ay bilmiyorum ya.. sen demeseydıen dile getirmeyecektim de. işte konu olunca insan içinde tutamıyo..
aaaa ama bırakıp gidemiyorum kiii bak semide geldi şimdi...
neyse bi 10 dakıka daha durayım bariii
ayyy çok özledim siziiiiiii.
tumecim dualarım seninleeee güzel haberlerle gelirsin inşşş
reyhancımm hadi sevindir bizi yap şu testiii
semicimm ben günler öncesinden dedim okuyalım diye ama kimse oralı olmadııı.kimler okuyo kime okuyoruz sen paylaştır bize olurmuu?
naber, çok yoruldunmu bitanem??
kızım nerden uluyosunuz bu kadr misafiriii yaaaa.... valla bazen kıskanıyorum haaaa..
benim o kadar yok tanıdığım akraam filan valla yaaa....
inşşş Allahım nasip etsin inşşşşşş
benim kuşlar vardı ya onlarında bebiş olmadı yeni bi gelin aldık öbürünü postaladık
oooo kimler gelmişşşş semicim hoşgeldinn zamanlaman süper
ayyyy stres oldumşimdi. umutlanmak da istemiyorum....
neyse yarın yaparım belkiii
yok tatlım umutlanma zaten sterste yapma.testi yap rahatla.ben normal adet olurken bile midem ağrıyo diye dr gitmiştim yinede test istemişti bende ya varsa diye.o yüzden yap testini için rahatlasın.hem belki var.ona göre iş falan yapmazsınn
çıktınmı febecim sonunda ortaya kulakların mı çınladı yoksa kız
ben görmedim yazdığını kesinlikle ilgilenirdim sen çalışamamışsın bende çalışamadım bu ay masal daha yeni başladı orkide ve reyhan muallakta en iyisi mineye okuyalım okey mi
he he sen misafir iste tatlım biz gönderelim bizde gfazla olançları ay ne kötüyüm
ay ne fenasın kız cık cık
hoşbulduk tatlı bir bakayım dedim ama çıkıcam malum yemek vakti
mine için 313 ayetel kürsi
semi 63
kalan 250
haydin kızlar
bende 50 alıyorummm.herkes okusun diye yoksa daha fazlada alabilirim..mine için 313 ayetel kürsi
semi 63
kalan 250
haydin kızlar
ayyy Allahım inşşşş bak pozitifse hadiyemi isterimgideyim test alayım bari yaaa.... sabh aparım artık... ay çift çizgiyi görüyomuşum bide.
ne gülerim amaaa
ne dürtüyonuzkız burdayım yazıyorum ya
masalllllllll febeeeeeeeeee tatlım testlerinizi yapın ama adet adettir üstüne görme çok nadir yaşanıyor fazla umutlanmak yok tamam mı kızlar.kusufra bakmayın söylemek zorunda hissettim zaten biliyorsunuz ama bazen kendimize laf geçiremiyoruz işte
ne dürtüyonuzkız burdayım yazıyorum ya
masalllllllll febeeeeeeeeee tatlım testlerinizi yapın ama adet adettir üstüne görme çok nadir yaşanıyor fazla umutlanmak yok tamam mı kızlar.kusufra bakmayın söylemek zorunda hissettim zaten biliyorsunuz ama bazen kendimize laf geçiremiyoruz işte
bende 50 alıyorummm.herkes okusun diye yoksa daha fazlada alabilirim..
ayyy Allahım inşşşş bak pozitifse hadiyemi isterim
ne demek valla gönderirim kızım ne istersen. keşke olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?