reyhancım inşallah hamilesindir canım.. inşallah geç döllenme olmuştur da cumartesi yaptığın testte ondan çıkmamıştır..yaw arkidişler ne edeyim şimdi elimizdeBu var imkanlar dahilinde yani.
Bu arada benim çok kötü midem bulanıyor ya
slm kızlr nasılsınız ben arkadaşımdaydım dogum çantasını hazırladık küçücük küçücük şeyler ne güzel oda benim hastalıgımdam muzdarip ama kız ilk klomen tedavisinde hamile kaldı ve bebgini dogurup allahın izni ile kucagına alacak bende yarın başka bi doktora gidicem randevumu aldım docentmiş inşallah bu bana hayırlı gelir yarın ikide randevum var bakalım bu nediyecek
ohh ne güzel bende akşama gezmeye gidicem görümcem yemege çagırdı ben test yapmayı düşünmüyorum herzamaki gibi geçti işte yarın doktora gidicem zaten
valla karacım kelin ilacı olsa başına sürerdi hesabı
Hepsi bildiğin şeyler
sadece gün aşırı çalış tatlım bıkmadan usanmadanazcık yorulacaksın ama
şansını arttırmış olursuın
herşey bebiş için
malesef canım eşim herzamanki gibi unutmuş umudu yok oyalıyor böyleliklereyhancım bulantılarında başlamış ay ne güzel inşallah hamilesindir umutlarımız artıyor şenlendir topiği yarın sabah ki test sonucunu sabırsızlıkla bekliycem
genelde bilindik şeyler canım gün aşırı misyoner ve beklemekslm kızlar ne oldu kimse konuşmuyo ben bugun calışmalara başladım inşallah hayırlı olur varmı bi tavsiyesi olan
canım 3.5 sene iyi yine ben 8 e girdimcalışıyoz bacim gerci bu ayı kendimize ayırmıştık ama hayatımızın içine yerleşti kaçış yok me heycan kaldı nede başka sey artık birbirimizin ödevi olduk offfff inatcı keçi bi gelsin onun bacaklarını kırcam bana cektirdiklerini burnundan getircem:95::95::95::95: Gerçi bende annemi 1,5 sene bekletmişim ama bu abartı 3.5 sene oldu
selam kızlar nasılsınız bu gün güzel haberleri olan varmı?
eşin neyi unutmuş reyhan testmi??
kız özledim seni karşılaşamadık ne zamandır
gel bir öpeyim seni
hoşgeldin ilk gelişin değil sanırım ama ben kaçırmışım
şimdilik yok maalesef yarın gelecek haberler işallah canım
canım hoşgeldin ankarada bir klinik varmış adını unuttum mine arkadaşımız gitti hatta oraya iyi demişti sadece kalmak sorun olduğu için vaz geçmişti muayene konaklama herşeyi karşılıyorlarmış sadece yaptırdığın tedaviye para ödüyormuşsun falan filan her yerde öyle ama buradada tanıtımını yapmışlardı bilmiyorum canım aslında imkanların olduğu bir ildesin ankara istanbul gelişmiş bence bu konuda bence ama iyiliğini çok araştır ve öyle git canım hayırlısı herşeyinankarada bulunanlar varmı arkadaşlar yada ankarada iyi bi doktor bilenler ben aşılamamı gürgan klinikte yaptırdım fakat memnun kalamadım sanırım yoğunluk nedeniyle ama ilgisizler
inş.ilk kez girmiyorum ama deyimizle topiğinizde yeniyim yanlış hatırlamıyorsam sen habileydin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?