2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım benim geçmiş olsun.
şubat ayı uğurlu gelsin inşallah. bebeğine kavuşursun tatlım

teşekkür ederim tatlım çok sağol darısı basına sende gün sayıyon bildiğim kadarıyla

slm
ben birşey yaptım ama yanlışmı doğrumu yaptım zaman gösterecek
annem bende birkaçgündür ist.a gitti bebek kıyafetleri almış
memleketine dönünce satmak için
neyse herkes geldi bu akşam kıyafetlere bakıyorlar falan kimi alıyor
teyzem dedi bir tane bebek kıyafeti al koy bir kenara bebek elbisesine gelirmiş gibilerinden bişeyler dedi
inandım mı tabi hayır ama sanırım bu zamana kadar kendimi tutmuşum ve bahane arıyormuşum
ve bir takım aldım olmayan bebeğimin ilk cicisini
o kadar güzel ki
krem üstünde lacivert ve kırmızı kedi patileri var yandan düğmeli falan çok şirin
keşke fotosunu koyabilseydim
sizinde var mı ???
yanlışmı yaptım ben ya
ama çok mutluyum ama günü gelecek o kıyafete sarılıp ağlayacam onuda biliyorum:26::26:

bence iyi yapmışın bitanem. belkide doğrudur bebek cıcısıne gelır.
benim bi kuzenimvar. şu an 12 senelik evlıler. brkac sene olmadı yani istemediler. kayınvaldesi almış gelmiş bi oyumcak bebek. belki bunu görürsünüzde bebeğinız olur dıye. bırkac ay sonra hamılelık haberi geldi.
tabi bu durum bize göre değil ama bende inanırım buna.
ama ben cesaret edemedim almaya. o ayrı bır konu.:18:

valla canım seni çok iyi anlıyorum bende bişeyler almamak için zor tutuyorum kendimi ama bana göre doğru değil almak düşünsene o kıyafetin evde olması sana hergün bebişi hatırlatcak gerçi aklımızdan çıktığı yok ama daha fazla etkilenceksin ama önemli olan senin mutlu olman mutlu oluyorsan al canım bende şu an bebek özlemini eltilerimin bebekleriyle geçiştirmeyi düşünüyorum daha doğmadılar ama biri 20 gün sonra diğeri dört ay sonra doğacak onlara her gittiğim yerden alıyorum bişeler kendi bebeğime almış kadar mutlu oluyorum rabbim en kısa zamanda kendimizinkine alacağımız günleri bize nasip etsin...

kızlar benim kırmızılar geldi yarın doktoru arayıp randevu alcam umutlar şubata kaldı
hayırlısı olsun canım daha yeni biraz geçsin bakalım tedavin belki şubata olur:89::89:
iyi yapmışssın canım belki beynini bebeğin olacakmış inancı yerleşir biliyorsun kandırılmıyor bu beyin atamıyorsun beyninden bir türlü senin için bir adım olmuş işte inşallah pozitif yansır benimde bebek yeleğim var bekliyor sahibini allahım inşallah

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar

reyhancım o kadar doğru söylemişsinki gerçekten kandırılmıyor bu beyin
işallah dediğin anlamda pozitif etkisi olur
ay bu akşam bebişimin cicisiylemi yatsam kocişte yok
yada abartmasam iyi olacak sanırım

günaydın kızlar sabahtan beri giremiyorum sayfaya sinir oldum nasılsınız bakalım?

günaydın kızlar sabahtan beri giremiyorum sayfaya sinir oldum nasılsınız bakalım?

günaydın canım. evet bende giremiyordum. neyseki bir ben değilim.
iyiyim ben,karnımın ağrısı daha geçmedi ara ara şidetleniyo. birtek bu şikayetim var.
yoksa iyiyim

sen nasılsın bitanem????

iyiyim canım benimde adetime 3 gün kaldı belirti falan yok ama ümitlenmiyorum tabi günüm belli olmadığı için geçedebilir.

semicimm benimde annem ümreden getirmişti öyle bikaçtane hediye vermek için ben bi tanesini çok beğenip aldım, 10 ay olmuş bekliyorum.bide fenerbahçeli çorabımız var onuda bekarken almıştım...inş bebeişlerimiz gelirde giyer onlarııı:78:

canım ilgin için sagol araştırdım buldum nosunu ama sen ayrıntılı bi şekilde verirmisin nosunu ve adresini özel genel fark etmez. bide kafam karmakarışık bana akıl verin adet oldugun gibi aşılamaya gitcez şimdi eray beye gitsem hersey silbaştan aşılama iptal aşılamadan sonramı şimdimi gitsem eray beye offff offff ne bitmez cilemiz vaemış böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…