cok güldüm ben normal evlendim ha
bu arada bizimki şimşek aşkı bugun gördük rttesi gün evlilik kararı verdik ailelerde dünden raziymiş bizi evermete .5 senelik evliyim keşke kocamı daha önce tanısaydım
neyse kızlar bende yatayım bari benim koca iki büklüm oldu o kadarda gaddar değiliz yarın işe gitcek hepinizi gerçekten çok ama çok seviyorum benim en yakınıma anlatmadıklarımı siz biliyosunuz sizle paylaşıp içimi rahatlatıyorum iyi ki tanıştım hepinizle sizi seviyorum kendinize iyi bakın iyi geceler görüşürüz sonra byyy
eee kaçarak değiiiiilll
bizimde öyle oldu valla. gerçi sizin gibi şimşek hızı olmasada prosedür gereği bekledk tabiii.
biziki 2 haftada nışan 2 aydada nikah:))) kaçırmasın dıy hemen nikahı kıydı 3 ay sonrada düğün yaptık
Merhaaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Açtıüınız başlık bana uyduğu için buraya yazıyorum. İlk aşılamam bugün 7. iğnemi yaptım yarın konturolum var çatlatma iğnesi olcam. Rabbim cümlemizin gönlündekini versin inşallah.
Merhabalar
aşılama yaptıran arkadaşlar...
Biliyorum hastaneden hastaneye değişir ama aşılamayı ne kadara yaptırdınız???
mmrb bend eyeniym burda canm adetin kaçıncı gününde aşılama yaptı doktrun merak edyrm acil cevap yazarsan çok sevnrm bu aradaa inşllh tutar hakkında hayırlısı olsun .
Merhabalar
aşılama yaptıran arkadaşlar...
Biliyorum hastaneden hastaneye değişir ama aşılamayı ne kadara yaptırdınız???
günaydın arkadaşlar.....
ben bugün dünden daha kötüyüm. ilaç da içemiyorum.
nasıl geçer bu griiiiipppppp
gribe ilaçların bir etkisi olmaz zaten canım dinlenerek taze meyve ve ıhlamur iç terle yat.
valla dünden beri yediğim portakal elma havucun hadi hesabı yok. zaten meyve sevmem nefret edecem artık.
ıhlamur içeyim aklıma gelmedi valla. sağol bitanem
nidemek bitanem sen iyileş yeterki ama güzel terle kalkınca bir banyo sıcak çorba iç ohhh değme keyfine
nidemek bitanem sen iyileş yeterki ama güzel terle kalkınca bir banyo sıcak çorba iç ohhh değme keyfine
febecim nasılsın tatlım....
seni merak ettim hiç yazmıyosun. umarım bi sorun yoktur bitanem...
febeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyy bitenem valla geçmişi okudum fransız kalmamak için.döktürmüşsünüz şimdi bitti
geçm,iş olsun tatlım buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?