2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bitanem çok geçmiş olsun.

ama çok şükür bişey yokmuş. sen yinede kendine dikkat et tatlım. en azından 3 ay olana kadar dkkat etsen yeter. öpüyorum seni bitanem

bitanem çok geçmiş olsun.

ama çok şükür bişey yokmuş. sen yinede kendine dikkat et tatlım. en azından 3 ay olana kadar dkkat etsen yeter. öpüyorum seni bitanem
masalcan şimdi daha iyiyim çok şükür
gece annemi arayamadım moralim bozuktu
sabah dr.dan sonra kendime geldim
ama bugün sürekli yattım
senin kaçııncı günün ?? haftaya mı belli olacak??

masalcan şimdi daha iyiyim çok şükür
gece annemi arayamadım moralim bozuktu
sabah dr.dan sonra kendime geldim
ama bugün sürekli yattım
senin kaçııncı günün ?? haftaya mı belli olacak??

neyse canım ilk ve son olur bu üzüntülerin canım. yat ya kalkma hiç bitanem.
evet haftaya belli olacak canım, bugün 7. günüm bitti canım benim

Son düzenleme:
he he bende geldim nöbete
dosbacım geçmiş olsun canım.çok şükür problemin yokmuş.pıtpıtlarıda duymuşsun ne güzel ya
herkes paylaymış bile hjızlıyız kızlar 100 100 falan
reyhan 100
masal 100
semi 63
orkide 50

masaaalll netti arkadaşım eltin anlat bakem

masalcan adını söylemek istemiyon galiba kusura bakma canım sorduğum için

aşk olsun kusurmu olur bitanem. ama benim bu siteye üye olduğumu bilen var ama hangi isimle olduğumu bilmiyo. yüzden söylemeye çekiniyorum bitanem. asıl sen kusra bakma tatlım.
sorunumu bisin istemiyorum:))

hoşgeldin bitanem:))
valla benimki biraz dangalak. kendileri k.pederime 50 miliyarlık bir borç yapmışlar. sorunları var k.pederle ve k.valdeyle bizim aramız iyi diye bizide bulaştırmaya kalktı ama başaramadııııııııı
hıı bu araa ilk değil bu 50 mılıyar 3 senelık evlıyım birinde 70 birindede 90 buda 3. oldu:)))

Son düzenleme:
ya kzılar geçmişe baktım
doğru hatırlıyormuşum tume dün dra gidecekmiş
allahım işallah kötü bişey yoktur

herşey yolundaysa ve bizi ihmal ettiyse kimse tutmasın beni çok kızıcam tumeye

aşk olsun kusurmu olur bitanem. ama benim bu siteye üye olduğumu bilen var ama hangi isimle olduğumu bilmiyo. yüzden söylemeye çekiniyorum bitanem. asıl sen kusra bakma tatlım.

anladım canım ....

nedir bu eltilerden çektiğimiz masalcan ya

valla benide biliyorlar sanırım takip edende olabilir
düşündüm bir ara değiştirsemmi diye sonra dedim amaaan beni burdan takip eden otursun kendinden utansın kimseden saklamıyorum hiçbişey

maaşalh canım toplasan 3 yılde 210 milyar ne yapıyorlar bunlar bu kadar parayı acıkınca ekmek arası yapıp yiyorlarmı

nedir bu eltilerden çektiğimiz masalcan ya

sendemiiiiiiii?????? seninki napıyo???

ooooo benimki allah allah canım. k.pederime benim eşimin söylemediği bişeyi söylemiş gibi anlatmış.
benim eşim kimseden lafını esirgemez ne gerekiyoa söyler ve gerekire kavga eder.
k.pederde sorun yasamamak ıcn eşimle gelmiş bana söylendi. birde söylemiyecekmişim eşime.bende tek tek anlattım. eşimde gitti çata çat söylendi. neyseki problem büyümedi

bende tumeyi çok merak ettim gelsin bizden baya fırça yiyecek inşallah kötü bişey yokturr:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…