2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar ben kaçıyorum. k.valdeme gidicem de.. döndüğümde gelirim hemen yanınıza şekreler.

arkadaşlar hepinize çok tşk ederim bana okumak istemişsiniz ama benim adet olma işaretim geldi akıntım oldu bugün çok iki hafta sonra olurum ben kesin inş bi dahaki aya ağrılarda basladı ilacı bırakır bırakmaz olurum ben

slm kızlr siz merak etmediniz ama ben söyleyimyinede doktora gittim fitil adet olmam için ilaç ve klomen verdi klomen bittikten sonra kontrole gidicem bu doktorda aşılamnın hiç bi faydasının olmadıgını söyledi ilişkiden bi frkı yokmuş tüp bebk içinde bana senin için erken dedi yaşımın küçük oldugunu söyledi bakalım bu tedavi nasıl olacak inşallah bundan sonuç alırım hiç gitmek istemiyordum ama yine başladı streslerim

hiç merak etmezmiyiz canım benim ama arada unutabiliyoruz işte kim dra gidecekti sonuç neydi falan karışıyor birbirine zaman zaman
yani gecikmen neydenmiş peki

hiç merak etmezmiyiz canım benim ama arada unutabiliyoruz işte kim dra gidecekti sonuç neydi falan karışıyor birbirine zaman zaman
yani gecikmen neydenmiş peki

slm bacim yanlış hatırlamıyorsam bugun test yapcaktın sonuç ne oldu gördünmü cift cizgiyi

canım eşim almayı unutmuş testi benim evin yakınlarında eczanede yok çarşıya inme fırsatımda olmadı hep misafir yarın akşam alırsa pazar sabahı bakabilirim artık oda adet olmazsam tabi

ayıpsın fundacım daha 2 sayfa önce dedim orkide dra gidecekti güzel haberleri almaya gelirim işallah diye
adet olman için fitil mi verdi
daha sonrada klomen mi kullanacaksın.aşılamanın faydası yıksa klomenin ne faydası varmış.yumurtlamandamı orun varki senin.anlamadım ben bu dru

aşılama fiyatları ile ilgili bilgi verebilirmisiniz yaptıran arkdaşlar

yaptırdığın yere göre 250 500 arası değişiyor drun aldığı para
iğnelerede para vereceksin buda drun hangi iğneyi yazdığına bağlı olarak değişiyor 100 ile 500 arası sanırım
yani toplamda 400 e de yaptıran var 1000 de

kara naber canım nasılsın bakim nasıl gidiyor çalışmalar
dün gecede erkenden kaybolmuşsun
nerde acaba dedik:78::78::78:

çok tşk ederim arkdaşımm peki sence tutma olasılığı nasıl ben daha önce hamile kaldım bebeğimin kalbi durdu eşimin sperm sayısı 48milyon hareketlilikte %80 sence tutarmı

kara naber canım nasılsın bakim nasıl gidiyor çalışmalar
dün gecede erkenden kaybolmuşsun
nerde acaba dedik:78::78::78:

napıyım baktım kimse yok bizde biraz çalışalım dedik ay yüzüm kızardı valla bide sürekli yazılanları görmem için sayfa yenilemem gerekiyo sizdede varmı böyle sorun

ha arkadaşlar bide çalışmadan bi iki saat önce erkegin içtigi sert bi kahve siperlerin hareketliligini artırıyormuş bende kocacıgıma kahve yapmaya gittim geldim uyumuş gülermisin aglarmısın kahveside buz gibi oldu benim bu bebek zor gelir bu kacayla

çok tşk ederim arkdaşımm peki sence tutma olasılığı nasıl ben daha önce hamile kaldım bebeğimin kalbi durdu eşimin sperm sayısı 48milyon hareketlilikte %80 sence tutarmı

tutma olasışığı sanırım problemle alakalı.spermde sorununuz yok yazdığına göre
sendede yoksa en iyimser dr %25 diyor
ama tecrübeyle sabit bu iş orana falan bakmıyor tutacağı varsa tutuyor işte
ama morfolojide hareket ve sayıda problem varsa
kadındada tüplerde problem varsa şans çok az bence

evet canım kahveyi bende duydumm hatta 1 saat öncesi zencefilde aynı işlemi görüyor

problem bende arkdaşımm( yumurtlarda çatlama problemi var buay takip oldu 13ü günüm hafif lekelenmelerim var ama bakalım hayırlısı cümlemize inşallahhh

problem bende arkdaşımm( yumurtlarda çatlama problemi var buay takip oldu 13ü günüm hafif lekelenmelerim var ama bakalım hayırlısı cümlemize inşallahhh
inşallah allah herkese nasip etsin ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun canım oda bişey bence

ayy semi ne fesatsın kız sen? yaa ben hala hasta olmadım

adetinin geciktiğini biliyorum reyhancım ama sık mı olur bu durum
yada bu kadar geciktiği olurmu
hem buy kadar önemli birşeyi nasıl olurda testi unutur kocişin belki bugüğn sevinecektik. ben olsam nöbetçi eczaneye gönderirdim

napıyım baktım kimse yok bizde biraz çalışalım dedik ay yüzüm kızardı valla bide sürekli yazılanları görmem için sayfa yenilemem gerekiyo sizdede varmı böyle sorun

hadi hadi
evet canım bizdede öyle f5 yap

he he kocişlerde tınmıyor artık bıktılar.
benimki içmez türk kahvesi
ben çok severin ben içsem onun spermleri hızlanır mı ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…