2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

öpme tamamen seni sevdiğim için tatlım yoksa kızmadım
şaka şaka:) unutuyoruz kızım ne olursa olsun insan aklında tutamıyo zaten...
aklımızda ols bile karıştırıyoruz zaman zaman

evet haklısın bitanem dr alakası yok belki ama sanki dalında başarılı biri olursa şansımız daha da artacakmış gibi geliyo. tabi herşey rabbimiin elinde. ol demesini bekliyorum... nasip tabi.
ama kafam çoook karşık, neye karar vereceğme bilmiyorum...
ama sanki yeni dr olacakmış gibi geliyo adam prof ondan tercih edebilirim sanırım.....
tabi önce kocişle konuşmam lazım... prof demek daha fazla para demek. onuda ayarlamak gerek

hayırlısı olsun canım hep böyle dua edelim bizim için neresi hayırlısıysa rabbim oraya yöneltsin bizi

canım ben şimdi çıkıyorum ara ara gelirim yine benim kociş hasta olmuş geldi yatıyor am burada 3 tane sıkıcı film almayıda unutmamış off off neyse hadi öptüm

merhaba masalcan .. güzel yazın için teşekkür ederim. bana göbekten iğne filan vermedi henüz. rahim filminden sonra sanırım o işlemleri banada uygulayacaktır.. yazdıkların içimi ferahlattı. umarım hayırlısı olur ve bebişimiz olur.. senin için de diliyorum aynı dileklerimi canım..kucak dolsu sevgiler benden sana..

ne demek bitanem... biz burda dert ortağıyız. hepimiz aynı amaç için uğraşıyouz....
yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
inşallah rahim filminde temiz çıkar bitanem.... hayırlısıyla aşılamanıda olursun...
inşallah sonucunda güzel olur canım dilerim bebeğine biran önce kavuşursun

semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
hoşgeldiiiiinn şekerim... gittimi misafirlerin???

gitmediler canım.gündüz sadece görümcemin oğlu var k.peder akşama geliyor yatılı
ders çalışıyoruz şu ara.

utanıyorum hala demişsin ya tatlım
nelere alışmadıkki asla yapmam dediklerimizi yaptık ve daha allah bilir neler yapıcaz.benim gibi yap sımsıkı gözlerimi kapatıyorrumö dr bakarken ben görmeyim bari ozaman daha kolay oluyor

dr konusundada reyhana katılıyorum ama maddi olanaklarınız el veriyorsa tabiki deneyimli tüpte başarılı labaratuvarı iyi olan bir merkezde çalışan bir hocayı tercih ederdim

reyhaannnnnnnnakşam birkaç kişi vardı konuştun he öyle olsun bakim

tumecim
allahın izni ile herşey yolunda gidecek tatlım hepimizin duaları seninle

:54:canım benim yaa.. yardımın için çok teşekkür ederim.çok faydalı oldu bilgilerin.sonraki aşamalara bakalım neler olacak. hayırlısı.. Dün doktora gittiğimde adetimin 3.günü olduğu için işleme henüz başlamadı sanırım. rahim filmimi görmek istedi. açık ise işlemlere başlayacak.heyecan bastı beni. sanki kendimi hamile gibi hissetmeye başladım dünden beri. . psikolojik etkiyle belkide tutarmı dersin öoüyorum kocaman. sevgilerimle..

Son düzenleme:

valla gerçekten artık utanıyorum... kocişten çok dr'lar görüyo yaaaa......
bende öyle düşünüyorum. ama bi 2 ay geçsin de öyle gidicem inşallah.... adamı görmeden içimısındı....
tabi davranışı nasılolur banaarşı tam notu o zaman alacak

eturanlı hoşgeldin
stresin biz e faydası yok canım mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalış.
rahim filmin ne zaman çakilecek belli mi

gittiğin dra çok dikkat et.bazılarımızın bu konujda dili yandı.spermlern yada hareketinin yetersiz olduğunu aşılama masasında dr la aynı anda öğrendik mesela.her testin yapılmasını iste mutlaka.
düşüncesiz ihmalkar dr lara paranıda umudunuda kaptırma

masalcım zor biliyorum ama proflardan ilgi sıcaklık v.s bekleme bence tatlım
yani kafasına kalas düşen bir profa denk gelmezsen tabi.
hamile kalda dr istersen 3 karış suratlı olsun önemsememeye çalış canım

canım benim yani kimse yoksa çıkacaktım ama allahtan bir kaç kişi vardı bizde sohbet ettik dedim kötü bir niyetim yoktu neye dil çıkarttığını anlayamadım gülüm :44:
kocişler bile o kadar iyi tanımıyorlardır canım eminim

bencedeeeee.. bebişime kavuşayımdaistere suratıma bakmasın benım..
ne yapalım herşeye katlanır olduk valla

eturanlı hoşgeldin
stresin biz e faydası yok canım mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalış.
rahim filmin ne zaman çakilecek belli mi

stresim sadece ne olcak merakı ,bilgisizlik.. ama korkum fazla yok açıkçası. doktor uyarına tşk. canım. sperm testlerini, bildiğim kadarıyla eksik bir testimiz yok gibi. eşimin testesteron değeri düşük çıktı dün.doktora onu göstereceğim aklıma takıldı.En az 2,5 olmalıymış , eşimin 0,089 çıktı.. aşılama yapılması mantıklımı sence.? benim doktor , şişli de prof.bülent baysal.. florence nightingale hastanesiyle ortak çalışıyor. o hastanede iyi , hocada iyi .. ama biraz tuzlu tabii.artık hayırlısı.. bakalım başlangıcı yaptık.. biraz para dökülecek gibi gözüküyor.. hayırlısı olsun..sağlıklı bebiş gelsinde canım.. rahim filmim salı günü çektireceğim. radyatom da.. 300tl. imiş. adetim bitmesini bekliyorum cnm.

Son düzenleme:
ay tatlımaçıklama yapmana gerek yok mahsuscuktan çıkarttım bebeğim mahsuscuktan
reyhana takılayım dedim
hani unutmuşsun kimle konuştuğunu birkaç lkişi vardı demişşsin ya o bakımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…