canım ilgin için sagol araştırdım buldum nosunu ama sen ayrıntılı bi şekilde verirmisin nosunu ve adresini özel genel fark etmez. bide kafam karmakarışık bana akıl verin adet oldugun gibi aşılamaya gitcez şimdi eray beye gitsem hersey silbaştan aşılama iptal aşılamadan sonramı şimdimi gitsem eray beye offff offff ne bitmez cilemiz vaemış böyle
semicimm benimde annem ümreden getirmişti öyle bikaçtane hediye vermek için ben bi tanesini çok beğenip aldım, 10 ay olmuş bekliyorum.bide fenerbahçeli çorabımız var onuda bekarken almıştım...inş bebeişlerimiz gelirde giyer onlarııı:78:
canım ilgin için sagol araştırdım buldum nosunu ama sen ayrıntılı bi şekilde verirmisin nosunu ve adresini özel genel fark etmez. bide kafam karmakarışık bana akıl verin adet oldugun gibi aşılamaya gitcez şimdi eray beye gitsem hersey silbaştan aşılama iptal aşılamadan sonramı şimdimi gitsem eray beye offff offff ne bitmez cilemiz vaemış böyle
kızlar ben bu sabah maalesef yine regl oldum
febecim biz seninle geçen ay beraber olmuştuk canım sen benden 1 gün önce aşılama olmuştun ne mutlu sana bak gününde oluyorsun en azından bak bana ne zaman olacağım ALLAH bilir.:78::97:
gemiş olsun tatlım. hakkında en hayırlısı neyse o olsun bıtanem.
umutlar hep subata kaydı. inşallah seninde bebiş şubatta gelmeyi düşünüyodur ve lütfen harekete geçsin artık bu yaramazlar.
anne babalarını daha fazla bekletmezlerse iyi olacak demiiii febeciiiim.
canım ben şimdiki aklım olsa direk tüp yapardım canım rapor için aşılama gerekli diyorlar ama zaten tüpte devletin yapacağı indirimi aşılamada harcıyoruz onun için ben 3. aşılamayı yaptırmayacağım çünkü demekki bizim sorunumuz daha ileri bir boyutta en azından tüp bebekte meydana çıkarda sebepsiz infertiliteden kurtulurum sebepsiz hiç birşey yoktur alacakları paraya bakıyorlarevet cnm çok şükür düzenli oluyorum ama işte azda olsa ümidim vardı yine bitti gitti.bide kafam çok karışık napıcam bilmiyorum.3.aşılamamı,tüp bebekmi yoksa bu ayıda boş geçirmekmi...hiç bilmiyorum beynim durdu resmen
canım ben şimdiki aklım olsa direk tüp yapardım canım rapor için aşılama gerekli diyorlar ama zaten tüpte devletin yapacağı indirimi aşılamada harcıyoruz onun için ben 3. aşılamayı yaptırmayacağım çünkü demekki bizim sorunumuz daha ileri bir boyutta en azından tüp bebekte meydana çıkarda sebepsiz infertiliteden kurtulurum sebepsiz hiç birşey yoktur alacakları paraya bakıyorlar
aslında iyi bir takip ve tedavi sonucu ben bulabileceklerini biliyorum sorunu ama kolaylarına geliyor direk aşılama yada tüp diyorlar neyse yazı bekliyorum tüp bebek yaptıracağım en azından daha umut verici geliyor bana
para konusunda haklısın cnm,biz onların gözünde müşteriyiz.sen en azından yazı bekliyosun cnm ben bekleyemiyorum çok bunaldımmm
amin bitanem amin.bencede gelsinler artık.ve rabbim en doğru yolu göstersin kararsız olmak ne yapacağını bilememek çok kötü.ne diyim şubatt hepimize mutluluk getirisin.. senin kaçıncı günün bugün cnm?
çok bunaldım diyorsun senin zaten önce bu bunalımı atman gerekiyor onun içinde biraz ara vermen gerek bu psikolojiyle tedavin sonuç vermezki canım biraz kendine zaman ver bak ben o tedavi sürecinde çok kötüydüm sürekli aklımdaydı şimdi birazdaha iyiyim az uzaklaş bence doktorlardan tabi yinede sen bilirsin
reyhancım benm bunalımım regl olunca başlıyo bitince tekrar düzelip ümitle başlıyorum tekrar.artık gelsin istiyorummm.beni her gördüğünde bişe yokmu diyen insanlara vaaaarrrrr demek istiyorumm..çok bunaldım diyorsun senin zaten önce bu bunalımı atman gerekiyor onun içinde biraz ara vermen gerek bu psikolojiyle tedavin sonuç vermezki canım biraz kendine zaman ver bak ben o tedavi sürecinde çok kötüydüm sürekli aklımdaydı şimdi birazdaha iyiyim az uzaklaş bence doktorlardan tabi yinede sen bilirsin
inşallah canım inşallah. şubat ayı hayırlı ay olur bızım için.
benim bugün 7. günüm ama zaten pek umudum yok sperm değeri 7 miliyon hareketlilik %10 mümkün değil yaniii
bizim tek bir tane sperme ihtiyacımız var ama oda düzgün değilk nasıl tutsun dimi ama
ama üzgün değilm ne hikmetse
reyhancım benm bunalımım regl olunca başlıyo bitince tekrar düzelip ümitle başlıyorum tekrar.artık gelsin istiyorummm.beni her gördüğünde bişe yokmu diyen insanlara vaaaarrrrr demek istiyorumm..
zaten üzgün olma bitanem kendimizi üzmekten başka bişe yapmaz olduk.işte insanın içinde bi ümit oluyo yinede sonrada kırmızları görünce bozuluyoruz.bakalımm rabbim en kısa zamnda yüzümüzü güldürsün inşş
reyhancım sana katılıyorm canım. ben şu anda aşılama yaptırmama rağmen tutmayacak 6 ay ara vereceğim ve eşimle daha fazla zaman geçireceğim için hamileliği düşünmüyorum.
inanın şu anda hiç kafama takmıyorum canım.
ben ocak ayından başlayan bi uzun araya girdim zaten. öyle düşünüyorum.
hıı dinlenıyorum, dikkat ediyorum ama o kadar. çok bi çabam yok aşılama oldu diye.
bu arada tatil için ağvaya gitmeyi düşünüyoruz. aradım otelleri konuştum bile.
nasipse gitmeyi düşünüyoruz. bizim nıkahımız marta oldu düğünümüz haziranda marta gitmeyi düşünüyoruz tabi hava durumuna bağlı.
çok romatik bir yer olduğu kesi çünkü[/QUOT
ay hiç vaktim yoık ama buna cevap yazmam lazım,
masaaaaaall tatlım ağva nirde biliyon diimiiiii bana 30km
her yaz ordayı ben he he
seni kesin bulucam
tatlım çıkıyorum ben şimdi otellere dikkat et 1 2 güzel otel var gerisini begenmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?