hoşgeldin canım çocuk için tüm tedaviler hep adetin 2. günü muayene ile başlar sonrada yumurta gerek hap gerek iğne ile büyütülerek takibe alınır senin doktorun gerek yok demiş ilginç belki rahim filmini gördükten sonra yani açıksa birdahaki adetinde başlayacak sonra istenilen büyüklüğe gelindiğinde kalçadan çatlatma iğneni onların söylediği saatte vurulup 36 saat sonra aşılama için hastaneye gidiyorsun bu arada eşin 3 günlük perhizde olması gerekiyor anladın sen onusonra sana aşılaman yapılıyor hiç ağrısız işlem esnasında hiç birşey duymuyorsun canım doktora göre değişiyor 15 dk yarım saat farklşı şekilde yatırıyorlar.
fiyata gelince yaptırdığın yere göre değişiyorben özelde yaptırdım benim klomenle yaptırdığım ilk aşılamam 550 tl sadece aşılamaya 500 verdim 50 ilk muayene ve ilaca verdim. 2. aşılamamda 450 aşılama için 50 indirim yaptılar herhaldeama gonal-f diye bir iğne verdi 450 ıu 811 fiyatı siğortalıya 400 falan sanırım onuda düz 1000 tl de öyle işte canım başka merak ettiğin birşey varsa sor yardımcı oluruz
sorma canım misafirlerim bir gitti hemen pc başına geçtim allahtan bir kaç kişi vardı sohbet ettik iyice alışkanlık oldu burası benim için.bende seni öpüyorum canımama masalcancım valla biliyodum bir an aklıma gelmedi işte ne yapayım kızmadın dimi bu öpme bundan dimi başka değil:44:
aynen öyle yaa insan sırf onun için gitmeye cesaret eemiyor
sana bişey söyleyeyim mi canım bence iş doktorla alakalı değil olacaksa oluyor mesala benim doktorumun yaptığı aşılamalarda tutanda oluyor tutmayanda kişiyle alakalı ama bizi ancak tüp paklar onun içinde ben istanbul memoriali düşünüyorum iyi bir merkez az fazla veririm ama baştan savma yapmazlar bende sürekli sürekli aşılama gibi tüpte yaptıramam öyle düşünüyorum doktoruna güvenmiyorsan tüp konusunda sadece böyle tüp bebekle uğraşan merkezlere git derim herşey onlarda son sistem şekliyle mevcut bu benim düşüncem.
öpme tamamen seni sevdiğim için tatlımyoksa kızmadım
şaka şaka:) unutuyoruz kızım ne olursa olsun insan aklında tutamıyo zaten...
aklımızda ols bile karıştırıyoruz zaman zaman
evet haklısın bitanem dr alakası yok belki ama sanki dalında başarılı biri olursa şansımız daha da artacakmış gibi geliyo. tabi herşey rabbimiin elinde. ol demesini bekliyorum... nasip tabi.
ama kafam çoook karşık, neye karar vereceğme bilmiyorum...
ama sanki yeni dr olacakmış gibi geliyo adam prof ondan tercih edebilirim sanırım.....
tabi önce kocişle konuşmam lazım... prof demek daha fazla para demek. onuda ayarlamak gerek
hayırlısı olsun canım hep böyle dua edelim bizim için neresi hayırlısıysa rabbim oraya yöneltsin bizi
canım ben şimdi çıkıyorum ara ara gelirim yine benim kociş hasta olmuş geldi yatıyor am burada 3 tane sıkıcı film almayıda unutmamışoff off neyse hadi öptüm
hoşgeldin canım.....
aşılama agrısız bir işlem canım... ilk 10-12 gün içerisinde dr'nın verdiği ilaçları kullanıyosun..
şöyle başlıyım benim tedavilerimde yapılanlarıanlatayım canım....
adettin 3. günü dr'nın vediği puregonu kullandım canım. puregonu göbekten yaptım 12 gün boyunca aynı saatlerde yapılması öneriliyo.6. günden itibaren gün aşırı yumurtaların büyümesini kontrol etti dr.
yeterince büyüdüğünü gördüğü gün pregnyl 5000 verdi onuda yaptıktan sonra aşılama için saat veriyo. aşılamanın yapılacağı gün en az 2-3 saat önce eşim sperm öreği verdi, spermler yıkandıktan sonra aşılama yapılıyo. normal muayene oluyo gibi dr bir aletle rahimi rahat görebilmek için mmalum bölgeyi açıyo ve bır enjektör yardımıyla spermleri aktarıyo. hiçbir ağrı hissetmiyosun canım.
