2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

merhaba canım benimde 1o günüm var.. ilk aşılamamdı. inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla alır kucağına:)

kızlarr gunaydın, ya ben sızler kadar cok takıp edemıyorum (( canlarım ya ben aşılama yaptırdıgım gunden berı (11 ekım) sol kasıgımda hep bır sancı var böle gaz sancısı gibi, bazende nefes alıp verdıkce ufak ufak agrıyo, sızlerdede oluyomu böle seyler yoksa tuhaflık bendemı :)

canım bende de oluyor sancı... hatta özellikle sağ kasığımda bıçak batar gibi sancı oluyor..

canım bende de oluyor sancı... hatta özellikle sağ kasığımda bıçak batar gibi sancı oluyor..

bakalım bızı neler beklıyo kızlar acısıyla tatlısıyla hepımız bıseyler gorcez, hakkımızda hayırlısı olsun, rabbımden tek ıstedıgım bu hayırlıysa ver yarabbım dıye dua ederım hep, cogumuz ıcın gerı sayım basladı :))) kızlar buarada lıstemız ne alemde...

evet aynen çatlamasını beklemedi. 36 saatte çatlamadılar benimkiler

benimde dikkatimi çekti çatlatma iğnesinde kesin çatlıyormu yani doktor hiç gittiğimde bakmadı çatlayıp çatlamadığına direk çağırdığı gün yaptı aşılamayı önce bakması gerekmiyormuydu?:sm_confused:

canım çok üzüldüm inşallah 2. ciye moralini bozma benimde ağrılar çoğalmaya başladı çok korkuyorum kırmızıları görecem diye ya;(

canım hayırlı olsun asılaman, belkı doktordan doktora degısıyodur ama benım dr çatladıgını gorene kadar benı cagırdı cuma gunu catlama ıgnesı olmustum c.tesı baktı catlamamıstı pazrtesı tekrar gıttım bu sefer catlamıstı ve hemen asılamayı yapmıstı canım...ama sen bunlara takılma eger ıgne olduysan zaten catlamama gıbı pek sansı yok rahat ol arkadasım..

canım çok üzüldüm inşallah 2. ciye moralini bozma benimde ağrılar çoğalmaya başladı çok korkuyorum kırmızıları görecem diye ya;(

ya yapmayın kızlar ya, gormedgımız sey degıl o kırmızlar :)) okadarda korkmayın, şaka bi yana üzülmeyın stres yapmayın arkadaslar, kısmetımızde varsa olucak bızler ustumuze dusen gorevlerı yapıyoruz gerısı ALLAHA kalmıs, eger bebeklerımız gelmıyosa vardır bunda bır hayır, bu ay olmaz sonra olur kısmetse, bende tam 3 sene 5 aydır beklıyorum sabırla, tabıkı ısyan ettıgım cıldırdıgım gunler oldu ama baktm kı faydası yok kendımı yıpratmaktan baska, ben kafamı tamamen bosalttım ıcım ınanılmaz derecede rahat tabıkı sonucu merak edıyorum ama nolur kızlar morellerı bozmayın......

teşekkürler canım benim bugün 13. günüm dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama ne kadar doğru bilmiyorum bekliyorum 21 ni ama olacakmışım gibi sancı var günüm yaklaştıkça dahada artıyor hakkımızda hayırlısı

bazen kendimi yatıştırıyorum olmasada ne yapalım diyorum ama gerçekten ruh halim iyi değil biliyorum.Eşimin başka cocukları kucağına alması,birinin hamile olduğunu duymak, tutamıyorum kendimi ağlamak istiyorum o zaman, kıskanç biri değilim ama elimde olmuyor işte üzülüyorum isyan etmiyorum ama herkes gibi bende istiyorum aklımdan atamıyorum bir türlü attım diyorum ama adetim 2 gün geçsin hemen umutlanıyorum 7 senedir böyle anlıyorumki aklımdan hiçbirzaman atamayacağım beynimin bir köşesinde hep umutla bekleyeceğim ALLAHIM herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu günlerimizi güzel bir anı olarak hatırlatsın İNŞALLAH.

