gittik. eşimde de bişey yok ama kısmet.
kızlar ben çıkmak zorundayım. süslencem bayanssulusmile kocamla dışarı çıkıcaz. hepinizi öpüorum ve güzel hbrler diliorum.opuyorumnanaktan
canım benim 2.aşılamam olduğu için topic topic gezmiştim. ve şunu anladım ki bu tür yakınmalar aşılaması tutanda da tutmayanda da oluo. yani bunu negatif bi belirti gibi düşünme sakın. bu ay yumurtlaman sağdan mı soldan mı olmuştu? diyeceksin neden sadece mrk ettim
şimdiki aklım olsa en baştan korunmazdım:1no2: korunmayı bıraktığım gibi hamile kalacağım sanmıştım:1no2:
kızlar gecenin süprizi benden
az önce wc ye gittim malesef benim kırmızılar gelmişsenağlama daha 12 günümdü bugün
ilk ve tek düşüncem eşime nasıl söyleyecem oldu.
badesim benim ikizler çok nazlılar anlaşılan nasip 2. ye
kızlar sizden iyi haberler duymak istiyorum
merhaba arkadaslar nasılsınız benim bi hafta kaldı sonucumu öğrenmeme üçüncü aşılama olmasından galiba hiç heyecan yok bende ama ara ara belim ağrıyo kasıklarıma ve karnıma bazen keskin bi ağrı girip ve hemen kayboluyo gerçi ben tecrübeliyim biraz benim ikinci aşılamamda tutmuştu ama 6 haftalıkken düştü belirtiler aynı ama çok korkuyorum yine hamile kalıp düşük yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?