2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bebem kıyamam ben sana bak daha mutfağı toplamadan buraya geldim kuşum ben diyorum hepimiz aynı yere toplanalım diye bak aynı apartmanda otursak ne güzel olurdu dimi neyse gelirim canım bilgisayarım yokken öldüm sıkıntıdan meraktan ama sayfa bile ilerlememiş hergez zombi gibi cansız neyse hperi beni mor yapmış listede ne güldüm 1 şubat nerde kalmışım ben

normalde ankara da oturmuyorum malesef reyhancım düzcede yim ve düzcede talıhsiz olaylar yaşadıgım için orda gitmek yerine yolu çekip ankaraya geliyorum.Burda kayınvalidem var onun yanına...

bir hamilelerimiz yazısı mor birde sen
vardır bunun altında bişey
işallah hamilelerimiz kısmına terfi edersin canım sende
ağrılara takılma ya adette olsan ağrıyo hamilede kalsan

reyhan biri daha vardı düzcede kimdi
bartın zonguldak düzce iyice karıştım ben
hepimiz aynı bölgedeyiz ya şansa bak bir masalım uzak

normalde ankara da oturmuyorum malesef reyhancım düzcede yim ve düzcede talıhsiz olaylar yaşadıgım için orda gitmek yerine yolu çekip ankaraya geliyorum.Burda kayınvalidem var onun yanına...
bidakka bidakka düzcemi dedin neresindesin bakalım
bir hamilelerimiz yazısı mor birde sen
vardır bunun altında bişey
işallah hamilelerimiz kısmına terfi edersin canım sende
ağrılara takılma ya adette olsan ağrıyo hamilede kalsan
diyosunnnn hadi bakalım inşallah

reyhan sen miydin düzcedeki bende soruyorum
çok utandım ben yine

meryem kaç yıollık evlisin yaşın kaç

kusura bakma canım ama inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.İlk aşılamadan sonra ne kadar ara vermeni istediler en son adet 5 şubat işte bat tan kastettiğin ne bilmiyorum canım :26:

bat beklenen adet tarihi canım
2 ay ara vermemi istemişti drum çoğunluğu böyle ma hiç araverdirmeyenlerde var masalcanın dru hiç aravermedi mesela

6 yıllık evliyim
kaç senedir bebiş beklediğimi unuttum artıkl sanırım 3ü geçti
83lüyüm

bana aşılamamda puregon ve pregnyl 5000 çatlatma iğnesi uyguladılar.aşılamamıda 18. gününde yaptılar ama sonuç malesef negatif artık hayırlısı bakalım

semicim bendim o canım
reyhan sen miydin düzcedeki bende soruyorum
çok utandım ben yine

meryem kaç yıollık evlisin yaşın kaç
değiştir bakalım sen lafı
canım düzcede çalışıyorum ben gölyakadayım sanırım sende oralısın biraz geç oldu cvp ama ihtiyaç molasındaydım

hımm belki tanış çıkarız gölyakada arkadaşım var gelirim sürekli herkez tanır belki sende tanıyorsundur küçük bir yer orası tahir öner motor soba falan satıyor onu gelini ayşegül tanıyormusun?:26:

probleminiz ne peki
benim gtek tüpüm tıkalı ve yeni öğrendik sperm hareket problemimiz varmış

önerleri genelde tanırım canım gölyakalı değilim aslen orada çalışıyorum eşimde bende orda memuruz görev icabı yaniii

6 yıllık evliyim
kaç senedir bebiş beklediğimi unuttum artıkl sanırım 3ü geçti
83lüyüm
aa bende 83 aralık aynı yaştayız seninle semicim
bana aşılamamda puregon ve pregnyl 5000 çatlatma iğnesi uyguladılar.aşılamamıda 18. gününde yaptılar ama sonuç malesef negatif artık hayırlısı bakalım

benim 1. hapla olan 11. gün 2. iğneyle olan tedavim 18. gün yapılmıştı canım iğne daha geç büyütüyor sanki bana öyle geldi ondan bıktımya zaten gün aşırı doktordaydım kontrol için artık sen hesapla 2. günden kaç kere gittiğimi bidaha göze alamıyorum zaten tüp düşünüyorum yaza yada kışa bir evime geçeyim de hayırlısıyla.

zonguldaktaki tumey di dimi
yarın oda gelir hayır ben bartın dermiş kaçarım artık ben buralardan
reyhancım kusura bakma tatlım anla işte hafıza diye bişey yok bende
hep böyleyim bir kişiyi on kere görmeliyimki birdaha gördüğümde tanıyabileyim
hafızam mı zayıf azcık safmıyım bilemedim
ay pil bitiyor çıkayım bari dondum zaten öpüyorum kızlar iyi geceler

probleminiz ne peki
benim gtek tüpüm tıkalı ve yeni öğrendik sperm hareket problemimiz varmış

bizde de spermler biraz tembel bendede septum yani küretajdan kaynaklanan perdelenme varmış aşılama öncesi histeroskopi yapıldı aşılama da hersey normaldi yumurtalarda spermler de ama zamanı gelmedi sanırım

semicim yanlış bilmiyorsam fabe mine istanbul tume bartın sen izmit orkide adana masalcanı bilmiyom bak şimdi nasıl bilmem

30 diye aklımda kalmışım diyimde
döv beni dime dermiyim hiç
kaçar giderim
he bu arada aydan fark attım sana nisan doğumluyum ben ablan oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…