kızlar
dr um bir ay ara verelim dedi.psikolojik olarak dinlendir kendini dedi
baska sebep yokmuş ara vermek istemesine
doğum kontrol hapı falan vermedi şükür
bir dahaki adetimin 2.günü gidicem
bades sende ara vermişmiydin.dr genelde pespese yapıyorlar diye biliyorum bir sorun yoksa tabi benimki hem sorun yok diyor hem 1 ay dinlen diyor umarım vardır bir bildiği
bu arada konden ne yaptı acaba bugün test yaptıracak tı:uhm:
kızlar
dr um bir ay ara verelim dedi.psikolojik olarak dinlendir kendini dedi
baska sebep yokmuş ara vermek istemesine
doğum kontrol hapı falan vermedi şükür
bir dahaki adetimin 2.günü gidicem
bades sende ara vermişmiydin.dr genelde pespese yapıyorlar diye biliyorum bir sorun yoksa tabi benimki hem sorun yok diyor hem 1 ay dinlen diyor umarım vardır bir bildiği
bu arada konden ne yaptı acaba bugün test yaptıracak tı:uhm:
canım şimdi gördüm psikolojik olarak derken moralini umarım çok bozmamıssındır bu arada vucut dinleniyor diye biliyorum ama benim şimdiki gittiğim dr um 2, ilki de hiç ara vermedi gerçi ama tabi sorunlar ayrı bide benim yaş ilerlediği için hiç zaman kaybetmek istemiyodu ama tüp bebeğide hemen önermedi şimdiki ise ilk tedaviye başladığında yaptırsaydın olumlu sonuç alırdın diyor ya hepsi ayrı bi telden çalıyor bazen hayırlısı canım ya .
yarın 10.günüm
dr ultrasonda görebilirmi acaba?
ya da idrar testinde çıkarmı 10. günde
yerimde duramıyorum mutfakla oda arası mekik dokuyorum anlıycağın pek sağlıklı düşünemiyorum canım ya.
merhaba arkadaslar evden çıkmadığım halde grip oldum çok hastayım(((((
merhaba arkadaslar evden çıkmadığım halde grip oldum çok hastayım(((((
kızlar bhcg sıfır yani hamile değilim canım cok sıkkın
kondencim
üzülmemek elde değil canım biliyorum ama
daha yolunçok başındayız bir daha ki ay tekrar deniyecez taki bebeğimize kavusana kadar
bunun için güçlü olmamız gerek
ben dün yaşadım o üzüntüyüama bugün çok iyiyim 2.aşılamamın gününü beklemeye başladım bile
olumlu düşün canım
merhaba arkadaslar bende pkoluyum bu ay asılama yaptırıcam adetimi bekliyorum 23 ekimde olmamm gerekiyor işallah hepimizin duaları kabul olur bende puregon ve ovitrella ile olacagım bu ignelerle asılama olan varmı ve igneler ne zaman baslanıp ne zaman bitiyor ve toplam süre kac gün sürüyor bilen varsa ne olur cevap yazsın hepimizin işallah dilekleri kabul olur amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?