dün akşamda apartman toplantısı vardı.eşim gitti.bende dedim kızlarla yazışırım rahat rahat.ama nerdee.komşum aradı gel yalnız oturma çay içelim diye eee bende bahane bulamadım tabii gittim.
iyi bari canım ya.... oooh afiyet olsun tatlım.....
fena üşütmüşsün demekki ama 1 2 güne geçer canım.reyhancım inanamazsın ama hayatımda ilk defa böyle hasta olyorum. diş etlerim bile ağırıyo.
ben hiç grip olmam ama bu sene 2. oluyorum. ilkinde sadece öksürük ama bu felket bişey yaaaa...
kafam bedenime ağır geliyo vallaaaa.......
ne yalan söyliyim fabe sizin apartmanı kıskandım günler oturmalar falan ne güzel valla.akraba gibi dışarı çıkmasanda sıkılmazsın.dün akşamda apartman toplantısı vardı.eşim gitti.bende dedim kızlarla yazışırım rahat rahat.ama nerdee.komşum aradı gel yalnız oturma çay içelim diye eee bende bahane bulamadım tabii gittim.
fena üşütmüşsün demekki ama 1 2 güne geçer canım.
ne yalan söyliyim fabe sizin apartmanı kıskandım günler oturmalar falan ne güzel valla.akraba gibi dışarı çıkmasanda sıkılmazsın.
ece tedavin hayırlı olsun
şansın daha fazla ve bu sefer işallah olur
zor dönemler ama mükafatını alırsın işallah canım
canım hayırlısı olsun.ikiz,tekiz farketmez.yeterki sağlıklı olsun...çok uğraşıyoruz ya o yüzden sağlıklı ve hayırlı ikizlerimiz olsun hepimiz için temennimdi...yok ececim bana ilk başta olabilir demişti dr.um ama cuma tek kalp atışı duyduk...
ikiz de güzel olurdu ama ilk deneyimin tek olması belki daha hayırlıdır zaten Rabbim böle nasip etmiş
inşallah bu defa olur.bakalım hayırlısı.yalnız tedavi için tüp bebek raporunu hiçbir fakülte çıkartmıyor.illa fakültede yaparsak olurmuş.ben özelde yaptırıyorum.biraz külfetli olacak.4-5 milyar civarı tutuyor.9 şubatta ilaçlarım bitiyor.14 şubatta iğneler başlayacak.27 şubatta transfer ve 11 martta sonuçç....???allah.ım hayırlısını verir inşallah...
kızlaaaaarrrr dualar ne alemde???
bitiren vamı????? bende şimdi okumaya başlıyorum.....
kizlar bu bahsettiginiz igne catlatma ignesimi???cevap lütfen
cnm biz şuanda ondan bahsetmiyoduk ama o konuda yardımcı olabiliriz istersen.sorun neydi?
hamile kalamiyorum ben ya igne kullaniyorum yumurta gelisimi icin bilginiz varmi=???
canım temizlik yapıyorum sayfada açık bakıyorum yazan varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?