herkese hayırlı cumalar
rabbim dualarınızı kabul etsin
febecim üzülmemek elde değil inan üzüntünü paylaşıyorum
ama bu cuma gününde sabır et tevekkül et rabbim senden gelene razıyız de kazanan sen olacaksındır
hepinizi öpüyorum arkidişlerim ben çıkayım cumayı degrlendireyim namazımı kılp duamı edeyim
rabbim hepimizin duasını kabul etsin
cnm inşş en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.ve bu sefer güzel sonuçlar alırsınız inş.cnm biz 3 günlük sperm perhizinden sonra vermiştik.10gün bana çok fazla geldi ama doktorun öyle dediyse bilemem ama ben en fazla 7gün diye biliyorum.merhabalar hanımlar..
bizde 2 sene deneyip bebek sahibi olamayanlardanız..
benim eşiminde sperm değeri düşük 4 milyondu 4 ay önce pzt günü yeni bir sperm tahlili yapılacak ve ona göre davranacağız...
varikosel var ise ameliyat ...
belkide 4 aydır kullandıkları işe yaramıştır....
gerekirsede aşılama .....
biz ilk sperm tahlilini 10 günlük cinsel perhizden sonra vermişti sayı 4 milyon çıktı biz tahlil sonucu direk doktora gitti o bize telefonda söylemişti....
onun üstünden 4 ay geçti biz bir dünya vitamin kullandık sonuçlarını merak ediyorum...
febecim boşver başkalarını bişey yokmu? sanane kendini bilmez insanlar, olsa zaten duyulur gözünün üstüne vuracaksın yumruğu:88: evet bu konuda haklısın hepimiz aynı konudan müzdaripiz ama çocuk oluncada sorular bitmeyecek ki canım başka olmuyormu sünnet ne zaman düğün ne zaman o ne zaman bu ne zaman hep olacak bu sorular hayatımızda aslında çocuğu olmayanlar şehri olsa hepimiz bir arada derdi bir olan insanlarla birlikte vakit geçirebilsek ne güzel olurdu? uçtum yine galiba
reyhancım sana katılıyorm canım. ben şu anda aşılama yaptırmama rağmen tutmayacak 6 ay ara vereceğim ve eşimle daha fazla zaman geçireceğim için hamileliği düşünmüyorum.
inanın şu anda hiç kafama takmıyorum canım.
ben ocak ayından başlayan bi uzun araya girdim zaten. öyle düşünüyorum.
hıı dinlenıyorum, dikkat ediyorum ama o kadar. çok bi çabam yok aşılama oldu diye.
bu arada tatil için ağvaya gitmeyi düşünüyoruz. aradım otelleri konuştum bile.
nasipse gitmeyi düşünüyoruz. bizim nıkahımız marta oldu düğünümüz haziranda marta gitmeyi düşünüyoruz tabi hava durumuna bağlı.
çok romatik bir yer olduğu kesi çünkü[/QUOT
ay hiç vaktim yoık ama buna cevap yazmam lazım,
masaaaaaall tatlım ağva nirde biliyon diimiiiii bana 30km
her yaz ordayı ben he he
seni kesin bulucam
tatlım çıkıyorum ben şimdi otellere dikkat et 1 2 güzel otel var gerisini begenmezsin
aaaaa ozaman yaz otel ısımlerını ona göre gideyim kuzum. ben akşam 4-5 tanesini aradım sordum. internetten gördüğüm kadarıyla hepiii çoook güzel ve romantiiiiiiiikkkk
febecim boşver başkalarını bişey yokmu? sanane kendini bilmez insanlar, olsa zaten duyulur gözünün üstüne vuracaksın yumruğu:88: evet bu konuda haklısın hepimiz aynı konudan müzdaripiz ama çocuk oluncada sorular bitmeyecek ki canım başka olmuyormu sünnet ne zaman düğün ne zaman o ne zaman bu ne zaman hep olacak bu sorular hayatımızda aslında çocuğu olmayanlar şehri olsa hepimiz bir arada derdi bir olan insanlarla birlikte vakit geçirebilsek ne güzel olurdu? uçtum yine galiba
aaaaa ozaman yaz otel ısımlerını ona göre gideyim kuzum. ben akşam 4-5 tanesini aradım sordum. internetten gördüğüm kadarıyla hepiii çoook güzel ve romantiiiiiiiikkkk
canım netten dediğim yere gir bak ben kalpten başlığı olan yataklı odayı çok beğendim.
bende duydum orayı hatta oradaki bir otelin broşürü var elimde adı TREE TOPS PARK ama odalara bayıldım ayrı ayrı küçük evler odalar çoooooooook romantik dizayn edilmiş küvet bile odada mumlarla bezenmiş bahçede kahvaltı falan bende gitmek istiyorum oraya çok güzel aslında tam balayı yapılacak yer.huzurlu hemde yakın
canım netten dediğim yere gir bak ben kalpten başlığı olan yataklı odayı çok beğendim.
bitanem baktım. evet çoook güzeeeelllll:)))
kızlar tume nerde gelmiyor artık hiç
ben yanlışmı hatırlıyorum perşembe günü dramı gidecekti tume
işallah herşey yolundadır
tume arada gel iyiyiz bizde merak ediyoruz seni
çocuğu olmayanlar şehri
yine döktürmüşsün reyhancım
kızlar febede kandırsın kocişini yazın ağvada çocoğu olmayanlar tatili yapalım
valla ben hiç farketmedim o kaadr güzel otel olduğunu pansiyoın tarzı genelde diye biliyordum demekki yanlış biliyorum hatta havuzu olan birtane otel var
yani gecen seneye kadar öyleydi ama değişmiştir belki bende bakayım şu romantik odalara merak ettim
ama uyarmadı demeyin çok kalabalık oluyor
kızlar size birşey söyleyecem
çoğu topikte yapılıyor katılırsanız bizde yaparız diye düşündüm
dua listesi tutuluyor en basitinden mesela
cuma günü 313 ayetel kürsi ye başlanıyor bir arkadaş için sonuç bekleyen yada adeti en yakın
olan v.s
herkes okuyabileceği kadarını alıyor cumaya kadar tamamlıyor ve cuma günü duası yapılıyor ve başka bir arkadaş için devam ediliyor
ne dersiniz fazla kalabalık değiliz ama
reyhan masal febe ben orkide ve mine tamamlaya bilirmiyiz acaba ne dersiniz:26::26::26::44::44:
olur canım ben varım yapalım valla dua en büyük şifadır. Orkide masalcan ve minede kabul eder bence başkada katılmak isteyen varsa çooookta güzel olur.
süper ozaman başlıyoruz allah utandırmasın
bismillahirrahmanirrahim diyelim
haftaya cumaya kadar 313 ayetel kürsi
semi 63
kaldı 250
okuyabileceğiniz kadarını yazın kızlar
ilk masalcan için okuyalım mı tek sonuç bekleyen şu an o sonra sırayla herkese okuruz işallah
semi 63
kaldı 250
ilk masalcan için okuyalım mı tek sonuç bekleyen şu an o sonra sırayla herkese okuruz işallah
semi 63
kaldı 250
reyhan 100 semi 63 kaldı 150 olur canım sırayla okuyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?