2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

demi oda var bende etkili oluyor ama sende teper en iyisi sen bi yogurdu dene

ha bak baci ben biraz kurtuldum bigün canım istemiyodu adama dedimki yapmayalım kırıtık gün tutmuşsa bişe olur o gün bu gün adete 1 hafta kala kolay kolay yaklaşmıyo ondan sonra dr bize aşılama yapcagımız zaman aşılama gününe kadar yasak koydu neden dedim sper biriksin dedi garibin onuda uygulamaya calışıyo 5 günde ben tatildeyim var garibim acıdım kokuşuma şimdi

bu taktiği bende kullanıyorum
genelde işe yarıyor

dur daha yakalanmadı geçmişi okuyo sanırım

yakaladım vallaaaa:))))

masal gelicem dedi bu saat oldu yok

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

geldim geldim... yahu 5 dakıkada hemen sallandı benim donlar filan...
aşk olsun semiii....
valla geçmişi okyodum öldüm gülmekten yaaaa... ooooo neler neler bayıldım...
kızlar çok yaşayın emiiiii

Son düzenleme:
he şuda var bazen uykusu olunca sen yat uyu benim işim var diyorum gel beni uyut sonra işini yaparsın diyor:84::84: neyse elbet bizimde olur o günlerimiz

kız hangi 5 dk
kaç saattir seni bekliyoruz tatlım burda

he şuda var bazen uykusu olunca sen yat uyu benim işim var diyorum gel beni uyut sonra işini yaparsın diyor:84::84: neyse elbet bizimde olur o günlerimiz

he bekle olur sen menopoza kociş antropoza girince olur 20 sene sonra falan
sık dişini reyhan cım az kalmış

eee anca gülüm kocaları uyutupta geliyoruz bide benim yarın sabah kahvaltıya misafirim ar inşallah uyuyakalmam sabah:95:

kız hangi 5 dk
kaç saattir seni bekliyoruz tatlım burda

he bekle olur sen menopoza kociş antropoza girince olur 20 sene sonra falan
sık dişini reyhan cım az kalmış

ayanacım problmlr bitmiyo ki.... uğraş dur valla.... salaklarla uğraşmak zor bee....

heeee nerelere girmişiniz siz böyle ... valla herşey ortadaaaa.... oh oh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…