2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ne demek valla gönderirim kızım ne istersen. keşke olsa
ayyy yeterki olsun ben sadece dua isterim.bide çift çizgili çubuk.hiç görmedimde...
adetin herzamankinden farklımıydı dr ilk bunu soruyor üstünemi gördüm diyince
az gelmesi kısa sürmesi ve pembemsi olmasıgerekiyormuş masalcım sende öylemi
ben cevap vereyim cnm öyleymiş.benimde nasıldı biliyomusun,normalde7-8gün aralıksız olurum.ilk 2gün normal 3.gün çok az,4.gün hiç yok,5.gün çok az sonrada yok.haliyle şüphelendim ama negatif çıktı.

adetin herzamankinden farklımıydı dr ilk bunu soruyor üstünemi gördüm diyince
az gelmesi kısa sürmesi ve pembemsi olmasıgerekiyormuş masalcım sende öylemi

evet canım ya öyleydi bu ay.... bilemiyorum...
bi koşualdım geldim valla testi şimdiii....
bişeysöyliyimi size kızlar... benim kuzenimin eşi 6 aylık hamile ve her adet döneinde kanaması oluyo bılıyomusunuz.... her defasında acil dr gidiyolar normalmiş.. kızımızda gayet iyi durmdaymış valla:)))

ay febecim ya canımsın valla... tamam gönderirim sana çift çizgiliyi....

ayyy çok ilginç acaba yumurlaması devammı ediyo?
eee sabahmı yapacaksın cnm şimdimi?

ayyy çok ilginç acaba yumurlaması devammı ediyo?
eee sabahmı yapacaksın cnm şimdimi?

valla kız gerçek yani.. her defasında halama soruyorum... nasıl dıye her defasındada kanamasına denk getiriyorum sormayı. gene kanaması var diyo... gittik dr iyiymiş diyo..
ben sabah yaparım. bari beklemiş idrar olsun belki daha net çıkar
ben bil inanmadım buna yaaaaaaa

Son düzenleme:

ayyy bende heyecanlandım şimdi...sen inanma cnm zaten öylesi daha iyi yaaa zaten günün geçmişse beklemiş idrar gereklimi yinede?

Son düzenleme:
masaalllll pozitif çıkarsa bende gider test alır tekrar yaparım çünkü ben gün içinde yapmıştım testi:78: ayyy şu halimize bak hemen nasıl umutlandık

yaaa üzülme lütfen.çünkü benim yüzümden üzülmüş olursunnn

yok canım benim bilindik sonuç olur kuzum benim. zaten umudum yok ama işte insan bi tuhaf oluyo ya
böyle duygularım karışıyo yaniii..... yoksa tın yani. kırmızıyı ıle gördüğümde bu ay üzülmedim

masaalllll pozitif çıkarsa bende gider test alır tekrar yaparım çünkü ben gün içinde yapmıştım testi:78: ayyy şu halimize bak hemen nasıl umutlandık

ayyy evet ya en ufak bi kıvılcımı yangına çevirebiliyoruz valla... aferin bizeeeee

napalım belkide bu umut bizi vazgeçirmeden yılmadan yaşatan (böyle deyip iyice kandıralım bari kendimizi)

valla yaaaaaa.... iyi böyle bence en azından daha hırslanıp daha çok çalışıp daha faza uğraşacağız...

heyoooooo yaşasın

evet şekerim olsa keşke....
bide şöyle bişey var. kendiliinden olursada kimse inanmayacak valla...
madem oluyomuş niye bu kadar para harcadınız diyecekler eminim yani
aynen öyle aman bize ne elalemden olsunda ister kendiliğinden ister başka yolla sağ salim alalımda vlatlarımzı kimse umrumda bile değil
şimdide semiyi dürtmek istiyoruummmmm
bize dürtmek kelimesiyle olmasın ama malum çok sıkıldık dimi??? ıııı buldum PİŞTT olsun uyarmı?
ben 50 okurum canım... fazlada olabilir... almayan olursa 100 yapabilirim ben...
ben şimdi cıkıyorum test almak için eczaneye gidiyorum
ilahi masalcan hayranım ben sana ya
günüm geçti canım ama ynede sabah yaparım artık. umudum yok ama yinede üzülürüm belki..
sabaha üzüleyim bari hehhehehe
çok mantıklı yani sabaha kadar heyecanını yaşa bencede ne mutlu bize ben çok seviyorum burayı
buradan şunu anlıyoruz demekki hiç bir zaman çıkmamış candan umut kesilmiyor. daha önce size anlatmışmıydım bilmiyorum ama yine anlatayım bişeycik olmaz peygamber efendimiz zamanında müslümanlar altın bulmak için kazı yapıyorlarmış ve peygamber efendimize burada altın varmı yokmu diye rabbimize sorarmısın demişler oda sormuş ve yok cevabını almış ama müslümanlar yine bir umut canla başla kazmışlar ve altın çıkmış sonra peygamber efendimiz yüce rabbim neden beni yalancı çıkardın demiş C.C de orada yoktu ama ben onlara kıyamadım o kadar istekliydilerki ve bende bu çabalarının boşa çıkmasını istemedim demiş. yani neymiş hiç umudumuzu kesmiyecekmişiz.

semicim minem için yine 100 tane alırdım ama ne zaman adet olurum bilemediğim için şimdilik bir 50 alayım şimdi bu akşam olmadan okuyabilirsem okurum baktım yarın olmadım kalmış olursa yine alırım bebeğim olurmu?

QUOTE=REYHANgoker;17606652]aynen öyle aman bize ne elalemden olsunda ister kendiliğinden ister başka yolla sağ salim alalımda vlatlarımzı kimse umrumda bile değil

bize dürtmek kelimesiyle olmasın ama malum çok sıkıldık dimi??? ıııı buldum PİŞTT olsun uyarmı?

ilahi masalcan hayranım ben sana ya

çok mantıklı yani sabaha kadar heyecanını yaşa bencede ne mutlu bize ben çok seviyorum burayı

buradan şunu anlıyoruz demekki hiç bir zaman çıkmamış candan umut kesilmiyor. daha önce size anlatmışmıydım bilmiyorum ama yine anlatayım bişeycik olmaz peygamber efendimiz zamanında müslümanlar altın bulmak için kazı yapıyorlarmış ve peygamber efendimize burada altın varmı yokmu diye rabbimize sorarmısın demişler oda sormuş ve yok cevabını almış ama müslümanlar yine bir umut canla başla kazmışlar ve altın çıkmış sonra peygamber efendimiz yüce rabbim neden beni yalancı çıkardın demiş C.C de orada yoktu ama ben onlara kıyamadım o kadar istekliydilerki ve bende bu çabalarının boşa çıkmasını istemedim demiş. yani neymiş hiç umudumuzu kesmiyecekmişiz.[/QUOTE]

yaaaa bak gördünmüü demekki neymiş. bizde muradımıza erecekmişiiiiiizzz yaşasıııııııııııııııııııııınnnn:
bende seni seviyorum reyhaaaaaaaaaaaaannnnn
arkadaşlar alınmayı hepinizi seviyoruuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…