2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bat tarihim 1 şubattı ama daha olmadığım için yenisi yok henüz canım bekliyorum daha

günaydın arkadaşlar...

bugün çok güzel bir güne uyandım:)))
burda kar yağıyor :))

nasıl mutlu oldum bilemezsiniz :)))

günaydın arkadaşlar...

Bugün çok güzel bir güne uyandım:)))
burda kar yağıyor :))

Nasıl mutlu oldum bilemezsiniz :)))

günaydın canım bizim burası 1 haftadır yaz gibi hava kar yağmadı desem yeri yani çok az gördük

günaydın canım bizim burası 1 haftadır yaz gibi hava kar yağmadı desem yeri yani çok az gördük

reyhancım burası da öyleydi. hatta dün bahardan kalma bir gün gibiydi.. ama hava birden soğudu... yılın ilk karını böylelikle gördüm...
inşallah hafta başı iyice heryeri kar doldurur da okullar tatil olu

hahaha daha tatili bitirmeden tatil düşünüyorum

hey millet ne oldu buraya böyle semi tume masalcan kara dosba orkide mine fabe kayıplaramı karıştınız bir gittim herkez kaçmış valla nerdesiniz bakayım gelin çabuk

hey millet ne oldu buraya böyle semi tume masalcan kara dosba orkide mine fabe kayıplaramı karıştınız bir gittim herkez kaçmış valla nerdesiniz bakayım gelin çabuk
ben burdayım şekerim:)))

olmayanların çamaşırlarını ortaya dökelim valla

reyhancım sen de kayboldun şekerim.
o zaman işe senin çamaşırlardan başlayalım:92::92::92::92:

:92::92::92::92::92::92:
:92::92::92::92::92::92:

ohhhhhhhhhhh canıma değsin

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım bir aksilik olmazsa...

çikolata kistim var onun için bu ay d.kontrol hapı kullanıcam..

ilk denemede başarılı olan oldu mu aranızda acaba???

yanıtlarsanız sevinirim :26:

merhaba canım....hayırlı olsun öncelikle....
benim malesef 3 aşılama yapıldı 3'de tutmadı. ama tutmayacak diye bişey yok.
olumlu düşün olumlu olsun bitanem... inşallah bebeğin seni bekletmeden hemen gelir

hoşgeldin noree...
bende de çikolata kisti var.. ikinci aşılamada hamile kalabildim.
yalnız doktor neden doğum kontrol hapı verdi anlamadım.. ben 1,5 sene kesintisiz d. kontrol hapı kullandım..
d. kontrol hapları diğer kistleri eritiyor ama çikolata kistleri üzerinde malesef ki etkisiz.

Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…