çok sağol arkadaşım haklısın nasibimizde varsa tabiki olur

daha ne denilebilirki çok güzel ifade etmişsin canım harfiharfine katılıyorum

merhaba canım
ben gece adet oldum biliyorsun dr umu aradım ne yapıcam ben şimdi diye
bugün gel bakalım dedi anladığım kadarıyla bu dr beni çok seviyor daha cumartesi görüştük bugün yine cağırdı yav:bbo:
şimdi çıkıyordum bende sonra görüşürüz sunasaycım

tamam canım bol şanslar dönünce durumunu bildirirsen sevinirim

merhaba kızlar. semi canım üzülme neolur hakkımızda hayırlısı inşallah Allah isteyen herkesin yüzünü bu ay güldürür

hayırlısı canım inş. 2. ye. umutla yola devam etmeliyiz. ilkinde tutacak diye bir şart yok. ben de kendimi kötüsüne alıştırıyorum. inş. nazlı bebişin en yakın zamanda hayırlısıyla gelir. bu nazlılar gelince popoya vurmayı hakettiler. bu kadar uğraşıyoruz onlar için.

miraycım yazı yazanların altındaki MQ tuşuna basıyosun sonra başka cvp vereceğinkine ve en son alıntı yap a basıp aralarına yazarak cvp verebiliosun:)
canım semi sakın ama sakın üzme kendini bitanem. bunda da bir hayır vardır. olucak ama sağlıkla hayırla olsun. azcık sabır semi. ikizler el salayacak göbişinden ama önce sen ii olmalısın. üzlünülüo tabiki ben de yaşadım. ama yolumuz devam edioo..
minecim stresin canına faydası yok ama stresinde normal ne diyeceğimi bilemedim. düşük nedenini araştırdınız mı mine? neden anlaşılınca önlem alıolarmış. bu aşılaman tutarsa hemen doktora koşarsın. rabbim sağlığlıklıca nasip etsin:Saruboceq:
çok güzel duan connetcim. aminnnnnnnnn diorum:Saruboceq: connetcim bana azcık süre verin eklenen arkadaşlarla yeniliycem.
canım çatlama iğnesinin çatlamama ihtimali olmadığı söylenio. ama yine de doktorunun çatlamayı kontrol etmesi gerekir. bunu seni tedirgin etmek için sölemiorum. paranla yapttırdığın şeyin detayınıda sormak hakkın ya da devlette bile olsa. bu işler allahın takdiri ama bizler de tedbirimizi almalıyız işte. ama sen tedirgin olma bizler aşılama sürecinin nsl geçtiğini bilemeyiz ,doktorda diiliz. belki çatlamanın kesinleşeceğinden emindi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok güzel yazmışsın connetcim. moreli bozuk olan connetin yazısını okusun derimopuyorumnanaktan
reyhancım benim hamile olan arkadaşım 2 ayrı marka testi negatif çıktı. reglisini beklerken kan tahlilinde hamiş olduğu çıkmıştı. darısı sana canım. idrar testi bazısında 2 gün kala bazısında regliden sonra sonuç verio. o yüzden takma kafana. kendinizi sıcak tutun kızlar aşılamada çok önemliymiş bu.
reyhancım nolur üzülme. benim kuzenim 9 sene sonra aşılamayla hamile kaldı. kocasının sperminde ve kendi yumoşunun büyümesinde ayrıca çatlamasında sorun vardı. 9 sene sonra düzgün bir tedavi sonucu hamile oldu. şimdi hayırlısı böleymiş dior. 9 sene boyunca hep kendi beklemişti. kısmet bu işler. olucak canım ama yılmamamız ve düzgünce tedavilerimizi olmamız gerek. şifa veren rabbim dualarımıza devam edelim reyhancım.aynı duygulara hepimiz katılıoruz.biri bebek dese aha yine biri bana lafmı sokuyor die titremeye başlıyorum bazen. ama rabbim büyük. sağlıklı, hayırlı bir evlat dilioruz lütfen üzme kendini. evlat olsun taş olsun demioruz biz rabbimden sağlıkla hayırla evlat beklioruz canım. sıkma canını olur mu
yerimde duramıyorum mutfakla oda arası mekik dokuyorum anlıycağın pek sağlıklı düşünemiyorum canım ya.
lütfen ama lütfen derin nefes al dualarım seninle canım. aşılama son çare değil hemde tıp çok ilerledi 64 yaşında kadınlar bile doğuruyor. çokkkk öpüorum seni

kızlar
dr um bir ay ara verelim dedi.psikolojik olarak dinlendir kendini dedi
baska sebep yokmuş ara vermek istemesine
doğum kontrol hapı falan vermedi şükür
bir dahaki adetimin 2.günü gidicem
bades sende ara vermişmiydin.dr genelde pespese yapıyorlar diye biliyorum bir sorun yoksa tabi benimki hem sorun yok diyor hem 1 ay dinlen diyor umarım vardır bir bildiği
bu arada konden ne yaptı acaba bugün test yaptıracak tı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…