2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

teşekkür ederim canım..
benim önce sağ yumurtalığımda 2,5 cm kist vardı d.kontrol hapı ile tamamen temizlendi..
şimdi solda çıktı onun için verdi hapı :26:

teşekkür ederim canım..
benim önce sağ yumurtalığımda 2,5 cm kist vardı d.kontrol hapı ile tamamen temizlendi..
şimdi solda çıktı onun için verdi hapı :26:

benimde sol yumurtalığımda kist, ben tedaviye 2,5 cm lik kistle başladım.. aşılama olduğum ay kistim 4cm olmuştu..
bir de bir internet sitesinde okumuştum ne derece doğru bilmiyorum ama çikolata kisti olanlar kırmızı et fazla tüketmemeli yazıyordu.. ben aşılamanın yapıldığı ay hiç kırmızı et yemedim.. tavuk ve balık yedim

benim için kırmızı et meselesi sorun olmaz,zaten sevmem kırmızı et...

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..

slm kızlr nasılsınız ben arkadaşımdaydım dogum çantasını hazırladık küçücük küçücük şeyler ne güzel oda benim hastalıgımdam muzdarip ama kız ilk klomen tedavisinde hamile kaldı ve bebgini dogurup allahın izni ile kucagına alacak bende yarın başka bi doktora gidicem randevumu aldım docentmiş inşallah bu bana hayırlı gelir yarın ikide randevum var bakalım bu nediyecek

ayyyy hadi hayırlısı.... Geçti dimi senin... Test yapsaydın bitanem.... Inşalah gelmiştir bebeğimiz

inşallah ama çift çizgiyi görmeden kaptırmamaya karar verdim ben canım cumartesi yapmıştım çıkmadı ama yarın sabah tekrar yapacağım bakalım
inşallah canım bizde bir gün tadacağız o duyguları inşallah hayırlı olur bu dr senin için

inşallah canım bende daha edet olmadım yüzümde hiç çıkmayan sivilceler çıktı olacam galiba bakalım yarın belli olr artık

arkadaşın bebeğini sağlıkla alır kucağına inşallah...
rabbim bizede gösterecek ama heralde bizim daha zamanımız var, öyle düşnüyorum ben
bende yeni dr arıyorum.. buldum sayılır ama cesaretım yok. ege üni. profmus ama korkuyoruuuummm
senınde hakkında hayırlısı olsun bitanem.. inşallah sonucu güzel olur yeni dr'la......

inan bende korkuyorum tedaviye hiç başlamak istemiyorum ama 5 aylık ara yeter diyolar çok ara verme dediler zaten yine adet günlerim şaşmaya başladı sonuçta bu tedavilerden kaçış yok

benimde adetim bu ay şaştı... normalde 4 gün sürer en fazla bu defa 6 gün oldu ve her zamankinden az geldiiiii.... ilaçlardan heralde....hala çok hafif pembemsi bişey geliyo akıntımı nedir anlamadm valla...

inan bende korkuyorum tedaviye hiç başlamak istemiyorum ama 5 aylık ara yeter diyolar çok ara verme dediler zaten yine adet günlerim şaşmaya başladı sonuçta bu tedavilerden kaçış yok

evet canım kçışımız yok... bende biraz dinleneyi en azından bıkaç ay ilaçlardan arınayım.....
vucuttan atılsın, nasıl olsa yine kulanıcam. ama valla hiç cesaretim yok yeni bir dr'ya.... ne yapıcam bilmiyorum valla... hakkımızda hayırlısı diyorum başkada bişey demiyorum

dinlen canım emin ol dinlemek iyi geliyo ben kafamdan atmış çok düşünmüyordum tedavi olurken daha fazla aklımda oluyordu şuan gayet rahatım ilk defa rahat kafayla doktora gidicem hormon ilaçlaraını özlemiş demek bünye beni tedaviye itiyor

hehehehe bağımlılık yapıyo demiiiii
inşallah hayırlısıdır bu defaki tedavin canım

hehehehe bağımlılık yapıyo demiiiii
inşallah hayırlısıdır bu defaki tedavin canım

aynen öyle bagımlılık yaptı bu sefer hiç stres yapmıyacam o güzel ilçalarımı alırken tedavi oluyormuşum gibi düşünmemeye çalışacam inşallah başarırım

hey millet ne oldu buraya böyle semi tume masalcan kara dosba orkide mine fabe kayıplaramı karıştınız bir gittim herkez kaçmış valla nerdesiniz bakayım gelin çabuk

ohhh gfezdim gezdim geldim valla.yegen bende ya onu gezdiriyorum diye:26:gezenti oldum çıktım

ama reyhancım gerçekten değil. şekerim bunlar paçalı don yahu:)))

tumecim bunlar reyhanın paçalıları o biliyor aslında ama sana çaktırmamış

orkidecim,reyhancım adetiniz çok geçmiş birdaha test yapın kızlar ya
dünden beri diyorum bu aralar topikteb bir doğal hamiş çoıksa ne iyi olur diye
hadi kızlar verin güzel haberi

pufff
burdasınız ama yazmıyorsunuz ya
neyse bende çıkıyoprum zaten gündüz gezince yemek bu saate kalıyor

ohh ne güzel bende akşama gezmeye gidicem görümcem yemege çagırdı ben test yapmayı düşünmüyorum herzamaki gibi geçti işte yarın doktora gidicem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…