2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bende geçen ay adaçayı ve sogan suyunu yapmıştım bu ay hiç bişey yapmadım doktorun ilaçlarını kullanıyorum

anlıyorum canım hatta seni bizden çok kim anlayabilirkaydirigubbakcemile
ne güzel 2. aşılamanın zamanı gelmiş senin benim kocaman bir 1.5 ayım var
bu sefer olur işallah canım ya

incir kürünü yapmadım canım
soğan kürünün ardından tavsiye ediliyor ve bildiğim kadarıyla yumurtaların çatlamasına faydası varmış
bende öyle bir problem olmadığı için yapmadım
soğan kürünü denemiştim 1 sene kadar önce şimdi tekrar onu denesem mi diyorum

orkide ilk aşılamanı ne zaman olmuştun benim drum 1 ay ara verelim dedi
sende ara vermişmiydin

anlıyorum canım hatta seni bizden çok kim anlayabilirkaydirigubbakcemile
ne güzel 2. aşılamanın zamanı gelmiş senin benim kocaman bir 1.5 ayım var
bu sefer olur işallah canım ya

evet ikinci aşılamaya geçtim neler yaşadım çevremde herkez hamile yani bütün arkadaşlarım kıskançlıgım yok ama üzülüyrm benim rahatsızlıgmda olan arkadaşımı ben doktora götürdüm ilk tedaviye başladıgı ay hemen hamile kaldı ben bir buçuk yıldan beri ugraşıyorum var bundada hayır diyorum

seda sayanın programında duymuştum soğan küründen hamile kalan çok insan varmış diye ama soğan kürüne heralde adetine 10 gün kala başlanıyomuş

orkide canım inşallah bu ay yüzün gülür dua edelim birbirimize

elimizden geleni yapıp yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok ki güzelim
bazen yüreğimizden vuruluyoruz cız ediyor bazen içimiz
aynı zamanda evlendiğim arkadaslarımın tüm yaşıt akrabalarımın ve bizden çoook sonra evlenen lerin bebekleri kucaklarında bir araya geldiğimde kucağımdan indirmiyorum bebişleri
acaba bana bakıp acıyan varmıdırda düşün meden edemiyorumbazende
ama yinede elimden geleni yapıyorum rabbim bir engel çıkarmazsada sonuna kadar yapıcam
bukadar emeği çabayı gzel rabbim karşılıksız bırakmayacaktır
bende koklayacam doya doya bebeğimi birgün

inşallah allahım isteyen herkeze bebegini tz zamanda hayırlsıyla göndersin en güzeli umudumuzu yitirmemk biz elimizden geleni yapalım zaten taktir illahi allhın elbet onunda vakti zaman var ama bazen elimde olmadan isyan ediyorum şuan çok rahatım ilk aşılamamda hiç bu kadar rahat degildim

inşalalh canım inşallah Allahın izniyle inşallah ALLAHIM duy semicimin sesini dileğini kabul et hepimizin gönlündekini ver Allahım

benimde canım yaptırdığım günle birlikte bugün onikinci günümdü

berfin18 canım sana cok tesekkür edreim cevap için izde yaklasık iki senedir ugrasıyoruz esim varikosel ameliyatı oldu bendede pko var sükür esimin amelyattan sonra durumu iyiye gitti ama hala bekliyoruz sen daha önce kac kere asılama oldun canım

iyi geceler kızlar insallah yüce rabbim kimsenin kucagını bos koymaz o kadr cok üzülüyorumki anlatamam takmak istemiyorum ama elimden gelmiyor sürekli aklımda ah bir kavussak meleklerimize bakalım asılamayı ilk kez deniyecegiz işallah olur aranızda pkolu olup asılaama olan varmıydı yada asılama ile hamile kalan lar varmı aranızda hepiniz için dua ediyorum

canım benim ikinci asılamam tutmuştu ama malesef 6 haftalıkken düştü şimdi üçüncüyü yaptırdım 9. günüm içimde büyük bi umut var bu sefer olacak ve devamı gelecek inş

kızlar bhcg sıfır yani hamile değilim canım cok sıkkın

arkadasım ya sıkma lutfen canını, zaten asılamayla hamıle kalanların sayısı azınlıkta ozellıkle eger ılk asılamanza zaten sansın cok cok daha az bunu bana doktorum soyledı belkıde bu sebebtendır bılmıyorum ama ben cok rahatım tutmadı bılıyorum daha test yaptırmadım ama ıcımden bır ses olmadı dıyo ve ınankı cok rahatım , lutfen sende morelını yuksek tutmaya calıs, ALLAHIMM hepımıze hayırlısını versın ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…