2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

badesciğem seni çok seviyorum:CüvCüv: güzel allahım günlünce verir inşallah amin

canım inşallah ara verdiğin bu ay doğal olarak kendiliğinden gebe kalırsın..

canım şimdi gördüm psikolojik olarak derken moralini umarım çok bozmamıssındır bu arada vucut dinleniyor diye biliyorum ama benim şimdiki gittiğim dr um 2, ilki de hiç ara vermedi gerçi ama tabi sorunlar ayrı bide benim yaş ilerlediği için hiç zaman kaybetmek istemiyodu ama tüp bebeğide hemen önermedi şimdiki ise ilk tedaviye başladığında yaptırsaydın olumlu sonuç alırdın diyor ya hepsi ayrı bi telden çalıyor bazen hayırlısı canım ya .

aslında moralim bozuk falan değildi ama öyle söyledi işte
şu aşamada dr da değiştiremem güvenmek zorundayım
sunasaycım neden o kadar stres yapıyorsun sakin ol kendini 2 sonucada hazırla canım stres
birşeyi değiştir miyorki umarım bebişin seninledir
senin günün de geldi canım madem test yaptırmayı düşünmüyormusun

Arkadaşlar merhaba, ben 35 yaşındayım ve doktor kontrolleri ile geçen 3 senenin sonunda bu ay hızlı bir kararla 13 Ekimde ilk aşılama tedavime başladım.Bugün saat 23.00 de ovitrelle yapacağım ve 20 Ekim çarşamba sabah aşılama yapılacak.Aşılamayı genelde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapıyorlar.Ama 40 saat yada daha geç aşılama yapılanları da duyuyorum.Ama bildiğim kadarıyla genelde yumurta 36 saat sonra çatlamıyor Örneğin daha önce çatlatma iğnesi olduğumda iğneden sonra 4.gün çatlamıştı yumurta.Bu durumda aşılama ile verilen spermlerin canlı kalma ihtimali olmaz gibi geliyor bana.Doktor zaten aşılamanın yumurta çatlamadan yapılması gerektiğini söyledi.Aşılamadan sonra gün aşırı ilişki devam belki çatlayan yumurtalar doğal yoldan döllenecek dedi.Anlamadığım şu doğal yolla hamile kalabiliyor olsaydık aşılama tedavisi görmezdik zaten.Yumurtaların çatladığını görüp hemen aşılama yapılsa şans daha çok artmıyor mu?Kafam çok karıştı.Bu konuda tecrübeli ve bilgili olan arkadaşlardan lütfen yardım bekliyorum.
Hepimizin en kısa zamanda bebeklerine kavuşmasını diliyorum.

merhaba arkadaslar evden çıkmadığım halde grip oldum çok hastayım(((((

yerimde duramıyorum mutfakla oda arası mekik dokuyorum anlıycağın pek sağlıklı düşünemiyorum canım ya.

böyle yapma kendine zarar tamam elinde olmuyor insanın stres yapmamak ama herşey olacağına varıyor çocuğu olanları görüyorum çevremde isyan isyan üstüne bide bana dönüp ne diyorlar biliyormusun?bide çocuk istiyorsun halimize bak diyorlar .eee insan oğlu olsa bir dert olmasa bir dert :uhm:

kondencim
üzülmemek elde değil canım biliyorum ama
daha yolunçok başındayız bir daha ki ay tekrar deniyecez taki bebeğimize kavusana kadar
bunun için güçlü olmamız gerek
ben dün yaşadım o üzüntüyüama bugün çok iyiyim 2.aşılamamın gününü beklemeye başladım bile
olumlu düşün canım

kızlar bhcg sıfır yani hamile değilim canım cok sıkkın

canım üzülme diicem ama genede üzüleceksin biliyorum rabbim hayırlı zamanda hayırlısnın versin inşllh ... bende bekliyorum bak bu gün çok üzüldüm yarın da ben mi yaptırsam 12. gününm oluyo yaptırdığım günle birlikte sen kaçınıcı gününde yaptırdın

kızlar güncel listemiz nerde ya bulamadım çok aradım hihoyyyt yenisiyim ya sitenin hala çözmekle cebelleşiyorum :))

merhaba arkadaslar bende pkoluyum bu ay asılama yaptırıcam adetimi bekliyorum 23 ekimde olmamm gerekiyor işallah hepimizin duaları kabul olur bende puregon ve ovitrella ile olacagım bu ignelerle asılama olan varmı ve igneler ne zaman baslanıp ne zaman bitiyor ve toplam süre kac gün sürüyor bilen varsa ne olur cevap yazsın hepimizin işallah dilekleri kabul olur amin

ben pregon kullanmadım ama 3. günüiğnelere başaldım günde bi tane 6 gün vurdum 7 gün dr. baktı büyümüüş gördü yumurtalarımı gece 12 de ovitrella çatlatma iğnemi vurundum 36 saat sonrada hastanede aşılamam gerçekeleşti cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…