hoşgeldin noree...
bende de çikolata kisti var.. ikinci aşılamada hamile kalabildim.
yalnız doktor neden doğum kontrol hapı verdi anlamadım.. ben 1,5 sene kesintisiz d. kontrol hapı kullandım..
d. kontrol hapları diğer kistleri eritiyor ama çikolata kistleri üzerinde malesef ki etkisiz.
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun
teşekkür ederim canım..
benim önce sağ yumurtalığımda 2,5 cm kist vardı d.kontrol hapı ile tamamen temizlendi..
şimdi solda çıktı onun için verdi hapı :26:
tabikide sana torpil geçtiğimi düşünmüyorsun değil mi?
benimde sol yumurtalığımda kist, ben tedaviye 2,5 cm lik kistle başladım.. Aşılama olduğum ay kistim 4cm olmuştu..
Bir de bir internet sitesinde okumuştum ne derece doğru bilmiyorum ama çikolata kisti olanlar kırmızı et fazla tüketmemeli yazıyordu.. Ben aşılamanın yapıldığı ay hiç kırmızı et yemedim.. Tavuk ve balık yedim
yok canım düşünmüyorum.... Ama benimde donum paçalı değiiiillll
yaw arkidişler ne edeyim şimdi elimizdeBu var imkanlar dahilinde yani.
Bu arada benim çok kötü midem bulanıyor ya
inşallah ama çift çizgiyi görmeden kaptırmamaya karar verdim ben canım cumartesi yapmıştım çıkmadı ama yarın sabah tekrar yapacağım bakalımayyyy hadi hayırlısı.... Geçti dimi senin... Test yapsaydın bitanem.... Inşalah gelmiştir bebeğimiz
inşallah canım bizde bir gün tadacağız o duyguları inşallah hayırlı olur bu dr senin içinslm kızlr nasılsınız ben arkadaşımdaydım dogum çantasını hazırladık küçücük küçücük şeyler ne güzel oda benim hastalıgımdam muzdarip ama kız ilk klomen tedavisinde hamile kaldı ve bebgini dogurup allahın izni ile kucagına alacak bende yarın başka bi doktora gidicem randevumu aldım docentmiş inşallah bu bana hayırlı gelir yarın ikide randevum var bakalım bu nediyecek
inşallah ama çift çizgiyi görmeden kaptırmamaya karar verdim ben canım cumartesi yapmıştım çıkmadı ama yarın sabah tekrar yapacağım bakalım
inşallah canım bizde bir gün tadacağız o duyguları inşallah hayırlı olur bu dr senin için
slm kızlr nasılsınız ben arkadaşımdaydım dogum çantasını hazırladık küçücük küçücük şeyler ne güzel oda benim hastalıgımdam muzdarip ama kız ilk klomen tedavisinde hamile kaldı ve bebgini dogurup allahın izni ile kucagına alacak bende yarın başka bi doktora gidicem randevumu aldım docentmiş inşallah bu bana hayırlı gelir yarın ikide randevum var bakalım bu nediyecek
arkadaşın bebeğini sağlıkla alır kucağına inşallah...
rabbim bizede gösterecek ama heralde bizim daha zamanımız var, öyle düşnüyorum ben
bende yeni dr arıyorum.. buldum sayılır ama cesaretım yok. ege üni. profmus ama korkuyoruuuummm
senınde hakkında hayırlısı olsun bitanem.. inşallah sonucu güzel olur yeni dr'la......
inan bende korkuyorum tedaviye hiç başlamak istemiyorum ama 5 aylık ara yeter diyolar çok ara verme dediler zaten yine adet günlerim şaşmaya başladı sonuçta bu tedavilerden kaçış yok
evet canım kçışımız yok... bende biraz dinleneyi en azından bıkaç ay ilaçlardan arınayım.....
vucuttan atılsın, nasıl olsa yine kulanıcam. ama valla hiç cesaretim yok yeni bir dr'ya.... ne yapıcam bilmiyorum valla... hakkımızda hayırlısı diyorum başkada bişey demiyorum
dinlen canım emin ol dinlemek iyi geliyo ben kafamdan atmış çok düşünmüyordum tedavi olurken daha fazla aklımda oluyordu şuan gayet rahatım ilk defa rahat kafayla doktora gidicem hormon ilaçlaraını özlemiş demek bünye beni tedaviye itiyor
hehehehebağımlılık yapıyo demiiiii
inşallah hayırlısıdır bu defaki tedavin canım
hey millet ne oldu buraya böyle semi tume masalcan kara dosba orkide mine fabe kayıplaramı karıştınız bir gittim herkez kaçmış vallanerdesiniz bakayım gelin çabuk
ama reyhancım gerçekten değil. şekerim bunlar paçalı don yahu:)))
ohhh gfezdim gezdim geldim valla.yegen bende ya onu gezdiriyorum diye:26:gezenti oldum çıktım
tumecim bunlar reyhanın paçalıları o biliyor aslında ama sana çaktırmamış
orkidecim,reyhancım adetiniz çok geçmiş birdaha test yapın kızlar ya
dünden beri diyorum bu aralar topikteb bir doğal hamiş çoıksa ne iyi olur diye
hadi kızlar verin güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?