2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

Masalcan için 313 adet ayetel kürsi
semi= 63 adet
reyhan= 100 adet
masalcan=100 adet

Son düzenleme:
kızlarr ben çıkıyorum. kayınvaldeme gidiyorum da.

sevgili eltim her tarafı karıştırdığı için benide olayların içine çekmeye çalışıyo veee ilk hamlesini yaptı.
fakat ben salak değilim ve boşa çıktı hamlesiiii

gelince konuşuruz artık. öpüyorum sizi
veeeeeeeeeeeeee iyiki varsınız, sizi seviyoruuuuummmm

heheehe ay çok sevdim bu işi.
bişey söyleyecem fazla olmam inşallah.
7'er yasinde okusakmııııı?????

çok tatlısın ama yasininde sayısı olması gerekiyor şunu bir yapalımda canım onuda yaparız olmadı cuma günü bitiyorya bu herkes o gün hem mübarek gün 1 er yasin okur bence. hemde çok güzel olur

çok tatlısın ama yasininde sayısı olması gerekiyor şunu bir yapalımda canım onuda yaparız olmadı cuma günü bitiyorya bu herkes o gün hem mübarek gün 1 er yasin okur bence. hemde çok güzel olur

tamam bıtanem.
benim annem heep söylüyo. yasin oku ayetel kürsi ve vakia süresi diyo.
vakia süreside birebir diyo. dur bakalım inşallah hayırlısıdır.
yanlız bısey soyliymi benim cuma günü 14. günüm. tesadüf işte belki hayırlı gelecektır:)))
öptüm seni canım benim.
ben kaçtııım

kızlar geri kalanınıda ben alayım bari

slm kızlar nasılsınız
ben biraz kötüyüm (
dün gece kanamam oldu ( çok korktum anlatılmayacak bi duygu Rabbim kimseye vermesin çnk artacak sandım ( çok fazla ağrım oldu...hemen dr.umu aradım progestanı 2 tane iç dedi gece artarsa ara gelirim dedi... saolsun ilgili birisi...
bütün gece uyuyamadık tabiii sabah erken saatte kontrol etti yerleşme kanamasıymış çok şükür kalp atışlarını da duyduk...bizimkiler hem nazlı geliyor hemde nazlanıyorlar...
kızlar çok güzel bi duygu Rabbim sizlere de yaşatsın
bizim gibi zor bulanları da bununla sınav etmesin...
şimdi günde 2*3 progestan içeceğim resmen leyla gibi gezerim artık

canım yerleşme kanaması olmasına sevindim rabbim başka korku yasatmasın sağsağlım bebişini al kucağına

bana kalmadımı ne çabuk paylaştınız duayı bende katılıp okumak istiyorummmm

canım yerleşme kanaması olmasına sevindim rabbim başka korku yasatmasın sağsağlım bebişini al kucağına

amiiinnn canım çok saol...
valla olacak mı diye çok stres yaşadım oldu şimdide hayırlıca kucağıma almak nasip olun inş.
korku oluyo haliyle(
Rabbim en kısa zamanda sizede sağlıklıca bu duyguyu yaşatsın

semicim bu muhteşem bi fikir valla çok hoşuma gitti Allah razı olsun.ama biliyosunuz ben bugün maalesef regli oldum okuyamam haftaya telafi ederim ama

ayy elti meselesini çok merak ettim :) vakıa süresinin birebir olduğunu bende duydum.olmadı onada başlayalım.cuma günleri 1 yasin 1 vakıa mesela.

ayy cnm yaa çok geçmiş olsun neyseki yerleşmeymiş çok şükür.rabbim sağlıkla kucağına alşmayı nasip etsin inşş.

bu arada tumeyi bende merak ediyorum inş bizi haberdar eder..

Son düzenleme:
febecim bende uğrayamadım son zamanlarda tume de mi yok ??
şimdi bende merak ettim

bana kalmadımı ne çabuk paylaştınız duayı bende katılıp okumak istiyorummmm

fundacım istersen benim 50 taneyi sen alabilirsin ben adetim kızkardeşim okuycaktı yerime ama madem istiyorsun al sen oku tatlım

arkadaşlar mrh.ben aranıza arada sırada katılabiliyorum ondada vaktim kısıtlı oluyo.ama sizler nekadar güzel aranızdaki bağı hiç koparmıyorsnuz hatta hamile olan arkadaşlar bile hala burda bizlere moral oldukları gibi destekte oluyorlar onlara teşekkür ediyorum.biliyorsunuzdur 3. aşılamaya başladım muhtemelen haftaya pazartesi olur bugün eşimin sonuçlarını başka bir doktora gösterdik eşimde hareket problemi var yıkama sonrası bile düşük olduğunu söyledi doktor e vitamini yazdı.aşılama ile vakit kaybetmeyin dedi 3.yüde yaptırıp ara vermemizi ve tüp bebeği önerdi benim umudum hiç kalmadı artık.aynı zamanda en yakın komşumun bugün hamile haberini aldım ilk benimle paylaştı garibim benim yanımda sevinemedi bile artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum duaya başlamışsınız ben de bi karar aldım namazımı çok aksatmıştım hep allahtan bişeyler istiyoruz ama biz onun için ne yapıyoruz diye düşündüm.ve namaz kılmaya karar verdim.biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim.çünkü beni sizlerden başka kimse anlayamaz.

cnm evet bizi bizden başkası anlayamıyo maalesef.inş hayırlısıyla bebişine kavuşursun cnm.bende senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum.3.aşılamamı yoksa tüpmü bugün regl oldum yine bakalım cnm inş en doğru kararları veririz.namaz konusunda ii yapmışsın Allah kabul etsin.maneviyatımızıda biraz artırırsak daha güçlü oluruz diye düşünüyorum inşş.arada sırada gel lütfen haberdar et bizi ok?

sağol canım teşekkür ederimm.3.den sonra konseye girecekmişim doktorum öyle söyledi ona göre karar verecekler tüp mü 4.mü diye tüp için eşim erken olduğunu düşünüyor ben ise biran önce yaptırmak istiyorum.ama daha 1.5 yıllık evliyim yaş 24 galiba erken gibi ama beklemek insanı delirtiyor.arada sıradada olsa sizleri takip ediyorum gelişmeleri bildiririm

ben geldim arkadaşlar.
nasılsınız bakalım akşam akşam bi halinizi hatrınızı sorayıııımmmmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…