2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

berfincim listemizi bades yapıyor ama
oda yurtdışında telden de yapılamıyor sanırım o yüzden güncel listemiz yok ama bades en kısa zaman da güncelleyecektir

oda yurtdışında telden de yapılamıyor sanırım o yüzden güncel listemiz yok ama bades en kısa zaman da güncelleyecektir

semi canım nasılsın ben her geçen gün daha iyi olucağını ve her geçen gün dahada umutlanacağına inanıyorum Allah gönlündekini verecek inşallah sabret

ben iyiyim canım toparladım sayılır
önümüze bakıcaz artık
sen nasılsın

canım senin aşılama yaptırmandaki sebebi sorcaktım tüplerinde problem var mı diye

kardelen canım benim sorunum yok sebepsiz infertilite daha öncede bi gebelik geçirmiştim 2 sene kadar oldu ölü doğum yaptı 6 aylık bebeğimi kaybettim .... 1,5 senedirde uğraşıyoruz olmuyo .. tabi bu son 5 ay içinde de eşimin sperminde de düşme yaşanmış deneyelim dedik biz istedik ilk etapta dr kalsa hala bekletecektii ... en son aşılamamı yaptıktan sonrada sperme baktı ki zaten aşılamayada müsait bi sperm olduğunu söyledi ...öle işte hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelik çok güzel bi duygu yaşadım ama sonunu getiremedim kucağıma alamadım.. allahın takdiri böyleymiş . canım şimdide bekliyoruz işte çok heycanlanmaya başladım zaten yarın yaptırsam belli olurmu acaba ?? neapacağımı şaşırdım allahım hayırlısını hayırlı zamandan ver die du ediyorum herzaman ve cümlemizehayırlı zamanda hayırlı evlatlar kızlarr:Saruboceq::Saruboceq:

ben iyiyim canım toparladım sayılır
önümüze bakıcaz artık
sen nasılsın

neyapıyım koşturmaca 2 ay sonra doktora gidicez bakalım hayırlısı herşeyin bir zamanı var değil mi onu bekliyoruz hepimiz sabretmekten başka çare yok dua edicez birbirimize

teşekkürederim canım listeyi merak etmiştim ondan sormuştum ...sen nslsn bu arada bakalım listemizde pozitif çıkacakmı canm benimde hiç ümidim yok bu arada yarın yaptırabilirim ??

kardelencm belki daha öncede sormuştum ama şuan ahtırlayamadım senin problemin neydi
2 ay beklemenin sebebi ne canım

canım geçmişte yaşadıkların için üzüldüm ama o senin kaderinde varmış yaşıycaktın yani imtihan ediliyoruz hepimiz canım inşallah okadar yürekten diliyorum ki Allah yüzünü güldürsün yarın çok mutlu olursun dualarımız seninle Rabbim senin yar ve yardımcın olsun inşallah

berfincim ben hamilelik duygusunu hiç yaşayamadım malesef(henüz)
bazen düşünüyorum bulamamak mı kötü bulupta kaybetmek mi:çok üzgünüm:
ben2. aşılamanın startını verdim gün saymaya başladım bile ama daha çok var ya
listemizde büyük çoğunluk ilk aşılamaydı ama yinede güzel haberler duyarız işallah canım ya
senin kaçıncı günün

amin canım allahrazıolsun çok saolun ... herşeyin hayırlısı güzelim vakti zamanı vardır elbetttt.........çok öpüyorum sizleri allahrahatlık versin

kardelencm belki daha öncede sormuştum ama şuan ahtırlayamadım senin problemin neydi
2 ay beklemenin sebebi ne canım

canım ben dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı diğer tüp sağlıklı olduğu için doktor 2 ay bekliyelim olmazsa aşılam yaparız dedi durum bu yani

bende ikinci aşılamamı olucam bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmeye başlamış perşembe tekrar konturolüm var inşallah bu sefer tutar allahım isteyen herkeze nasip etsin

ikimizinde tek tüpü var desene
derdi veren allahım dermanınıda verir işallah

orkide ilk aşılamanı ne zaman olmuştun benim drum 1 ay ara verelim dedi
sende ara vermişmiydin

bildiğim kürler var ama şu an kullandığım bir kür yok canım
sen ne kürü yapıyorsun

orkide ilk aşılamanı ne zaman olmuştun benim drum 1 ay ara verelim dedi
sende ara vermişmiydin

ilk aşılamam agustosta oldum bir ay ara verdik biz bendede herhangi bi sorun yoktu o arada dogal yolla deneyin dedi ve şimdi ikinciye geçtik inşallah bu sefer olur o stresleri yaşamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…