2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]
İsim​
|Kaçıncı Aşılama|
Tedavi​
|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|Sperm hareket problemi|2 Ekim|??
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
mik24|?|?|5 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|??
sunasay|3.aşılama|Yumurta Yetmezliği|6 Ekim|??
REYHANgoker|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|6 Ekim|??
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|??
berfin83|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|8 Ekim|??
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
miray15|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
mine25|3.aşılama|Pko|11 Ekim|??
frtkrdmr|1.aşılama|?|13 Ekim|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|Haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
nisa16|?|?|?|??
mmdmv|1.aşılama|Tüp tık-sperm hareketsizliği|?|??
nurci|?|?|?|??
[/table]

kızlar liste en son bu şekildeydi ama ben bir süredir giremediğim için değişiklikleri yapamadım
badescim sen yapamıyorsan bana eklemeleri bildir istersen ben düzenlerim listeyi yine..

Bu arada sonuçları alıp negatif olan arkadaşlarım kendinizi bırakmayın lütfen,umudunuzu hiç kaybetmeyin.Yılmadan yola devam,amacımıza ulaşana kadar. :CüvCüv:
Çok uzun ve zor bir yolmuş bu bende şimdi geriye baktığım zaman hayatımın son 2 senesini sırf bebek yapmak için harcadığımı görüyorum..Kendim için hiçbirşey yapmadım,hep herşeyi ha bu ay oldu ha önümüzdeki ay olacak diye erteledim.Aslında çok hata etmişim.Şu an bunun farkına varmama rağmen aynı hatayı yapmaya devam ediyorum..
Allah hepimize yardım etsin,dualarımızı kabul edip hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
:Saruboceq:

KIZLAR BUGÜN 14. GÜNÜM PERŞEMBE GÜNÜ DOKTORO GİDİCEM ÇOK HEYECANLANIYORUM OSON GÜNE KADAR BEKLİCEM AMA OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ ADET BELİRTİLERİM VAR O YÜZDENDE PEK UMUTLANMAK İSTEMİYORUM OFF YAA CANIM SIKILIYOR O SÜREÇLERİ TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM HEMEN PES EDİYORUM. mafoldumben

Hakkında hayırlısı olur inşallah,insan alışınca her ay negatif görmeye hep bununda olmadığını düşünüyor ama ben o karanlığın içinde bir ışık görüyorum yinede,heyecanla bekliyorum..
Benimde cumartesi belli olacak,az kaldı öğrenmemize..Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı o yüzden umutsuzluğa kapılma..
Umarım güzel haberler verirsin bize perşembe günü,dualarım sizlerle ve isteyen herkesle..

canım heyecan yapma diyemiyorum bende heyecan yapıyorum çünkü:))) rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. bu ay olmazsa öbür ay olur.. artık ben öyle düşünüyorum.. bugün aşılamamda 6. günüm ama adet belirtilerim başladı bile..ama pes etmek yok... aslında bunlar güzel heyecanlar :))))

aslında aşılamadan sonra hep o sancı vardı acaba üşüttümmü diye düşünüyordum yani sancılarım çok erken başladı doğru söylüyorsunuz ne yapalım olmazsa bidahakine artık sağolun desteğiniz için arkadaşlar bizi bizden başkası anlamıyor.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

ben antalya'dan bilge. yarın ilk muayene için dr.a gidiyorum. aşılama ile 2. bebeği istiyoruz nasipse. önce hap sonra iğne dedi. kızım 5 yaşında sonrasında 2008 de düşük yaptım 8 haftalıkken fakat 2 yıldır korunmamaıza rağmen bebeğimiz olmadı. doktor aşılama önerdi. benim merak ettiğim bu iğneyi kendimiz vurabiliyor muyuz?ve kaç doz veriliyor? herkese teşekkür ederim. bu blogun da bebek müjdesiyle dolması için dua ediyorum. sevgiler

canım sağol ya
rabbim hepimizin gönlündekini versin

semi canım üzülme hakkımızda hayırlısı ...vallaha bende yerimde duramıyorum senle aramızda bi gün var sen test mi yaptın regl mi oldun ???allahım ya benim normalded 28 -27 felan olmam gerek acaba olacammı yoksa negatifmi çıkacak bilemiyorum ? kısmet bakalım ya vakti zamanı belli dir gelir bi gün inşllh

reyhancım hakkında hayırlısı canım ..amaben anlayamadım neden seni 14 gün sonra çağırmadı dr.

bende iyiyim neyapıyım idare ediyoruz işte seninle daha önce konuştuk mu hatırlamıyorum ama senin probleniydi canım

canım hoşgeldin aramıza evet önce klomen diye bir hap veriyorlar yumurta oluşumunun durumuna göre sanırım adetin 3. günü başlanıyor 5 gün alıyorsun iğnede aynı şekilde ben kullanmadım ama bu tutmazsa 2. aşılamda iğne verecekti insülin vurulur gibi kolaymış vurması kendin yapıyormuşsun zaten

bende iyiyim neyapıyım idare ediyoruz işte seninle daha önce konuştuk mu hatırlamıyorum ama senin probleniydi canım

konuşmadık sanırım, benim problemim eşimde çift taraflı varikosel vardı 3 sene önce ameliyat oldu benimde adet düzensizliğim var doktor sebepsiz infertilite dedi bilmiyorum kimse net bir açıklama yapmıyor ama varki 7 senedir hiç hamile kalmadım.

canım Allah yardımcın olsun bende tek tüple hamile kalmak için uğraşıyorum

canım Allah yardımcın olsun bende tek tüple hamile kalmak için uğraşıyorum

canım tek tüp 2 tüp farketmiyor mesela bu aşılamamda sol yumurtalıkta hiç yumurta oluşmamıştı sağda vardı hamile kalma şansımız aynı yani onun için üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…