naber, çok yoruldunmu bitanem??
kızım nerden uluyosunuz bu kadr misafiriii yaaaa.... valla bazen kıskanıyorum haaaa..
benim o kadar yok tanıdığım akraam filan valla yaaa....
ayyy inş kk duyar sesimiziiii
ee tatlım nasılsın iyileştinmi tamamen?cnm bende ben kesinlikle dr umu değiştiriyorum.benimde düşündüğüm hastaneyide değiştirsemmi?
iyleştim vallaçok şükür...ben araştırdım buldum. bakalım nasıl sonuç alıcaz...
ama şimdi gitiyicem 2-3 ay dinlendikten sonra inşallah....
cnm malum 15tatil olduğu için geldiler.yoksa benimde çok olmuyo..yatılıda olunca yoruluyo insan birazcık amaiyi oldu benim içinde kafa dağıttım iyice..ama çalışmalarımızda sekteye uğradı tabii.tamda yumurtalama haftasındaydım. tek kötü tarafı bu.
belli olmaz bitanem... bırakmayın devam kaldığınız yerden... biliyosun bu işleryumurtlamaya bakıyoda bakmıyo... bellim olur tatlım
hmmm doğruuuhoş düzenli çalıştığımızdada sonuç aynıydı ya nese
benimde aynı ama işte umut meselesiii.....
valla bazen diyorum 3 aşılama tutmadı normalmi olacak diye. ama genede allahın elınde.
olurda olursa çok şaşırırım valla:)))
ayyy aynen tatlım bende şaşırım valla ama çok istiyorum ben kendiliğinden olmasını.muhteşem olurdu yaaaaaa
evet şekerim olsa keşke....
bide şöyle bişey var. kendiliinden olursada kimse inanmayacak valla...
madem oluyomuş niye bu kadar para harcadınız diyecekler eminim yani
bencede kesin derler.bide şey derler...ben demiştim olur sabredin diye falan...
ama umrumda olmaz kendiliğinden olunca uçarım zaten eşimde bende
eveeeeeetttt keşkeeeee.. eşlere verbileceğimiz en güzel müjde olur valla....
inşşş Allahım nasip etsin inşşşşşş
benim kuşlar vardı ya onlarında bebiş olmadı yeni bi gelin aldık öbürünü postaladık
amin cnm inş hem anne hemde babaanne olurum en kısa zamandahehehehehe alla iyiliğini versin febecim....
hayırlı uğurlu olsun... biyastkta kocasınlar... inşallah en yakın zamanda torun sahibi olursun
amin cnm inş hem anne hemde babaanne olurum en kısa zamanda
hee bu arada biitimi senin adetin?benimde bu ay değişik oldu.normalden az geldi ve kısa sürdü.yoksa üstünemi görüyorum diye düşünüp test yapttım tabiiki negatif çıktı.hemen umutlanıyorum ben yaaaaaaaa delimiyim neyim
bende önceden almıştım sonuncuyu saklıyodum günüm geçsin öyle yapıcam bunda pozitifi görücem diye inat ediyodum.o test benimle nereleri gezdi,yazın tatile giderken bilşe götürmüştüm yanımda köyü gezdi geldi.yinede pozitifi göstermedi bana.ya ama şüphen var madem yap sende nolur nolmaz.hala hafıf bir akıntı gibi tam şefaf da değil. bilemiyorum...
benimde aklımdan üstünemi gördüm diye geçmiyo değil.... ama test yapmadım...
kaç gndür aklımda ama cesaretim yok. valla korkak oldum çıktım yaa....
evde de test bulundurmuyorum almıyorumda çünkü her defasında ay hamileyim heralde diyip yapıyodum ama artık almıyorum.
canım ben çıkıyorum...yemek ayarlamam lazım. kociş gelir birazdan...
öpüyorum seni akşam gene görüşürüz nasipse
bende önceden almıştım sonuncuyu saklıyodum günüm geçsin öyle yapıcam bunda pozitifi görücem diye inat ediyodum.o test benimle nereleri gezdi,yazın tatile giderken bilşe götürmüştüm yanımda köyü gezdi geldi.yinede pozitifi göstermedi bana.ya ama şüphen var madem yap sende nolur nolmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?