2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

yaw arkidişler ne edeyim şimdi elimizde Bu var imkanlar dahilinde yani.
Bu arada benim çok kötü midem bulanıyor ya
reyhancım inşallah hamilesindir canım.. inşallah geç döllenme olmuştur da cumartesi yaptığın testte ondan çıkmamıştır..

inşallahh mutlu haberi yarın bugün verirsin

yeni doktorun hayırlı olsun canım.. inşallah bu doktor bebeişine kavuşmana vesile olur..

ohh ne güzel bende akşama gezmeye gidicem görümcem yemege çagırdı ben test yapmayı düşünmüyorum herzamaki gibi geçti işte yarın doktora gidicem zaten

yarın gittiğin doktor test yapar zaten inşallah yarın topiğe hamileyim diye bağırırsın hayatım

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|BAT
REYHANgoker|01.02.2011
semi|17.02.2011
febe|24.02.2011
mine25|27.02.2011
kara_|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
o_rkide01|
ece1509|
nurten74|
leyliko|
eylul0655|
aska|
sunasay|
nurci|
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
bades|doğal|17.hafta
tume|2.deneme|9.hafta
dosba|1.deneme|8.hafta

eline sağlık pericim
listemiz sayende devam ediyor
ama orkideden aşagıya yazdıkların gelmiyor artık
silebilirsin onları.azlığız biz yani

reyhancım bulantılarında başlamış ay ne güzel inşallah hamilesindir umutlarımız artıyor şenlendir topiği yarın sabah ki test sonucunu sabırsızlıkla bekliycem

slm kızlar ne oldu kimse konuşmuyo ben bugun calışmalara başladım inşallah hayırlı olur varmı bi tavsiyesi olan

valla karacım kelin ilacı olsa başına sürerdi hesabı
hepsi bildiğin şeyler
sadece gün aşırı çalış tatlım bıkmadan usanmadanazcık yorulacaksın ama
şansını arttırmış olursuın
herşey bebiş için

calışıyoz bacim gerci bu ayı kendimize ayırmıştık ama hayatımızın içine yerleşti kaçış yok me heycan kaldı nede başka sey artık birbirimizin ödevi olduk offfff inatcı keçi bi gelsin onun bacaklarını kırcam bana cektirdiklerini burnundan getircem:95::95::95::95: Gerçi bende annemi 1,5 sene bekletmişim ama bu abartı 3.5 sene oldu

reyhancım bulantılarında başlamış ay ne güzel inşallah hamilesindir umutlarımız artıyor şenlendir topiği yarın sabah ki test sonucunu sabırsızlıkla bekliycem
malesef canım eşim herzamanki gibi unutmuş umudu yok oyalıyor böylelikle
slm kızlar ne oldu kimse konuşmuyo ben bugun calışmalara başladım inşallah hayırlı olur varmı bi tavsiyesi olan
genelde bilindik şeyler canım gün aşırı misyoner ve beklemek anladın sen onu
canım 3.5 sene iyi yine ben 8 e girdim

eşin neyi unutmuş reyhan testmi??

kız özledim seni karşılaşamadık ne zamandır
gel bir öpeyim seni

ankarada bulunanlar varmı arkadaşlar yada ankarada iyi bi doktor bilenler ben aşılamamı gürgan klinikte yaptırdım fakat memnun kalamadım sanırım yoğunluk nedeniyle ama ilgisizler

eşin neyi unutmuş reyhan testmi??

kız özledim seni karşılaşamadık ne zamandır
gel bir öpeyim seni

evet canım testi ama bu akşam sancılar baya şiddetliydi misafirlerim şimdi gitti 2 kişi gelecekti sonradan süpriz 4 kişi daha geldi
güzel oldu ama yarın akşamda var cumartesi hem kahvaltıya hem akşama var sonra temizlik var ben bir randevü defteri alayım olmayacak böyle
bende seni ve diğerlerini çok özlüyorum canım sürekli aklımdasınız her fırsatta girip bakıyorum

yoğunsun yine tatlım
valla ne yap et arada gel
halimi görsen acırsın bana yada sende hiç kafa yokmu git zıbar dersin
benimde hafta başından beri misafirim var k.pederim ve görümcemin oğlu
oturma odasında yatıyorlar
buuuuzzzzzzzzzzz gibi mutfaga geçmiş titreye titreye bekliyorum 1 saattir arkadaşlarım gelecekte 2 laflayacaz diye ama nerdeeeeeee kimi çalışıyorkimi 9.rüyasında

ankarada bulunanlar varmı arkadaşlar yada ankarada iyi bi doktor bilenler ben aşılamamı gürgan klinikte yaptırdım fakat memnun kalamadım sanırım yoğunluk nedeniyle ama ilgisizler
canım hoşgeldin ankarada bir klinik varmış adını unuttum mine arkadaşımız gitti hatta oraya iyi demişti sadece kalmak sorun olduğu için vaz geçmişti muayene konaklama herşeyi karşılıyorlarmış sadece yaptırdığın tedaviye para ödüyormuşsun falan filan her yerde öyle ama buradada tanıtımını yapmışlardı bilmiyorum canım aslında imkanların olduğu bir ildesin ankara istanbul gelişmiş bence bu konuda bence ama iyiliğini çok araştır ve öyle git canım hayırlısı herşeyin

inş.ilk kez girmiyorum ama deyimizle topiğinizde yeniyim yanlış hatırlamıyorsam sen habileydin sanırım

ah canım benim yaa benim allah söyletmiştir işallahhhhhhhhh
maalesef değilim yani henüz 1 negatif aşılamam var benimde şimdi tembel tembel oturuyorum 2.için tedaviye başlamaya şu aralar niyetim yok.
tume ve dosba hamile
hoşgelmişsin canım azlığız zaten çoğalırız biraz ne güzel istersen bat söyle listeye eklesin seni peri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…