2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hoşgeldin dosbacım
siz nasılsınız bebişin nasıl
hoşbulduk canım iyiyim
bebişte iyi inş.
hiç bişi hissetmemek dr. gününü iple çekmeye sebep oluyormuş
aşermiyorum... bu nedenle sürekli acaba nasıl diye düşünürken buluyorum kendimi
sen nasılsın canım

merhaba dosba.. sen nasılsın canım?
slm canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor

sende hoşgeldin canım
benimde tatilde misafirim vardı gitti artık dinlenmek istiyorum
sizler nasılsınız
masal hastaymış geçmiş olsun

iyi akşamlar kader arkadaşlarım

nasılsınız bakalım??? semiciimm hoşgeldin bebeğim:81:

teşekkür ederim bitanem. sende hoşgeldin... umarım herşey yolndadır ki öyle söyleymişsin
bu arada kalp atışlarını duydunmu canım, kaç haftalık oldu bebeğimiz?

Son düzenleme:
hoşbulduk masalcım
iyileştin misen

orkide kız adetin geçmiş dra tedaviye gidicem diyorsun bir test yap bari ya bebek varsa
hep gecikir mi adetin o yüzdenmi tst tapmıyorsun fundacım

hoşbulduk masalcım
iyileştin misen

orkide kız adetin geçmiş dra tedaviye gidicem diyorsun bir test yap bari ya bebek varsa

geçen ay degil ondan önceki ay ile bide bu ay geçikti işte ara ara oluyor düzensizlik ondan yapmıyorum test ama sancılarım var olucam galiba umudum yok keşke öyle bi ihtimal olsa

hoşbulduk masalcım
iyileştin misen

iyi sayılırım canım çok halsizim. canım hiçbişey yapmak istemiyo valla

yaa pericim bence kalsın listemizz.benimde 24şubat.bu arda lütefen daha sık uğraaaa

geçen ay degil ondan önceki ay ile bide bu ay geçikti işte ara ara oluyor düzensizlik ondan yapmıyorum test ama sancılarım var olucam galiba umudum yok keşke öyle bi ihtimal olsa
ayyy bide bebiş olurmuşşş..hep böyle hikayeler anlatılıyo ya.yok sanıyodum meğer hamileymişimmm le biten hikayelerrrrr

ayyy bide bebiş olurmuşşş..hep böyle hikayeler anlatılıyo ya.yok sanıyodum meğer hamileymişimmm le biten hikayelerrrrr[/QUOTE]

keşke öyle bişey olsa ama benim için haya gibi geliyo anladım ben tedavisiz olmuyo adetlerimin bile düzeni şaşıyor

reyhancım sen de mi pc mağduru oldun canım.
test yaptım negatif demişsin, günün geçti mi canım? geçmediyse tekrar yap bakalım.

Rabbim ol der oluverir canım.. unutma ki en canlı örnek benim:))) adet sancısı çektiğimi sanırken herşey aslında bambaşkaymış. bence en azından bir idrar testi yap. benim tam günümde idrar testinde silik çıkmıştı..

yaşasın pc geldi çok özledim sizleri kıslar tumecim 1. de plmuştum ocak ayında ama bu ay kuru sancı çekiyorum cumartesi günü yaptığımda negatif çıktı hala olmadım işte ama bence bekliyorumya olayım diye ters tepiyor galiba ondan bence

teşekkür ederim bitanem. sende hoşgeldin... umarım herşey yolndadır ki öyle söyleymişsin
bu arada kalp atışlarını duydunmu canım, kaç haftalık oldu bebeğimiz?

canım kalp atışlarını 7.haftada duydum yarın inş. 9 haftalık oluyor...cumartesi kontrolüm var
hala progestan kullanıyorum
günde 200mg'dan 3 defa alıyorum başım çok dönüyor
sen ara vermişsin belki en doğrusudur biraz uzaklaşmak stresi azaltecektır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…