kızlar benim kırmızılar geldi yarın doktoru arayıp randevu alcam umutlar şubata kaldı
canım benim geçmiş olsun.
şubat ayı uğurlu gelsin inşallah. bebeğine kavuşursun tatlım
teşekkür ederim tatlım çok sağol darısı basına sende gün sayıyon bildiğim kadarıyla
evet 3. aşılamanın sonucunu bekliyoruz bakalım.
inşallah güzel sonuçlar alırız
slm
ben birşey yaptım ama yanlışmı doğrumu yaptım zaman gösterecek
annem bende birkaçgündür ist.a gitti bebek kıyafetleri almış
memleketine dönünce satmak için
neyse herkes geldi bu akşam kıyafetlere bakıyorlar falan kimi alıyor
teyzem dedi bir tane bebek kıyafeti al koy bir kenara bebek elbisesine gelirmiş gibilerinden bişeyler dedi
inandım mı tabi hayır ama sanırım bu zamana kadar kendimi tutmuşum ve bahane arıyormuşum
ve bir takım aldımolmayan bebeğimin ilk cicisini
o kadar güzel ki
krem üstünde lacivert ve kırmızı kedi patileri var yandan düğmeli falan çok şirin
keşke fotosunu koyabilseydim
sizinde var mı ???
yanlışmı yaptım ben ya
ama çok mutluyum ama günü gelecek o kıyafete sarılıp ağlayacam onuda biliyorum:26::26:
slm
teyzem dedi bir tane bebek kıyafeti al koy bir kenara bebek elbisesine gelirmiş gibilerinden bişeyler dedi
inandım mı tabi hayır ama sanırım bu zamana kadar kendimi tutmuşum ve bahane arıyormuşum
o kadar güzel ki
krem üstünde lacivert ve kırmızı kedi patileri var yandan düğmeli falan çok şirin
sizinde var mı ???
yanlışmı yaptım ben ya
ama çok mutluyum ama günü gelecek o kıyafete sarılıp ağlayacam onuda biliyorum:26::26:
hayırlısı olsun canım daha yeni biraz geçsin bakalım tedavin belki şubata olur:89::89:kızlar benim kırmızılar geldi yarın doktoru arayıp randevu alcam umutlar şubata kaldı
iyi yapmışssın canım belki beynini bebeğin olacakmış inancı yerleşir biliyorsun kandırılmıyor bu beyin atamıyorsun beyninden bir türlü senin için bir adım olmuş işte inşallah pozitif yansır benimde bebek yeleğim var bekliyor sahibini allahım inşallahslm
o kadar güzel ki
sizinde var mı ???
yanlışmı yaptım ben ya
hayırlısı olsun canım daha yeni biraz geçsin bakalım tedavin belki şubata olur:89::89:
iyi yapmışssın canım belki beynini bebeğin olacakmış inancı yerleşir biliyorsun kandırılmıyor bu beyin atamıyorsun beyninden bir türlü senin için bir adım olmuş işte inşallah pozitif yansır benimde bebek yeleğim var bekliyor sahibini allahım inşallah
günaydın kızlar sabahtan beri giremiyorum sayfaya sinir oldum nasılsınız bakalım?
günaydın kızlar sabahtan beri giremiyorum sayfaya sinir oldum nasılsınız bakalım?
eray çalışkan
araştırma hast.de
infertilite hastalarının tamamıyla o ilgileniyor.tüp bebeğin başında
drla 10 dk geçirmen ne kadar doğru yerde olduğunu anlamana yetecektir
bence hiç zaman kaybetme yani eğer aşılamaya devamsa onuda üni.deyaptır derim
üni.hast.özel muayene sek.arayıp eraybeyden özel randevu alman gerekiyor
1 defaya mahsus
sonra zaten seni yönlendiriyor
istersen nosunu bile verebilirim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?