2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

semicim yanlış bilmiyorsam fabe mine istanbul tume bartın sen izmit orkide adana masalcanı bilmiyom bak şimdi nasıl bilmem

ee zonguldağıu nerden çıkardım ben:26::26:
he he oınuda ben biliyorum hatta bu durumda birtek onu bilişyoırum

masallllllllllllllllllll gtatlım bak reyhan seni,n nereli olduğunu unutmuş

izmirde canım masal

semi bacım dondun bende kaçıyorum kızlar kocacık yatmaya gitti yalnız bırakmayayım kib.güzel haberlerde buluşmak dilegiyle

30 diye aklımda kalmışım diyimde
döv beni dime dermiyim hiç
kaçar giderim
he bu arada aydan fark attım sana nisan doğumluyum ben ablan oluyom
öylemi ablacımmmmm ne kaldı otuza diyebilirsin canım senimi kıracağım yani
ee zonguldağıu nerden çıkardım ben:26::26:
he he oınuda ben biliyorum hatta bu durumda birtek onu bilişyoırum

masallllllllllllllllllll gtatlım bak reyhan seni,n nereli olduğunu unutmuş

izmirde canım masal
heh bak şimdi hatırladım sen söyliyince adisin kızım sen hemen şikayet et çaktırmadan ip ucu versen ne olurdu yani
reyhan canım düzcede hangi doktora gidiyosun
canım ben yeni evlendiğim zamanlarda hürrüyet beye özkan beye serdar beye sivrikayaya( oraya yanaşma bile derim :) araştırma hastanesine başkaa okadar hatırladım şimdi ama onlar kadın doğumcu olduğu için çocuk düşündüğüm zaman hiç birini tercih etmedim zaten düzcedede aşılama tüp yok sanırım yapan ben ada tıpa gittim 2 aşılama yaptırdım ayşe aytoza ama malesef 2 side negatif bizde dpermde şekil bozukluğu var rahim filmim temiz çıktı ama adet düzensizliğim var kanımca oda stresten atıyor ben çok ince fikirliyimdir takan biriyim yani oda etkiliyor işte sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum canım

tamam kıslar bende yorgunum yatayım bari anamm herkes gitmişya:44::44::26: hadi iyi geceler herkese tatlı rüyalar

merhaba arkadaşlar.. bugün doktordan geldim. rahim filmi istedi. eğer kanllar açıksa aşılama ile döllenme yapacağını söyledi. bugün adetimin 3.günü. klomen daha önce 2 sefer kullanmıştım başka doktor tarafından. ama bu doktor klomen gerek duymadı. yumurtlaman gayet güzel dedi. eşimdede sonuçlar iyi .aşılama nasıl yapılıyor.1 hafta boyunca iğnemi yapılıyor. bana doktor eşimin spermini benim dölüme yerleştirme işlemi olduğunu söyledi. ama yazdıklarınız benimkinden farklı gibi.. 3,5senlik evliyim . 2,5 senedir bebişimiz olmadı henüz.. bilgilerinzle bana yardımcı olurmusunuz.. aşılma için adetli olmammı gerkiyor? beni hangi süreçler bekliyor. ??

ve.. aşılama maliyeti nedir ?
aşılama maliyeti nekadardır.. tüp bebek için 2500$ civarı artı ilaçlar da 1000tl civarıymış.. aşılama da da bu kadar pahalı bir işlemmi ? :81:

ben o kadar bekledim kimse gelmedi beni uyutmuş kaynatmışsınız bende uykum kaçtı bi bakım dedim kimse yok ama baya muhabbet kacırmısım olsun

kimsecikler yok soruna ben cevap vereyim aşılama cok basit ve acısız bi işlem alttan muayene gibi öncelikle bana klomen verdim günde 4 tane içtim 5 gün kullandım sonra sürekli yumurtlama takibi yaptı ultrasyonla yumurtalar istedigi büyüklüge ulaşınca igne verdi göbekten vuruluyorsun igneden sonraki gün saattini verir dr sana aşılama oluyorsun. eşinin spermeleri yıkama işleminden geciyor sonra dr şirınga yardımıyla rahme birakıyor ben 1 saat beni kımıldatmadan yatırdı sonra başka bi odaya gectim 3 saat kadarda orada sırt üstü yattım maliyetine gelince fazla degil ben bir sperlerin yıkanması için 300tl verdim bide ignenin fiyatı 85 tl dr para ödemedim

