2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

evet canım kahveyi bende duydumm hatta 1 saat öncesi zencefilde aynı işlemi görüyor

canım sen aşılamamı yaptırcan ben bikez yaptırdım negatif sonuç sonrası kesin tüpte yaptırcam dedim ama 2 aşılama için ugraşıyorum bidahaki ay yaptırcam

semi sen bu topiğin gülüsün gülü sen çok yaşa emi canım biz merkeze 10 km uzaktayız canım arabayıda geçen hafta sattık zor yani zaten bugün erken geldi hasta yatıyor adamcağaz dicem ama nasıl hastaysa artık o hiç hasta olmuyor

canım sen aşılamamı yaptırcan ben bikez yaptırdım negatif sonuç sonrası kesin tüpte yaptırcam dedim ama 2 aşılama için ugraşıyorum bidahaki ay yaptırcam

valla canımmm 1yıldır heray aynı stress bebeğimi geçtiğimiz martta kaybettim herya acaba hamilemiyim diye stress oluyorum en iyisi aşılama yaptırayım dedim ( sen daha önceden hiç hamile kaldın mı canım

ilahi semi iç sen belki olur faydası ben yaptımda ne oldu beyfendi mışıl mışıl uyuyo sinir oldum

pardon anlamadım ben
niye kızardın sen öyle nasıl hastaysa derken:26::26::26::26:

valla canımmm 1yıldır heray aynı stress bebeğimi geçtiğimiz martta kaybettim herya acaba hamilemiyim diye stress oluyorum en iyisi aşılama yaptırayım dedim ( sen daha önceden hiç hamile kaldın mı canım

yok nerde sadece hayalını yaşıyoruz geçen ne oldu izmitte hani şu unuttepeye gittigim gün bankta yanlız oturuyodum bi dilenci geldi para istemeye parmaklarımı baktı allah sana hayırlı evlat nasip etsin dedi parayı verdim ama öyle kötü oldumki gözlerim doldu biliyorum parmagımdaki yüzüge baktı ve duygularımı somurttu suan bile yazarken gözlerim doldu offfffff

ilahi semi iç sen belki olur faydası ben yaptımda ne oldu beyfendi mışıl mışıl uyuyo sinir oldum

ee tatlım dürtseydin uyansaydın dur dürtme pişşt de
hem sizin bu gece tatil değilmi
gün aşırı çalışacaksın karacım hergece değil.
hım bu durumda bak bakayım senin koca gercekten uyuyormu
rol yapıyor olabilir

bacim ne yapıyım kocayı akşamları bulabiliyom oda uyuyo olsun ben onu uyandırırım bi ara kahve içmeye geriside ona kalmış

az kalsın kocişe yakalanıyordum birden arkamda bitti bir bilse

he he niye gelmiş reyhancım hayırdır

yok tatlım kayınpederim yok bu akşam oda bana kaldı
kocişte yattı 10 dk sonra gel dedi ama gidermiyim hiç bende dedim uyu sen uyu gelirim ben
zaten kalmış adete bir hafta hiç işim olmaz

o dürtebilir semi konuyu saptırmayalım. ya sanane milletten ne uğraşıyorsun senin koca fazla mesai yapıyor galiba yada ıııım misafir varya 1 haftadır başınamı vurdu semicimmm :90::90:

canım benimm üzme kendini pozitif düşünmeye çalış eşinin azospermimi? yaşlarınız kaç kaç yıllık evlisin

ben kızım olursa adı yaren olacak
oğlum olursa mehmet kaan

ama benim oğlum olacak biliyorum ben
eşim bekarkenden beri kaan der bende mehmeti ekledim başın a
balayı dönüşü fotoları çıkarttırdık ve eşim birinin arkasına
'seninle benim mi kaanımız olacak' yazmıştı
ya işte öyle

hala olacak ..

niyemi gelmiş gece gündüz bunun başındayım hay senin kadınlar kulübüne demez mi :26::26: adam sinsi şekerim. dicem seni kocana semi seni s....m bankası olarak kullanıyor diye :76:

Son düzenleme:

az kalmış belki bi hafta sonra hayırlı haber duyarız içime öyle dogdu bi anda hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…