hamile kalamiyorum ben ya igne kullaniyorum yumurta gelisimi icin bilginiz varmi=???
ohhh mis miss yap bakalım kolay gelsin cnm.bende bugün yapacaktım tembellikten yapamadım bakalım yarın inş ne diyim darısı benim eve
valla bende yapacaktım ama bugün dahada hasta olunca yapamadım maleseeeeffff
valla kıskandım orkıdeciiim yaaaa
ayy valla temizlik gibis yok dimii,ev temiz olunca mutlu oluyorum yaa şimdi bakıyorum tozlanmış ev sinirlerim bozuluyo..
aynen aynen canım yaaaa. bende toz görünce sinirlerim bozuluyo valla:)))
neyse ben yarın nasipse hallederim:)))
canım ben adet olmayı bekliyorum her an olabilirim diye ben söylediğim 100 taneyi okudum allah kabul eder inşallahkızlaaaaarrrr dualar ne alemde???
Bitiren vamı????? Bende şimdi okumaya başlıyorum.....
hamile kalamiyorum ben ya igne kullaniyorum yumurta gelisimi icin bilginiz varmi=???
canım hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz.
önce yumurta gelişimi için iğne veriliyo 10 gün kadar kullanıyosun. yumurtaların gelişimine göre dr birde
çatlatma iğnesi veriyo. sonrada 12 14 16 veya 18 günlerde aşılama yapıyo. yani tamamen yumurtaların gelişimine göre karar veriliyo.
tabi bu dediğim bende uygulanan bişe tabi genelde böyle oluyo ama dr'dan dr'ya değişiklik olabilir....
evet canim dedgin gibi ama benimki degisik sanirim neyse daha sonra tekrar detayli anlatirim eger dinlersen simdilik HOSCAKAL
ohhh mis miss yap bakalım kolay gelsin cnm.bende bugün yapacaktım tembellikten yapamadım bakalım yarın inş ne diyim darısı benim eve
valla bende yapacaktım ama bugün dahada hasta olunca yapamadım maleseeeeffff
valla kıskandım orkıdeciiim yaaaa
canım ben adet olmayı bekliyorum her an olabilirim diye ben söylediğim 100 taneyi okudum allah kabul eder inşallah
canım aşılama içinmi yoksa yumurta takibimi? Yapılıyor eğer aşılam olmayacaksan yumurtan belirli büyüklüğe ulaşınca drun çatlatma iğnesini yap der ve gün aşırı ilişki önerir aşılama yapılacaksa yine aynı şekilde oluyor farklı olarak çatlatma iğnesini vurdurduktan 36 saat sonra[dr da saat ve gün verir zaten] aşılama için çağırır eşinden alınan kaliteli spermler sana enjekte edilir muayene gibi ağrısız hiç korkma canım bu kadar inşallah allah hepimizin isteğini kabul eder.
yaşasıııınnnvalla olsun temizlik günü yoksa kafayı yiyecem valla......
Kızlar bu akşam yine misafirim var valla bu ayım çok yoğun geçti diyebilirim ama iyi oluyor çocuk düşünecek vaktim olmuyor koşturmaktan bu arada daha adet olmadım dün pembemsi bir akıntım geldiHeh olacam dedim ne gelen var ne giden
ohh hadi cnm sgüle güle kirletin.vallaha çok rahatladım kızlar kaç gündür yapacam diyordum yaptım çok şükür şimdi sırada yemek yapmakta
Kızlar bu akşam yine misafirim var valla bu ayım çok yoğun geçti diyebilirim ama iyi oluyor çocuk düşünecek vaktim olmuyor koşturmaktan bu arada daha adet olmadım dün pembemsi bir akıntım geldiHeh olacam dedim ne gelen var ne giden
öyleyimdir canım daha önce çalışıyordum ve kimse gelemiyordu çok yoğundu işim şimdi 6 ay oldu çıkalı geliyorlar tatlım ben severim misafir sevilen yere gidilir dimi.inşallah bitanemohooo reyhancım amma misafirpervermişiniz yahuuu.
Valla allahyardımcın olsun kaç kişi geliyo bu akşam kuzuuum?????
Hakkında hayırlısı bitanem. Unutma mutlaka gelecekler bizim yaramazlar az kaldı:)))
ohh hadi cnm sgüle güle kirletin.
Bende birazdan yemek yapmaya başlayacağım..
Evet yoğun geçmesi o bakımdan iyi oluyo kendimizi dinlemiyoruz fazla.ama yorma kendini fazla n olue n olmazAyyy hadi innnnşşş....
Yemeğemi çayamı geliyolar cnm?
Ya bu arada tume bizi unuttuu küselim ona okadar merak ediyoruz yaniiiii
öyleyimdir canım daha önce çalışıyordum ve kimse gelemiyordu çok yoğundu işim şimdi 6 ay oldu çıkalı geliyorlar tatlım ben severim misafir sevilen yere gidilir dimi.inşallah bitanem
bu akşam refakatçı olarak gittiğim biri vardıya bebeği olan onlar geliyor sadece bebek var akşam yemeğe
poğoça pasta kurabiye maklarna salatası yapacağım bide dolma var canım ama bu yaptığım poğoça taridfini isteyene verebilirim hem mazeme az hem çok lezzetli yumuşacık oluyor herkez çok beğeniyor
ahh reyhancım ahhh yarama tuz bastın,ben yemek konusunda iyiyimidr ama gel gelelim hamur işlerindeBenim eşimde midesine çok düşkün.çok sever poğçayı falan.nese tarif aldım yaptım,annem dediki birazda tepside bekletki kabarsın.ben tepsiye koyduktan sonra içeri geçtim oturdum biraz.sonra mutfağa bi gittim şok.kabarcak zannettiğim poğçalar tepsiye serilmiş resmen.tabii attım onları pişirmeden.şimdi sen diyosanki benim tarifimi yapabilirsin söle yaparım ama korkuyorummm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?