yardımcı olmusumdur inşalllah

ankarada bulunanlar varmı arkadaşlar yada ankarada iyi bi doktor bilenler ben aşılamamı gürgan klinikte yaptırdım fakat memnun kalamadım sanırım yoğunluk nedeniyle ama ilgisizler

canım ben ankara oturmuyorum ama tavsiye üzerine gitmiştim oraya ankalife diye bi yer tüp bebek merkezi temiz güzel bi yer biraz pahalı ama sigortayla ilaçlarınıda alabiliyosun

günaydın arkadaşlar....

oooo akşam ne kaynatmışınız ama... iyiki bi akşam gelmedim valla ne güzel sohbet etmişiniz.
keşke bende gelseymişim.... saat 10 kadar baktım kimse yok bende kapattım....

semicm iyiyim canım ben, çok şükür iyleştim.....
reyhancııım seni çoook öpüyorummmm ben İZMİR'deyim tatlım.....
abla muhabeti olmuş ama hepinizin asıl ablası benim... aranızdaki en yaşlı benmişim meğer....
80 doğumluyum lütfen abla olarak beni seçin aranıza......
bende 3 senelik evliyim 2 senedir bekliyorum benim eşşek sıpamı ve gelmiyor, inatla....
bi gelsin göreceği var böceğimin.... şimdiden bu kadar üzüyo rabbim doğduktan sonra üzmesin diye böyle yapıyo heralde. baştan canımı acıtıyo küçük melek.....
sizi bugün sabırsızlıkla bekliyorum.. neyseki akşam çamaşırlarım ortalara saçılmamış
bizde çalışmalara başladık bakalımbelki böylesi hayırlıdır:)

günaydın kızlar.
az sonra doktora gideceğim.. 11.10 randevum var.
lütfen bugün için bana dua edin..
geçen sefer gidişimde yolk kesesi izlendi CRL net izlenemedi yazıyor.
eğer bugün de izlenmezse.........
ben çok umutluyum ama sizin dualarınıza ihtiyacım var. aklınızdan beni geçirerek dua edin kızlar.
gelince haber vericem size.
hepinizi öptüm

hoşgeldin canım.....
aşılama agrısız bir işlem canım... ilk 10-12 gün içerisinde dr'nın verdiği ilaçları kullanıyosun..
şöyle başlıyım benim tedavilerimde yapılanlarıanlatayım canım....
adettin 3. günü dr'nın vediği puregonu kullandım canım. puregonu göbekten yaptım 12 gün boyunca aynı saatlerde yapılması öneriliyo.6. günden itibaren gün aşırı yumurtaların büyümesini kontrol etti dr.
yeterince büyüdüğünü gördüğü gün pregnyl 5000 verdi onuda yaptıktan sonra aşılama için saat veriyo. aşılamanın yapılacağı gün en az 2-3 saat önce eşim sperm öreği verdi, spermler yıkandıktan sonra aşılama yapılıyo. normal muayene oluyo gibi dr bir aletle rahimi rahat görebilmek için mmalum bölgeyi açıyo ve bır enjektör yardımıyla spermleri aktarıyo. hiçbir ağrı hissetmiyosun canım.
benim ilk aşılamam agrılıydı ama sırf kendimi çok kastırdığım için oldu. 2. ve 3. aşılamalarımda hiçbirşey hissetmedim normal muayene gibiydi. aşılama olup olmadığını bıle anlamadım. ve sonuç üçündede negatif oldu malesef. şimdi ben beklemedeyim 3-4 ay gitmeyecem dr. öyle karar aldık.
seninde inşallah ilk aşılamada olumlu güzel sonuçlar alırsın bitanem. rahat ol, hiç korkma canım

günaydın bitanemm....
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..
rabbim yüzünü güldürsün inşallah. inşallah bebeğini çok sağlıklı görürsün bitanem...
dualarım seninle tatlım. hayırlısıyla git gel güzel haberler ver bize....
öpüyorum seni

