2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

eee kaçarak değiiiiilll
bizimde öyle oldu valla. gerçi sizin gibi şimşek hızı olmasada prosedür gereği bekledk tabiii.
biziki 2 haftada nışan 2 aydada nikah:))) kaçırmasın dıy hemen nikahı kıydı 3 ay sonrada düğün yaptık

byy tatlı rüyalar

yok canım biz evlilik için 1 sene bekledik ama bi tesadüfen yolla karsılaştık cok hoşuma gitti tüm gün kızlara anlattım hatta ne tatlı cocuk diye ana oda ne erkesi gün yolumu kesti cıkma teklif etti kabuletmedi oda evlenme teklif etti anında kabul ettim 2 gün sonra söz nişan tabi 1 sene bekledik

Merhabalar
aşılama yaptıran arkadaşlar...
Biliyorum hastaneden hastaneye değişir ama aşılamayı ne kadara yaptırdınız???

mmrb bend eyeniym burda canm adetin kaçıncı gününde aşılama yaptı doktrun merak edyrm acil cevap yazarsan çok sevnrm bu aradaa inşllh tutar hakkında hayırlısı olsun .

günaydın arkadaşlar.....

ben bugün dünden daha kötüyüm. ilaç da içemiyorum.
nasıl geçer bu griiiiipppppp

mmrb bend eyeniym burda canm adetin kaçıncı gününde aşılama yaptı doktrun merak edyrm acil cevap yazarsan çok sevnrm bu aradaa inşllh tutar hakkında hayırlısı olsun .

Merhabalar
aşılama yaptıran arkadaşlar...
Biliyorum hastaneden hastaneye değişir ama aşılamayı ne kadara yaptırdınız???

aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar ben 2 nize cp olarak yazıyorum aşılam için ilk olarak adetin 2. günü gidiyorsun ve tedavi ye yumurta takibi ile başlanıyor iğne yada hap olarak değişiyor ben özeldeyaptırdım sigortalıyım ilk olarak 30 tl muyene için verdim sonra sadece aşılama için 500 tl verdim. aşılamanın hangi gün yapılacağı konusuna gelince yumurtanın belirli büyüğe ulaşması gerekiyor ortalama 11. gün ama benim 2. aşılamam 18. gün yapıldı geç büyüdü net birşey söyleyemeyiz canım.

valla dünden beri yediğim portakal elma havucun hadi hesabı yok. zaten meyve sevmem nefret edecem artık.
ıhlamur içeyim aklıma gelmedi valla. sağol bitanem

nidemek bitanem sen iyileş yeterki ama güzel terle kalkınca bir banyo sıcak çorba iç ohhh değme keyfine

nidemek bitanem sen iyileş yeterki ama güzel terle kalkınca bir banyo sıcak çorba iç ohhh değme keyfine

reyhancım inanamazsın ama hayatımda ilk defa böyle hasta olyorum. diş etlerim bile ağırıyo.
ben hiç grip olmam ama bu sene 2. oluyorum. ilkinde sadece öksürük ama bu felket bişey yaaaa...
kafam bedenime ağır geliyo vallaaaa.......

febecim nasılsın tatlım....
seni merak ettim hiç yazmıyosun. umarım bi sorun yoktur bitanem...

dün akşamda apartman toplantısı vardı.eşim gitti.bende dedim kızlarla yazışırım rahat rahat.ama nerdee.komşum aradı gel yalnız oturma çay içelim diye eee bende bahane bulamadım tabii gittim.

ayyy bitenem valla geçmişi okudum fransız kalmamak için.döktürmüşsünüz şimdi bitti
geçm,iş olsun tatlım buarada

sağol bitanem....
bende seni merk ettim 2 gündür yoksun.... misafirmi vardı yoksa hastamısın bitanem???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…