ayyy yeterki olsun ben sadece dua isterim.bide çift çizgili çubuk.hiç görmedimde...ne demek valla gönderirim kızım ne istersen. keşke olsa
ben cevap vereyim cnm öyleymiş.benimde nasıldı biliyomusun,normalde7-8gün aralıksız olurum.ilk 2gün normal 3.gün çok az,4.gün hiç yok,5.gün çok az sonrada yok.haliyle şüphelendim ama negatif çıktı.adetin herzamankinden farklımıydı dr ilk bunu soruyor üstünemi gördüm diyince
az gelmesi kısa sürmesi ve pembemsi olmasıgerekiyormuş masalcım sende öylemi
adetin herzamankinden farklımıydı dr ilk bunu soruyor üstünemi gördüm diyince
az gelmesi kısa sürmesi ve pembemsi olmasıgerekiyormuş masalcım sende öylemi
ayyy yeterki olsun ben sadece dua isterim.bide çift çizgili çubuk.hiç görmedimde...
ben cevap vereyim cnm öyleymiş.benimde nasıldı biliyomusun,normalde7-8gün aralıksız olurum.ilk 2gün normal 3.gün çok az,4.gün hiç yok,5.gün çok az sonrada yok.haliyle şüphelendim ama negatif çıktı.
evet canım ya öyleydi bu ay.... bilemiyorum...
bi koşualdım geldim valla testi şimdiii....
bişeysöyliyimi size kızlar... benim kuzenimin eşi 6 aylık hamile ve her adet döneinde kanaması oluyo bılıyomusunuz.... her defasında acil dr gidiyolar normalmiş.. kızımızda gayet iyi durmdaymış valla:)))
ay febecim ya canımsın valla... tamam gönderirim sana çift çizgiliyi....
ayyy çok ilginç acaba yumurlaması devammı ediyo?
eee sabahmı yapacaksın cnm şimdimi?
sende benim canımsın vallaaaa,gönder belki uğur getirir benim bebişte kıskanır gelir hemen
valla kız gerçek yani.. her defasında halaa soruyorum... nasıl dıye her defasındada kanamasına denk getiriyorum sormayı. gene anaması var diyo... gittik dr iyiymiş diyo..
ben sabah yaparım. bari beklemiş idrar olsun belki daha net çıkar
ben bil inanmadım buna yaaaaaaa
ayyy bende heyecanlandım şimdi...yaaa zaten günün geçmişse beklemiş idrar gereklimi yinede?
günüm geçti canım ama ynede sabah yaparım artık. umudum yok ama yinede üzülürüm belki..
sabaha üzüleyim barihehhehehe
yaaa üzülme lütfen.çünkü benim yüzümden üzülmüş olursunnn
masaalllll pozitif çıkarsa bende gider test alır tekrar yaparım çünkü ben gün içinde yapmıştım testi:78: ayyy şu halimize bak hemen nasıl umutlandık
ayyy evet ya en ufak bi kıvılcımı yangına çevirebiliyoruz valla... aferin bizeeeee
napalım belkide bu umut bizi vazgeçirmeden yılmadan yaşatan (böyle deyip iyice kandıralım bari kendimizi)
canım ben kaçıyorum valla. yemek hazırlıyım ben bariiiii
öpüyorum seni
aynen öyle aman bize ne elalemden olsunda ister kendiliğinden ister başka yolla sağ salim alalımda vlatlarımzı kimse umrumda bile değilevet şekerim olsa keşke....
bide şöyle bişey var. kendiliinden olursada kimse inanmayacak valla...
madem oluyomuş niye bu kadar para harcadınız diyecekler eminim yani
bize dürtmek kelimesiyle olmasın ama malum çok sıkıldık dimi???şimdide semiyi dürtmek istiyoruummmmm
ilahi masalcan hayranım ben sana yaben 50 okurum canım... fazlada olabilir... almayan olursa 100 yapabilirim ben...
ben şimdi cıkıyorum test almak için eczaneye gidiyorum
çok mantıklı yani sabaha kadar heyecanını yaşa bencede ne mutlu bize ben çok seviyorum burayıgünüm geçti canım ama ynede sabah yaparım artık. umudum yok ama yinede üzülürüm belki..
sabaha üzüleyim barihehhehehe
buradan şunu anlıyoruz demekki hiç bir zaman çıkmamış candan umut kesilmiyor. daha önce size anlatmışmıydım bilmiyorum ama yine anlatayım bişeycik olmaz peygamber efendimiz zamanında müslümanlar altın bulmak için kazı yapıyorlarmış ve peygamber efendimize burada altın varmı yokmu diye rabbimize sorarmısın demişler oda sormuş ve yok cevabını almış ama müslümanlar yine bir umut canla başla kazmışlar ve altın çıkmış sonra peygamber efendimiz yüce rabbim neden beni yalancı çıkardın demiş C.C de orada yoktu ama ben onlara kıyamadım o kadar istekliydilerki ve bende bu çabalarının boşa çıkmasını istemedim demiş. yani neymiş hiç umudumuzu kesmiyecekmişiz.masaalllll pozitif çıkarsa bende gider test alır tekrar yaparım çünkü ben gün içinde yapmıştım testi:78: ayyy şu halimize bak hemen nasıl umutlandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?