2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

semicimm cnm benim seninde cuman mübarek olsun.teşekkür ederim rabbim dualarımız kabul etsin.öptüm bende seni.

cnm inşş en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.ve bu sefer güzel sonuçlar alırsınız inş.cnm biz 3 günlük sperm perhizinden sonra vermiştik.10gün bana çok fazla geldi ama doktorun öyle dediyse bilemem ama ben en fazla 7gün diye biliyorum.

valla biraz uçtun reyhancım ama okadar güzel yazmışsınki çok hoşuma gitii çok güldüm.ya işte sizi bu yüzden de çok seviyorum.aynı duyguları yaşıyoruz.resmen duygulatıma tercüman oldun

bende duydum orayı hatta oradaki bir otelin broşürü var elimde adı TREE TOPS PARK ama odalara bayıldım ayrı ayrı küçük evler odalar çoooooooook romantik dizayn edilmiş küvet bile odada mumlarla bezenmiş bahçede kahvaltı falan bende gitmek istiyorum oraya çok güzel aslında tam balayı yapılacak yer. huzurlu hemde yakın

Son düzenleme:

hehehehe hiç umamısın keşkeeeee. bende sevdim valla

yaa benim eşim köyüne aşık olduğu için tatillerimizi orda geçiriyoruz.tamam güzel ama değişik yerlerde güzell bende istiyorummm
kızlar bende çıkıyorum.apartman günümüz var bugün gidip kafamı dağıtayım bari öptüm görüşürüz.

evet yaaa. internetten gördüğüm her otel muhteşem görünüyooo.
ben çok heveslendim gitmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

ben ne zamandır duyuyorum ağvayı ama aklıma gelmemişti. ün akşam otururken dedim bakalım bi diye.
amaaaan iyiki bakmışım muhteşeeeeeeeeeeeeeeem

çocuğu olmayanlar şehri
yine döktürmüşsün reyhancım
kızlar febede kandırsın kocişini yazın ağvada çocoğu olmayanlar tatili yapalım
valla ben hiç farketmedim o kaadr güzel otel olduğunu pansiyoın tarzı genelde diye biliyordum demekki yanlış biliyorum hatta havuzu olan birtane otel var
yani gecen seneye kadar öyleydi ama değişmiştir belki bende bakayım şu romantik odalara merak ettim
ama uyarmadı demeyin çok kalabalık oluyor

kızlar tume nerde gelmiyor artık hiç
ben yanlışmı hatırlıyorum perşembe günü dramı gidecekti tume
işallah herşey yolundadır
tume arada gel iyiyiz bizde merak ediyoruz seni

kızlar tume nerde gelmiyor artık hiç
ben yanlışmı hatırlıyorum perşembe günü dramı gidecekti tume
işallah herşey yolundadır
tume arada gel iyiyiz bizde merak ediyoruz seni

evet ya tumede dosbada uğramıyor bi kaç gündür bende merak ettim valla ?????

kızlar size birşey söyleyecem
çoğu topikte yapılıyor katılırsanız bizde yaparız diye düşündüm
dua listesi tutuluyor en basitinden mesela
cuma günü 313 ayetel kürsi ye başlanıyor bir arkadaş için sonuç bekleyen yada adeti en yakın
olan v.s
herkes okuyabileceği kadarını alıyor cumaya kadar tamamlıyor ve cuma günü duası yapılıyor ve başka bir arkadaş için devam ediliyor
ne dersiniz fazla kalabalık değiliz ama
reyhan masal febe ben orkide ve mine tamamlaya bilirmiyiz acaba ne dersiniz:26::26::26::44::44:

d
AQUA VERDE adıda o otelin bende baktım havuzu falan çok güzel.

olur canım ben varım yapalım valla dua en büyük şifadır. Orkide masalcan ve minede kabul eder bence başkada katılmak isteyen varsa çooookta güzel olur.

olur canım ben varım yapalım valla dua en büyük şifadır. Orkide masalcan ve minede kabul eder bence başkada katılmak isteyen varsa çooookta güzel olur.

süper ozaman başlıyoruz allah utandırmasın
bismillahirrahmanirrahim diyelim
haftaya cumaya kadar 313 ayetel kürsi

semi 63
kaldı 250

okuyabileceğiniz kadarını yazın kızlar

ilk masalcan için okuyalım mı tek sonuç bekleyen şu an o sonra sırayla herkese okuruz işallah

reyhan 100 semi 63 kaldı 150 olur canım sırayla okuyalım.

semicim canımsın. çok duygulandım. teşekkür ederim ilk ben oldum hehehehe.
bende varım ben okurum haftaya cumaya kadarmı.
ben 10 tane okuyabılırım canım. sadece ayetel kürsümü başka dua varmı???

semicim canımsın. çok duygulandım. teşekkür ederim ilk ben oldum hehehehe.
bende varım ben okurum haftaya cumaya kadarmı.
ben 100 tane okuyabılırım canım. sadece ayetel kürsümü başka dua varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…