bebem kıyamam ben sana bak daha mutfağı toplamadan buraya geldim kuşum ben diyorum hepimiz aynı yere toplanalım diyeyoğunsun yine tatlım
valla ne yap et arada gel
halimi görsen acırsın bana yada sende hiç kafa yokmu git zıbar dersin
benimde hafta başından beri misafirim var k.pederim ve görümcemin oğlu
oturma odasında yatıyorlar
buuuuzzzzzzzzzzz gibi mutfaga geçmiş titreye titreye bekliyorum 1 saattir arkadaşlarım gelecekte 2 laflayacaz diye ama nerdeeeeeeekimi çalışıyor kimi 9.rüyasında
canım hoşgeldin ankarada bir klinik varmış adını unuttum mine arkadaşımız gitti hatta oraya iyi demişti sadece kalmak sorun olduğu için vaz geçmişti muayene konaklama herşeyi karşılıyorlarmış sadece yaptırdığın tedaviye para ödüyormuşsun falan filan her yerde öyle ama buradada tanıtımını yapmışlardı bilmiyorum canım aslında imkanların olduğu bir ildesin ankara istanbul gelişmiş bence bu konuda bence ama iyiliğini çok araştır ve öyle git canım hayırlısı herşeyin
bidakka bidakka düzcemi dedin neresindesin bakalımnormalde ankara da oturmuyorum malesef reyhancım düzcede yim ve düzcede talıhsiz olaylar yaşadıgım için orda gitmek yerine yolu çekip ankaraya geliyorum.Burda kayınvalidem var onun yanına...
diyosunnnnbir hamilelerimiz yazısı mor birde sen
vardır bunun altında bişey
işallah hamilelerimiz kısmına terfi edersin canım sende
ağrılara takılma ya adette olsan ağrıyo hamilede kalsan
ah canım benim yaa benim allah söyletmiştir işallahhhhhhhhh
maalesef değilim yani henüz 1 negatif aşılamam var benimde şimdi tembel tembel oturuyorum 2.için tedaviye başlamaya şu aralar niyetim yok.
tumeve dosba hamile
hoşgelmişsin canım azlığız zaten çoğalırız biraz ne güzel istersen bat söyle listeye eklesin seni peri
bidakka bidakka düzcemi dedin neresindesin bakalım
diyosunnnnhadi bakalım inşallah
semicim bendim o canımreyhan biri daha vardı düzcede kimdi
bartın zonguldak düzce iyice karıştım ben
hepimiz aynı bölgedeyiz ya şansa bak bir masalım uzak
değiştir bakalım sen lafıreyhan sen miydin düzcedeki bende soruyorum
çok utandım ben yine
meryem kaç yıollık evlisin yaşın kaç
canım düzcede çalışıyorum ben gölyakadayım sanırım sende oralısın biraz geç oldu cvp ama ihtiyaç molasındaydım
aa bende 83 aralık aynı yaştayız seninle semicim6 yıllık evliyim
kaç senedir bebiş beklediğimi unuttum artıkl sanırım 3ü geçti
83lüyüm
bana aşılamamda puregon ve pregnyl 5000 çatlatma iğnesi uyguladılar.aşılamamıda 18. gününde yaptılar ama sonuç malesef negatif artık hayırlısı bakalım
probleminiz ne peki
benim gtek tüpüm tıkalı ve yeni öğrendik sperm hareket problemimiz varmış
reyhan biri daha vardı düzcede kimdi
bartın zonguldak düzce iyice karıştım ben
hepimiz aynı bölgedeyiz ya şansa bak bir masalım uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?