orkide adetin geçmiş test yapmadın mı canım
hoşbulduk canım iyiyimhoşgeldin dosbacım
siz nasılsınız bebişin nasıl
slm canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyormerhaba dosba.. sen nasılsın canım?
slm millet benim tatil bitti aranıza geldim sanırım masalcan arkafaşımız hasta olmuş cok geçmiş olsun hep merak içindeydim hayırlısı olsun artık. hadi cobuk cabuk karnınızı büyütünde sira bana gelsin malum rüya listesinin sonunda ben varım. acin önümü
hoşbulduk canım iyiyim
bebişte iyi inş.
hiç bişi hissetmemek dr. gününü iple çekmeye sebep oluyormuş
aşermiyorum... bu nedenle sürekli acaba nasıl diye düşünürken buluyorum kendimi
sen nasılsın canım
slm canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
sende hoşgeldin canım
benimde tatilde misafirim vardı gitti artık dinlenmek istiyorum
sizler nasılsınız
masal hastaymış geçmiş olsun
hoşbulduk masalcım
iyileştin misen
orkide kız adetin geçmiş dra tedaviye gidicem diyorsun bir test yap bari ya bebek varsa
hep gecikir mi adetin o yüzdenmi tst tapmıyorsun fundacım
hoşbulduk masalcım
iyileştin misen
orkide kız adetin geçmiş dra tedaviye gidicem diyorsun bir test yap bari ya bebek varsa
hep gecikir mi adetin o yüzdenmi tst tapmıyorsun fundacım
yaa pericim bence kalsın listemizz.benimde 24şubat.bu arda lütefen daha sık uğraaaaSelam kızlar bu liste bomboş kaldı bir tek seminin tarihi yazıyor,hastalananlar yeni bat verirlermi yoksa listeyi kaldıralım mı ne dersiniz?Aşılama yaptıracak kaldımı aramızda?Hepimiz sanırım dinlenme sürecindeyiz :))
Herkese sevgiler görüşürüz..
ayyy bide bebiş olurmuşşş..hep böyle hikayeler anlatılıyo ya.yok sanıyodum meğer hamileymişimmm le biten hikayelerrrrrgeçen ay degil ondan önceki ay ile bide bu ay geçikti işte ara ara oluyor düzensizlik ondan yapmıyorum test ama sancılarım var olucam galibaumudum yok keşke öyle bi ihtimal olsa
selam febecim... nasılsın canım??
kızlar evet canım cumartesi döndüm ama bilgisayarı açamadım tamirde size haber vermek için imkanımda olmadı şimdi arkadaştayım haber verip ççıkacağım canlarım ben iyiyim merak etmeyin bu arada hasta olmadım ama test yaptım negatif çıktı sancılarımda var o yüzden umutlu değilim neyse hepinizi çok özledim bir an önce aranızadönerim inşallah öpüyorum herkesi
geçen ay degil ondan önceki ay ile bide bu ay geçikti işte ara ara oluyor düzensizlik ondan yapmıyorum test ama sancılarım var olucam galibaumudum yok keşke öyle bi ihtimal olsa
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende ocak yirmibeşte aşılama yaptırdım fakat 9 gün sonra kanamam oldu bhcg testim 8.28 cıktı çarsamba testi yenilicem fakat sanırım tutmadı(((((( bana yardımcı olursanız bilgilerinizle sevinirim[/QUOT
merhaba canım....
öncelikle aramıza hoşgeldin. hakkında hayırlısı olsun bitanem.
ben 3 defa şılama yapırdım .benim 10. gün oldu normal kanamam. doktorum sadece erken gelmiş riskli gün demişti o kadar.
kanaman nasıl,hafifmi normal kanama gibimi canım. test değerinide bilemiyorum ama zaten 14 gün test öneriliyo emin olabilmek için canım.. test için bile erken bi zaman. hakkında hayırısı inşallah canım
hoşbulduk canım...
bugün testi tekrarladık sonuç 0.28 ilk aşılamamdı.Biraz daha zamanı var heralde hayırlısı hepimiz icin inşallah RABBİM emeklerimizi zayi etmesin zor ve sıkıntılı bir süreç ben daha önce 2 kez düşük yaptım ve şuan da hamile kalamıyorum....
teşekkür ederim bitanem. sende hoşgeldin... umarım herşey yolndadır ki öyle söyleymişsin
bu arada kalp atışlarını duydunmu canım, kaç haftalık oldu bebeğimiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?