2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

dün akşamda apartman toplantısı vardı.eşim gitti.bende dedim kızlarla yazışırım rahat rahat.ama nerdee.komşum aradı gel yalnız oturma çay içelim diye eee bende bahane bulamadım tabii gittim.

iyi bari canım ya.... oooh afiyet olsun tatlım.....

iyi bari canım ya.... oooh afiyet olsun tatlım.....

sağol tatlım.malum haftasonu k.validemlere.dünde anneme gitmiştim.eee sen nasıl oldun cnm?biliyosun bende grip olmuştum adetimde yakındı bende ilaç içemmeiştim.cnm pek kolay değil ama kuru soğan yemeye çalış.ben öyle yaptım doğal antibiyotik o.mesela bazı yemeklerin yanında ii gider onlarla yemeye çalış.beni ayakta tutan oydu eminim.

fena üşütmüşsün demekki ama 1 2 güne geçer canım.
dün akşamda apartman toplantısı vardı.eşim gitti.bende dedim kızlarla yazışırım rahat rahat.ama nerdee.komşum aradı gel yalnız oturma çay içelim diye eee bende bahane bulamadım tabii gittim.
ne yalan söyliyim fabe sizin apartmanı kıskandım günler oturmalar falan ne güzel valla.akraba gibi dışarı çıkmasanda sıkılmazsın.

valla reyhancım ben bu oturduğum yerin yabancısıyım aslında.evlenip buraya geldim.ama allaha şükürki apartmandakiler çok iyi.önceden çok korkuyodum çünkü yalnızım burda.şimdi apartmandan dolayı rahatım.zaten apartman dışında çevrede kimseyi tanımıyorum.

ece tedavin hayırlı olsun
şansın daha fazla ve bu sefer işallah olur
zor dönemler ama mükafatını alırsın işallah canım

inşallah bu defa olur.bakalım hayırlısı.yalnız tedavi için tüp bebek raporunu hiçbir fakülte çıkartmıyor.illa fakültede yaparsak olurmuş.ben özelde yaptırıyorum.biraz külfetli olacak.4-5 milyar civarı tutuyor.9 şubatta ilaçlarım bitiyor.14 şubatta iğneler başlayacak.27 şubatta transfer ve 11 martta sonuçç....???allah.ım hayırlısını verir inşallah...

yok ececim bana ilk başta olabilir demişti dr.um ama cuma tek kalp atışı duyduk...
ikiz de güzel olurdu ama ilk deneyimin tek olması belki daha hayırlıdır zaten Rabbim böle nasip etmiş
canım hayırlısı olsun.ikiz,tekiz farketmez.yeterki sağlıklı olsun...çok uğraşıyoruz ya o yüzden sağlıklı ve hayırlı ikizlerimiz olsun hepimiz için temennimdi...

bu arada dünkü sorulara cevap veriyorum;
masalcım ben 1,5 senelik evliyim sanırım en taze benim
minecim bende normal evlendim masal gibi
buarada reyhan ve kara hemşoyuz bendede erzurum kanı var,hadi bakalım dadaşlarr
sevgililer günündede henüz bi planımız yok.benim maço kocam bi çiçek alır okadar sanırım ama inş beni şaşırtır

ececim dualarımız seninle... inş güzel haberler veririsin bize.bizimde umudumuz olursun.bende 2 negatif aşılamadan sonra tüp düşünüyorum...

kızlarrr bu arada dün ne oldu biliyomusunuz????? benim aşılama yaptırdığım hastanenin başka şubesi var.benim aşılamayı yapan jinekolog o hastanede tüp bebek bölümü açmış.dün beni aradılar.ücretsiz muayene ve spermiogram yaptırabilirsiniz dedi.bende spermiogram testi yaptırdık biz.aşılama yaptırırsak tamam ücretsiz muayene var,spermiogram yerine sperm yıkama olsun dedim.olmazmış.yani hastanede yeni bölüm açıldı ya bizi keriz olarak görüyolar.

kızlaaaaarrrr dualar ne alemde???
bitiren vamı????? bende şimdi okumaya başlıyorum.....

hamile kalamiyorum ben ya igne kullaniyorum yumurta gelisimi icin bilginiz varmi=???

cnm burda hepimizin sorunu bu hamile kalamamak.. yumurta geliştirici iğne sonra çatlatma iğnesi sonrada aşılama yaptırdım ben ama olmadı yinede.
sen aşılama içinmi kullanıyosun? sorununuz neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…