benim ilk aşılamam agrılıydı ama sırf kendimi çok kastırdığım için oldu. 2. ve 3. aşılamalarımda hiçbirşey hissetmedim normal muayene gibiydi. aşılama olup olmadığını bıle anlamadım. ve sonuç üçündede negatif oldu malesef. şimdi ben beklemedeyim 3-4 ay gitmeyecem dr. öyle karar aldık.
seninde inşallah ilk aşılamada olumlu güzel sonuçlar alırsın bitanem. rahat ol, hiç korkma canım
merhaba masalcan .. güzel yazın için teşekkür ederim. bana göbekten iğne filan vermedi henüz. rahim filminden sonra sanırım o işlemleri banada uygulayacaktır.. yazdıkların içimi ferahlattı. umarım hayırlısı olur ve bebişimiz olur.. senin için de diliyorum aynı dileklerimi canım..kucak dolsu sevgiler benden sana..
semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
hoşgeldiiiiinn şekerim... gittimi misafirlerin???
gitmediler canım.gündüz sadece görümcemin oğlu var k.peder akşama geliyor yatılı
ders çalışıyoruz şu ara.
utanıyorum hala demişsin ya tatlım
nelere alışmadıkki asla yapmam dediklerimizi yaptık ve daha allah bilir neler yapıcaz.benim gibi yap sımsıkı gözlerimi kapatıyorrumö dr bakarken ben görmeyim bari ozaman daha kolay oluyor
dr konusundada reyhana katılıyorum ama maddi olanaklarınız el veriyorsa tabiki deneyimli tüpte başarılı labaratuvarı iyi olan bir merkezde çalışan bir hocayı tercih ederdim
reyhaannnnnnnnakşam birkaç kişi vardı konuştun he öyle olsun bakim
tumecim
allahın izni ile herşey yolunda gidecek tatlım hepimizin duaları seninle
valla gerçekten artık utanıyorum... kocişten çok dr'lar görüyo yaaaa......
bende öyle düşünüyorum. ama bi 2 ay geçsin de öyle gidicem inşallah.... adamı görmeden içimısındı....
tabi davranışı nasılolur banaarşı tam notu o zaman alacak
canım benim yani kimse yoksa çıkacaktım ama allahtan bir kaç kişi vardı bizde sohbet ettik dedim kötü bir niyetim yoktu neye dil çıkarttığını anlayamadım gülümgitmediler canım.gündüz sadece görümcemin oğlu var k.peder akşama geliyor yatılı
ders çalışıyoruz şu ara.
utanıyorum hala demişsin ya tatlım
nelere alışmadıkki asla yapmam dediklerimizi yaptık ve daha allah bilir neler yapıcaz.benim gibi yap sımsıkı gözlerimi kapatıyorrumö dr bakarken ben görmeyim bari ozaman daha kolay oluyor
dr konusundada reyhana katılıyorum ama maddi olanaklarınız el veriyorsa tabiki deneyimli tüpte başarılı labaratuvarı iyi olan bir merkezde çalışan bir hocayı tercih ederdim
reyhaannnnnnnnakşam birkaç kişi vardı konuştun he öyle olsun bakim
tumecim
allahın izni ile herşey yolunda gidecek tatlım hepimizin duaları seninle
kocişler bile o kadar iyi tanımıyorlardır canım eminimvalla gerçekten artık utanıyorum... kocişten çok dr'lar görüyo yaaaa......
bende öyle düşünüyorum. ama bi 2 ay geçsin de öyle gidicem inşallah.... adamı görmeden içimısındı....
tabi davranışı nasılolur banaarşı tam notu o zaman alacak
masalcım zor biliyorum ama proflardan ilgi sıcaklık v.s bekleme bence tatlım
yani kafasına kalas düşen bir profa denk gelmezsen tabi.
hamile kalda dr istersen 3 karış suratlı olsun önemsememeye çalış canım
eturanlı hoşgeldin
stresin biz e faydası yok canım mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalış.
rahim filmin ne zaman çakilecek belli mi
gittiğin dra çok dikkat et.bazılarımızın bu konujda dili yandı.spermlern yada hareketinin yetersiz olduğunu aşılama masasında dr la aynı anda öğrendik mesela.her testin yapılmasını iste mutlaka.
düşüncesiz ihmalkar dr lara paranıda umudunuda kaptırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?