2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

çıktınmı febecim sonunda ortaya kulakların mı çınladı yoksa kız
ben görmedim yazdığını kesinlikle ilgilenirdim sen çalışamamışsın bende çalışamadım bu ay masal daha yeni başladı orkide ve reyhan muallakta en iyisi mineye okuyalım okey mi

naber, çok yoruldunmu bitanem??
kızım nerden uluyosunuz bu kadr misafiriii yaaaa.... valla bazen kıskanıyorum haaaa..
benim o kadar yok tanıdığım akraam filan valla yaaa....

he he sen misafir iste tatlım biz gönderelim bizde gfazla olançları ay ne kötüyüm

inşşş Allahım nasip etsin inşşşşşş
benim kuşlar vardı ya onlarında bebiş olmadı yeni bi gelin aldık öbürünü postaladık

ay ne fenasın kız cık cık

oooo kimler gelmişşşş semicim hoşgeldinn zamanlaman süper

hoşbulduk tatlı bir bakayım dedim ama çıkıcam malum yemek vakti

ayyyy stres oldumşimdi. umutlanmak da istemiyorum....
neyse yarın yaparım belkiii

yok tatlım umutlanma zaten sterste yapma.testi yap rahatla.ben normal adet olurken bile midem ağrıyo diye dr gitmiştim yinede test istemişti bende ya varsa diye.o yüzden yap testini için rahatlasın.hem belki var.ona göre iş falan yapmazsınn

gideyim test alayım bari yaaa.... sabh aparım artık... ay çift çizgiyi görüyomuşum bide.
ne gülerim amaaa

benimde birazdan kocişim gelir zaten .tamam mineye okuyalım ozaman.

ne dürtüyonuzkız burdayım yazıyorum ya

masalllllllll febeeeeeeeeee tatlım testlerinizi yapın ama adet adettir üstüne görme çok nadir yaşanıyor fazla umutlanmak yok tamam mı kızlar.kusufra bakmayın söylemek zorunda hissettim zaten biliyorsunuz ama bazen kendimize laf geçiremiyoruz işte

kızlar kim ne kadar okuyabilecekse yazsın bende listeye ekliyeyim olur mu

mine için 313 ayetel kürsi

semi 63
kalan 250

haydin kızlar
bende 50 alıyorummm.herkes okusun diye yoksa daha fazlada alabilirim..
gideyim test alayım bari yaaa.... sabh aparım artık... ay çift çizgiyi görüyomuşum bide.
ne gülerim amaaa
ayyy Allahım inşşşş bak pozitifse hadiyemi isterim

haklısın canım. bunda kusura bakacak bişey yok zaten. ama içimiz rahat ettsin bariii:)))

geç yazdın bebişim ondan.
yok tatlım ben bu testi yaparken hiç olmadığım kadar rahattım.sadece emin olmak için yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…