2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

miraycım 6 7 ve 8 ekimde yaptıran 5 yada 6 kişiyiz sanırım yarından itibaren peşpeşe gelmeye başlayacak haberler canım
işallah güzel haberler gelicek hepimiz sevinicez:sm_cool:

inş. güzel haberlerle gelin kızlar.. hakkımızda hayırlısı olsun..

canım inş. bundan sonraki aşılamanda güzel haberler alırsın. herhangi bi rahatsızlığım yok ama 1,5 yılı geçti normal yoldan olmadığı için dr. a gittik. eşimde de bişey yok ama kısmet.

kızlar ben çıkmak zorundayım. süslencem bayanssulusmile kocamla dışarı çıkıcaz. hepinizi öpüorum ve güzel hbrler diliorum.opuyorumnanaktan

evet semicim tahlilleri özelde yaptırma derim ben

canım 13.gün olmuşsa aşılama 14üne 1. gün deniyor

yaaa benim 15. gün pazara geliyor o zaman pazartesi yaptırabilirim test. ama negaitf duymak istemiyorum gerçekten çok yıprandım.. konuyla alakasız olacak ama birkaç kişiden nasıl alıntı yapılıyor canım? sen yapmışken sorayım dedim.

canım inş. bundan sonraki aşılamanda güzel haberler alırsın. herhangi bi rahatsızlığım yok ama 1,5 yılı geçti normal yoldan olmadığı için dr. a gittik. eşimde de bişey yok ama kısmet.

inşallah miraycım. öpüorumopuyorumnanaktan

kızlar gecenin süprizi benden
az önce wc ye gittim malesef benim kırmızılar gelmişsenağlama daha 12 günümdü bugün
ilk ve tek düşüncem eşime nasıl söyleyecem oldu.
badesim benim ikizler çok nazlılar anlaşılan nasip 2. ye
kızlar sizden iyi haberler duymak istiyorum

normaldede adet gününmüydü inan cok üzüldüm yaaa ben 22 sinde adet tarihim daha

yok canım daha bir hafta var adet günüme ama ilaçlar etkiliyor demekki tarihi
sen güzel haberler vercanım işallah yarın

badescim bu ay yumurtam sağdan.. solda da bir yumurta vardı ama o küçüktü..zaten sol tarafımda kist var.. daha önce klomen kullandığımda hep soldan yumurtladım ve doğal olarak hiç birinden gebe kalamadım... rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

şimdiki aklım olsa en baştan korunmazdım:1no2: korunmayı bıraktığım gibi hamile kalacağım sanmıştım:1no2:

bende öyle sanmıştım badescim.. iki sene korunduk biz.. korunmayı bıraktım hemen hamile kalırım sandım ama 1 ay yok.. neyse 2. ay olur dedik. bir de baktık 1 sene olmuş ama bebek hala yok.. eee yaşta geldi artık.. tuttuk doktorların yollarını.. hala o yollardayız..

canım benim hemen umutsuzluğa kapılma.. sen yine de kan testi yaptır.. kanaması olupta hamile olan bir sürü insan var..

merhaba arkadaslar nasılsınız benim bi hafta kaldı sonucumu öğrenmeme üçüncü aşılama olmasından galiba hiç heyecan yok bende ama ara ara belim ağrıyo kasıklarıma ve karnıma bazen keskin bi ağrı girip ve hemen kayboluyo gerçi ben tecrübeliyim biraz benim ikinci aşılamamda tutmuştu ama 6 haftalıkken düştü belirtiler aynı ama çok korkuyorum yine hamile kalıp düşük yapmaktan

merhaba canım benimde 1o günüm var.. ilk aşılamamdı. inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla alır kucağına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…