Masalcan için 313 adet ayetel kürsi
semi= 63 adet
reyhan= 100 adet
masalcan=100 adet
heheehe ay çok sevdim bu işi.
bişey söyleyecem fazla olmam inşallah.
7'er yasinde okusakmııııı?????
çok tatlısın ama yasininde sayısı olması gerekiyor şunu bir yapalımda canım onuda yaparız olmadı cuma günü bitiyorya bu herkes o gün hem mübarek gün 1 er yasin okur bence. hemde çok güzel olur
tamam bıtanem.
benim annem heep söylüyo. yasin oku ayetel kürsi ve vakia süresi diyo.
vakia süreside birebir diyo. dur bakalım inşallah hayırlısıdır.
yanlız bısey soyliymi benim cuma günü 14. günüm. tesadüf işte belki hayırlı gelecektır:)))
öptüm seni canım benim.
ben kaçtııım
Masalcan için 313 adet ayetel kürsi
semi= 63 adet
reyhan= 100 adet
masalcan=100 adet
slm kızlar nasılsınız
ben biraz kötüyüm(
dün gece kanamam oldu( çok korktum anlatılmayacak bi duygu Rabbim kimseye vermesin çnk artacak sandım ( çok fazla ağrım oldu...hemen dr.umu aradım progestanı 2 tane iç dedi gece artarsa ara gelirim dedi... saolsun ilgili birisi...
bütün gece uyuyamadık tabiii sabah erken saatte kontrol etti yerleşme kanamasıymış çok şükür kalp atışlarını da duyduk...bizimkiler hem nazlı geliyor hemde nazlanıyorlar...
kızlar çok güzel bi duygu Rabbim sizlere de yaşatsın
bizim gibi zor bulanları da bununla sınav etmesin...
şimdi günde 2*3 progestan içeceğim resmen leyla gibi gezerim artık
canım yerleşme kanaması olmasına sevindim rabbim başka korku yasatmasın sağsağlım bebişini al kucağına
semicim bu muhteşem bi fikir valla çok hoşuma gitti Allah razı olsun.ama biliyosunuz ben bugün maalesef regli oldum okuyamamkızlar size birşey söyleyecem
çoğu topikte yapılıyor katılırsanız bizde yaparız diye düşündüm
dua listesi tutuluyor en basitinden mesela
cuma günü 313 ayetel kürsi ye başlanıyor bir arkadaş için sonuç bekleyen yada adeti en yakın
olan v.s
herkes okuyabileceği kadarını alıyor cumaya kadar tamamlıyor ve cuma günü duası yapılıyor ve başka bir arkadaş için devam ediliyor
ne dersiniz fazla kalabalık değiliz ama
reyhan masal febe ben orkide ve mine tamamlaya bilirmiyiz acaba ne dersiniz:26::26::26::44::44:
ayy elti meselesini çok merak ettim :) vakıa süresinin birebir olduğunu bende duydum.olmadı onada başlayalım.cuma günleri 1 yasin 1 vakıa mesela.tamam bıtanem.
benim annem heep söylüyo. yasin oku ayetel kürsi ve vakia süresi diyo.
vakia süreside birebir diyo. dur bakalım inşallah hayırlısıdır.
yanlız bısey soyliymi benim cuma günü 14. günüm. tesadüf işte belki hayırlı gelecektır:)))
öptüm seni canım benim.
ben kaçtııım
slm kızlar nasılsınız
ben biraz kötüyüm(
dün gece kanamam oldu( çok korktum anlatılmayacak bi duygu Rabbim kimseye vermesin çnk artacak sandım ( çok fazla ağrım oldu...hemen dr.umu aradım progestanı 2 tane iç dedi gece artarsa ara gelirim dedi... saolsun ilgili birisi...
bütün gece uyuyamadık tabiii sabah erken saatte kontrol etti yerleşme kanamasıymış çok şükür kalp atışlarını da duyduk...bizimkiler hem nazlı geliyor hemde nazlanıyorlar...
kızlar çok güzel bi duygu Rabbim sizlere de yaşatsın
bizim gibi zor bulanları da bununla sınav etmesin...
şimdi günde 2*3 progestan içeceğim resmen leyla gibi gezerim artık
bana kalmadımı ne çabuk paylaştınız duayıbende katılıp okumak istiyorummmm
febecim bende uğrayamadım son zamanlarda tume de mi yok ??
şimdi bende merak ettim
fundacım istersen benim 50 taneyi sen alabilirsin ben adetim kızkardeşim okuycaktı yerime ama madem istiyorsun al sen oku tatlım
arkadaşlar mrh.ben aranıza arada sırada katılabiliyorum ondada vaktim kısıtlı oluyo.ama sizler nekadar güzel aranızdaki bağı hiç koparmıyorsnuz hatta hamile olan arkadaşlar bile hala burda bizlere moral oldukları gibi destekte oluyorlar onlara teşekkür ediyorum.biliyorsunuzdur 3. aşılamaya başladım muhtemelen haftaya pazartesi olur bugün eşimin sonuçlarını başka bir doktora gösterdik eşimde hareket problemi var yıkama sonrası bile düşük olduğunu söyledi doktor e vitamini yazdı.aşılama ile vakit kaybetmeyin dedi 3.yüde yaptırıp ara vermemizi ve tüp bebeği önerdi benim umudum hiç kalmadı artık.aynı zamanda en yakın komşumun bugün hamile haberini aldım ilk benimle paylaştı garibim benim yanımda sevinemedi bile artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum duaya başlamışsınız ben de bi karar aldım namazımı çok aksatmıştım hep allahtan bişeyler istiyoruz ama biz onun için ne yapıyoruz diye düşündüm.ve namaz kılmaya karar verdim.biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim.çünkü beni sizlerden başka kimse anlayamaz.
cnm evet bizi bizden başkası anlayamıyo maalesef.inş hayırlısıyla bebişine kavuşursun cnm.bende senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum.3.aşılamamı yoksa tüpmü bugün regl oldum yinebakalım cnm inş en doğru kararları veririz.namaz konusunda ii yapmışsın Allah kabul etsin.maneviyatımızıda biraz artırırsak daha güçlü oluruz diye düşünüyorum inşş.arada sırada gel lütfen haberdar et bizi ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?