2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bakın evlilik yüzügü neden serce parmagın yanına takılır biliyonuzmu insanın elindeki beş parmak ailesini temsil eder serce parmak cocuklarını serce parmagın yanındaki parmak eşini orta parmak kendisini işaret parmagı kardeşlerini baş parmakta anne babayı temsil eder şimdi iki eldeki orta barmaklarınızı kıvırın avuç içine dogru sonra tüm parmakları birleştirin serceyle serceyi yüzükle yüzügü orta parmaklarkapalı işaretle işaret parmagını baş parmakla baş parmagı şimdi sırayıyla acın yüzük parmagının ayrılmadıgını görceksiniz anlamı gün gelir cocukların seni terk eder serce kardeşlerin terk eder işaret ane baban seni terk eder baş parmak ama son suza kadar eşin yanında olur

dogru yaparsanız yüzük parmagının ayrılmadıgını görceksiniz

iyi geceler canımmmm

Hiç umudun olmadığı için streste yoktu canım allah ne olurları oldurmaz ne olmazları oldurur istesin yeter inşallah masalcan inşallah umut ol bize canım

ben yazmıştım biri değilim ben

evet canım ben yapmıştım dediğin gibi oluyo

kızlar aranızda kaçarak evlenen varmı ???**

kızlar kaç senelik evlisiniz???en taze gelin benmiyim??
benim daha 3 dolmadı. hazıranda 3 olacak

neyse kızlar bende yatayım bari benim koca iki büklüm oldu o kadarda gaddar değiliz yarın işe gitcek hepinizi gerçekten çok ama çok seviyorum benim en yakınıma anlatmadıklarımı siz biliyosunuz sizle paylaşıp içimi rahatlatıyorum iyi ki tanıştım hepinizle sizi seviyorum kendinize iyi bakın iyi geceler görüşürüz sonra byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…