2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

o dürtebilir semi konuyu saptırmayalım. ya sanane milletten ne uğraşıyorsun senin koca fazla mesai yapıyor galiba yada ıııım misafir varya 1 haftadır başınamı vurdu semicimmm :90::90:

peh
benim mi.
kız ben ne yazdım az önce.adam çağırdı gel diye gir dedim uyu gelirim ben bir ara.
uyuttum yani reyhancım adamı uyuttum
şaka bir yana fenalık geliyor bazen bu işten bana.mecburi olduğunu bilmek arkama bakmadan kaçma hissi veriyor bana.
hep bu bebiş yüğzünden
hayatımız değişti ya

hayatım onu okumadan önce yazmıştım o zaman benden çok bizimki bebek istiyor dicem. işine geliyor adamın ya git hele diyorum aşkım çocuk için yani başka ne olabilirki diyor

ah bacim hislerime tercuman oldum yaşa emi sen

bide benimkini ben uyutsam ne olacakki yatağa o kadar sessiz girmeme rağmen bir bakmışım bizimki böle gelde kaç

az kalmış belki bi hafta sonra hayırlı haber duyarız içime öyle dogdu bi anda hadi hayırlısı

ah keşke ama biz sadece 12 14 çalışabildik sonra benim belim tutuldu
kaldı öyle.inan bıkmışım çalışamadım diye üzülmedim bile doğru düzgün
istiyorumki artık birkaç ay gün takip etmeyeyim kaçıncı günüm bilmeyeyim
of offf

bu arada masalcan k. validesinde kalacak sanırım huyy saat kaç oldu masalcan aaa ne ayıp bu kadar saat oturulurmu? çabuk eve bakayım

hiç merak etmezmiyiz canım benim ama arada unutabiliyoruz işte kim dra gidecekti sonuç neydi falan karışıyor birbirine zaman zaman
yani gecikmen neydenmiş peki

yok fitlli rahmin temizlnmesi için veriyorum dedi adet olmam için başka bi ilaç verdi evet yumurtlmana bozuklugu oldugundanda adet olmamışım muane etti adettim geçti dedim biliyorum dedi bende hamilesin diyecek diye çok heycanlandım adt olunca klomene başlıyacam yalnız ben hep bi tane içiyordum günde bu iki tane iç dedi bittikten sonrada kontrole gidicem ama bişe yokdaha sonra arkadaşımla karşılaştım kız hamileymiş test yapmış çıkmış ayy inşallah bizlerde nasip eder yarabbimm

mine için 313 ayetel kürsi

semi 63
masal 50
febe 50
reyhan 50

kalan 100

yaaa ağlanacak halime siz gülün gülünde başınıza gelsin sonra kahve yerine yoğurt yedirirsin artık aaa buhiç aklıma gelmedi işlermi bizimkine acep

ama sende hep güldürüyon beni yok bacım ben almıyım ama bizimki alıştı bak sana taktigi ögreteyim adam seni degil sen adamı uyutmican başla hemen yatakta hani şu günü hatırlıyonmu bu günü hatırlıyonmu mantıksız ne kadar soru varsa sormaya başla oda hadi sen git uykun yok anlaşılan der benden demesi

bana ters teper o canım uykum var desem daha etkili çünkü senin dediğini yapsam anlaşılan senin uykun yok hadii bakalımmm al başına

mine için 313 ayetel kürsi

semi 63
masal50
febe 50
reyhan 50
kara 30
orkide 50

kaldı 20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…