sen güzel tercih yapmışsın
güzel sonucada biran önce ulaşırsın işallah
bilmediklerin konusunda bizim bildiğimşiz birşey varsa herkes yardımcı olur sana canım istediğini sor
testesteron konusunda bilgim yok maalesf
kızlar çoooooooooooookkk tembeliz
masal için okuduk bu haftayı boş geçtik.
hadiş başlayalım yine 313 ayetel kürsiye
kim için okuyalım adeti yakın olan dra giden yada sonuç bekleyen kim var hadi seçin başlayalım
ayyy kızlar hep yatılı misafirim vardıııı.benim 12-14 yalan olduuucalışıyoz bacim gerci bu ayı kendimize ayırmıştık ama hayatımızın içine yerleşti kaçış yok me heycan kaldı nede başka sey artık birbirimizin ödevi olduk offfff inatcı keçi bi gelsin onun bacaklarını kırcam bana cektirdiklerini burnundan getircem:95::95::95::95: Gerçi bende annemi 1,5 sene bekletmişim ama bu abartı 3.5 sene oldu
iğne kesinlikle hapa göre daha yavaş büyütüyo,git gel mahvolmuştum bendeeeeeaa bende 83 aralık aynı yaştayız seninle semicim
tatlım burcun yaymı?
benim 1. hapla olan 11. gün 2. iğneyle olan tedavim 18. gün yapılmıştı canım iğne daha geç büyütüyor sanki bana öyle geldi ondan bıktımya zaten gün aşırı doktordaydım kontrol için artık sen hesapla 2. günden kaç kere gittiğimi bidaha göze alamıyorum zaten tüp düşünüyorum yaza yada kışa bir evime geçeyim de hayırlısıyla.
cnm aynı dertten muzdaribizzkızlar kafam çok karışık. yeni bir dotor arayışı içindeyim.
2 tane buldum araştırdım. biri erol tavmergen, çok iyi ve başarılı biriymş ayrıca ege üniv. bölüm başkanıymış işin ehliymiş. ama ona ulaşmak biraz zormuş ve muyene ücretide 220 tl.....
biride israel aruh onun içinde iyi deniyor ama ay valla çok kafam karıştı sabahtan beri....
ooooooooofffffffffff çok zor bi durumdayım... kendi doktoruma mı yaptırayım tüp bebeği karar veremiyorum. ki kendi doktorum da güvenimi sarstı bilmiyorum ne yapacam.
bi fikir verin bana ne yapayım kızlar.....
kızlar hep misafirim vardı aklım gönlüm sizdeydi,aşk olsun nasıl düşünürsün sizi bıraktığımııı!ölümüne kankayızzzzfebe artık çok nadir geliyor neden ya bıraktı bizi
kıııııııııız febeeeee nerdesin bakayım sen
merak içinde bekliyoruz seni buralarda..... bişeyemi kırıldın kuzuuuummmm
ayyy çok özledim siziiiiiii.
tumecim dualarım seninleeee güzel haberlerle gelirsin inşşş
reyhancımm hadi sevindir bizi yap şu testiii
semicimm ben günler öncesinden dedim okuyalım diye ama kimse oralı olmadııı.kimler okuyo kime okuyoruz sen paylaştır bize olurmuu?
kuzuuuum bizde seni özlediiikkkk.. canım benim....
tahmin etmiştim misafirin olduğunu....
hehhhh burdasın ohhh beeeeee
hehehehehe bede çok ihtiyaç duyuyorum şu dürtme işine....
ama ben burdayım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?