o dürtebilir semi konuyu saptırmayalım.ya sanane milletten ne uğraşıyorsun senin koca fazla mesai yapıyor galiba yada ıııım misafir varya 1 haftadır başınamı vurdu semicimmm :90::90:
hayatım onu okumadan önce yazmıştım o zaman benden çok bizimki bebek istiyor dicem.peh
benim mi.
kız ben ne yazdım az önce.adam çağırdı gel diye gir dedim uyu gelirim ben bir ara.
uyuttum yani reyhancım adamı uyuttum
şaka bir yana fenalık geliyor bazen bu işten bana.mecburi olduğunu bilmek arkama bakmadan kaçma hissi veriyor bana.
hep bu bebiş yüğzünden
hayatımız değişti ya
peh
benim mi.
kız ben ne yazdım az önce.adam çağırdı gel diye gir dedim uyu gelirim ben bir ara.
uyuttum yani reyhancım adamı uyuttum
şaka bir yana fenalık geliyor bazen bu işten bana.mecburi olduğunu bilmek arkama bakmadan kaçma hissi veriyor bana.
hep bu bebiş yüğzünden
hayatımız değişti ya
az kalmış belki bi hafta sonra hayırlı haber duyarız içime öyle dogdu bi anda hadi hayırlısı
bide benimkini ben uyutsam ne olacakki yatağa o kadar sessiz girmeme rağmen bir bakmışım bizimki bölegelde kaç
bide benimkini ben uyutsam ne olacakki yatağa o kadar sessiz girmeme rağmen bir bakmışım bizimki bölegelde kaç
ayıpsın fundacım daha 2 sayfa önce dedim orkide dra gidecekti güzel haberleri almaya gelirim işallah diye
adet olman için fitil mi verdi
daha sonrada klomen mi kullanacaksın.aşılamanın faydası yıksa klomenin ne faydası varmış.yumurtlamandamı orun varki senin.anlamadım ben bu dru
hiç merak etmezmiyiz canım benim ama arada unutabiliyoruz işte kim dra gidecekti sonuç neydi falan karışıyor birbirine zaman zaman
yani gecikmen neydenmiş peki
yaaa ağlanacak halime siz gülün gülünde başınıza gelsin sonra kahve yerine yoğurt yedirirsin artık aaa buhiç aklıma gelmedi işlermi bizimkine acep
ama sende hep güldürüyon beni yok bacım ben almıyım ama bizimki alıştı bak sana taktigi ögreteyim adam seni degil sen adamı uyutmican başla hemen yatakta hani şu günü hatırlıyonmu bu günü hatırlıyonmu mantıksız ne kadar soru varsa sormaya başla oda hadi sen git uykun yok anlaşılan der benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?