KIZLAR BUGÜN 14. GÜNÜM PERŞEMBE GÜNÜ DOKTORO GİDİCEM ÇOK HEYECANLANIYORUM OSON GÜNE KADAR BEKLİCEM AMA OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ ADET BELİRTİLERİM VAR O YÜZDENDE PEK UMUTLANMAK İSTEMİYORUM OFF YAA CANIM SIKILIYOR O SÜREÇLERİ TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM HEMEN PES EDİYORUM. mafoldumben
KIZLAR BUGÜN 14. GÜNÜM PERŞEMBE GÜNÜ DOKTORO GİDİCEM ÇOK HEYECANLANIYORUM OSON GÜNE KADAR BEKLİCEM AMA OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ ADET BELİRTİLERİM VAR O YÜZDENDE PEK UMUTLANMAK İSTEMİYORUM OFF YAA CANIM SIKILIYOR O SÜREÇLERİ TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM HEMEN PES EDİYORUM. mafoldumben
canım heyecan yapma diyemiyorum bende heyecan yapıyorum çünkü:))) rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bu ay olmazsa öbür ay olur.. artık ben öyle düşünüyorum.. bugün aşılamamda 6. günüm ama adet belirtilerim başladı bile..ama pes etmek yok... aslında bunlar güzel heyecanlar :))))
EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]İsim|Kaçıncı Aşılama|Tedavi|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|Sperm hareket problemi|2 Ekim|negatif
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
mik24|?|?|5 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|negatif
sunasay|3.aşılama|Yumurta Yetmezliği|6 Ekim|??
REYHANgoker|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|6 Ekim|??
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|negatif
berfin83|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|8 Ekim|??
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
miray15|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
mine25|3.aşılama|Pko|11 Ekim|??
frtkrdmr|1.aşılama|?|13 Ekim|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|Haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
nisa16|?|?|?|??
mmdmv|1.aşılama|Tüp tık-sperm hareketsizliği|?|??
nurci|?|?|?|??
[/table]
şu ana kadar 3 arkadaşımızın sonucu belli oldu bades,semi ve konden kondenle aynı gün aşılama yaptırmıştık semide benden 1 gün sonraydı üzülmeyin arkadaşlar bu sonucada hazırlıklıydık umarım çabalarımızın sonucunda mutluluğa ereriz geç olsun ama güç olmasın.sonunda kavuşalımda biz bekleriz.
merhaba kızlar; 2010 ekim ve kasım ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlarımız burada toplanalım ve birbirimize destek olarak tecrübelerimizden yararlanalım. aşılama yolu ile hamiş olan arkadaşlar da bize moral vermek için katılır ve tecrübelerini paylaşarak bu yolda düzgün ilerlememizi sağlarlarsa çok mutlu olurum. lütfen aşılama tarihlerinizi özel den msjlarsanız listemizi oluşturabiliriz. bu topiğin umarım hamişleri bereketli oluropuyorumnanaktan. lütfen bilgi cimriliği yapmayalım. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebişlerimizi kucağımıza almayı ve hayırlarla büyütmemizi sağlar:Saruboceq:
hepimize topiğimiz hayırlı olsuuuun
canım sağol ya
rabbim hepimizin gönlündekini versin
aslında aşılamadan sonra hep o sancı vardı acaba üşüttümmü diye düşünüyordum yani sancılarım çok erken başladı doğru söylüyorsunuz ne yapalım olmazsa bidahakine artık sağolun desteğiniz için arkadaşlar bizi bizden başkası anlamıyor.kaydirigubbakcemile5
reyhancım hakkında hayırlısı canım ..amaben anlayamadım neden seni 14 gün sonra çağırmadı dr.
bende anlayamadım 6 sında aşılama yapıldı 21 .de çağırdı yani16. gün emin olmak için heralde.:uhm:
herkese merhabalar nasılsınız
ben antalya'dan bilge. yarın ilk muayene için dr.a gidiyorum. aşılama ile 2. bebeği istiyoruz nasipse. önce hap sonra iğne dedi. kızım 5 yaşında sonrasında 2008 de düşük yaptım 8 haftalıkken fakat 2 yıldır korunmamaıza rağmen bebeğimiz olmadı. doktor aşılama önerdi. benim merak ettiğim bu iğneyi kendimiz vurabiliyor muyuz?ve kaç doz veriliyor? herkese teşekkür ederim. bu blogun da bebek müjdesiyle dolması için dua ediyorum. sevgiler
bende iyiyim neyapıyım idare ediyoruz işte seninle daha önce konuştuk mu hatırlamıyorum ama senin probleniydi canım
konuşmadık sanırım, benim problemim eşimde çift taraflı varikosel vardı 3 sene önce ameliyat oldu benimde adet düzensizliğim var doktor sebepsiz infertilite dedi bilmiyorum kimse net bir açıklama yapmıyor ama varki 7 senedir hiç hamile kalmadım.
canım Allah yardımcın olsun bende tek tüple hamile kalmak için uğraşıyorum
herkese merhabalar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?