canım bütün kalbimle dua ediyorum sana rabbim inş herşey yolunda gider mutlu haberlerle dönersin benimde bu aralar duaya ihtiyacım var yarın kontrolum var pazartesi yumurtam 14mm olmuştu 12.günde bakalım yarın inş tamamen büyümüştür

ara verip daha sonra doktora gitmek çok ozrmuş inanın o muane esnasına gelmk hiç ama hiç istemiyorum çok utanıyorum

ara verip daha sonra doktora gitmek çok ozrmuş inanın o muane esnasına gelmk hiç ama hiç istemiyorum çok utanıyorum

bende utandığımdan yeni bir dr gitmeye çekiniyorum... nasıl olsa dr biliyo gördü ona tam alıştım yeni birine açmaya utanıyorum valla. sana çooook kaatılıyorum canım

kızlar kafam çok karışık. yeni bir dotor arayışı içindeyim.
2 tane buldum araştırdım. biri erol tavmergen, çok iyi ve başarılı biriymş ayrıca ege üniv. bölüm başkanıymış işin ehliymiş. ama ona ulaşmak biraz zormuş ve muyene ücretide 220 tl.....
biride israel aruh onun içinde iyi deniyor ama ay valla çok kafam karıştı sabahtan beri....
ooooooooofffffffffff çok zor bi durumdayım... kendi doktoruma mı yaptırayım tüp bebeği karar veremiyorum. ki kendi doktorum da güvenimi sarstı bilmiyorum ne yapacam.
bi fikir verin bana ne yapayım kızlar.....

hoşgeldin canım çocuk için tüm tedaviler hep adetin 2. günü muayene ile başlar sonrada yumurta gerek hap gerek iğne ile büyütülerek takibe alınır senin doktorun gerek yok demiş ilginç belki rahim filmini gördükten sonra yani açıksa birdahaki adetinde başlayacak sonra istenilen büyüklüğe gelindiğinde kalçadan çatlatma iğneni onların söylediği saatte vurulup 36 saat sonra aşılama için hastaneye gidiyorsun bu arada eşin 3 günlük perhizde olması gerekiyor anladın sen onu sonra sana aşılaman yapılıyor hiç ağrısız işlem esnasında hiç birşey duymuyorsun canım doktora göre değişiyor 15 dk yarım saat farklşı şekilde yatırıyorlar.
fiyata gelince yaptırdığın yere göre değişiyorben özelde yaptırdım benim klomenle yaptırdığım ilk aşılamam 550 tl sadece aşılamaya 500 verdim 50 ilk muayene ve ilaca verdim. 2. aşılamamda 450 aşılama için 50 indirim yaptılar herhalde ama gonal-f diye bir iğne verdi 450 ıu 811 fiyatı siğortalıya 400 falan sanırım onuda düz 1000 tl de öyle işte canım başka merak ettiğin birşey varsa sor yardımcı oluruz
sorma canım misafirlerim bir gitti hemen pc başına geçtim allahtan bir kaç kişi vardı sohbet ettik iyice alışkanlık oldu burası benim için.bende seni öpüyorum canım ama masalcancım valla biliyodum bir an aklıma gelmedi işte ne yapayım kızmadın dimi bu öpme bundan dimi başka değil:44:
bende utandığımdan yeni bir dr gitmeye çekiniyorum... nasıl olsa dr biliyo gördü ona tam alıştım yeni birine açmaya utanıyorum valla. sana çooook kaatılıyorum canım
aynen öyle yaa insan sırf onun için gitmeye cesaret eemiyor
sana bişey söyleyeyim mi canım bence iş doktorla alakalı değil olacaksa oluyor mesala benim doktorumun yaptığı aşılamalarda tutanda oluyor tutmayanda kişiyle alakalı ama bizi ancak tüp paklar onun içinde ben istanbul memoriali düşünüyorum iyi bir merkez az fazla veririm ama baştan savma yapmazlar bende sürekli sürekli aşılama gibi tüpte yaptıramam öyle düşünüyorum doktoruna güvenmiyorsan tüp konusunda sadece böyle tüp bebekle uğraşan merkezlere git derim herşey onlarda son sistem şekliyle mevcut bu benim düşüncem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…