2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

yok baci öyle degil gibiyorum kacıyo tehlikeli yada ne zaman yunurtlama haftan diye soruyor hemen

evet canım uykucuymuş karada kara kara düşünüp duruyormuş

ya ben yine hatlarımı karıştırdım
karacım az önce sen demedinmi hislerime tercuman oldun benimde arkama bakmadan kaçasım geliyor diye
bu nasıl kaçmak

ay demezmi gidiyorum tehlikelimi diyor diye süpersin karacım sen çok yaşa emi
azmet biraz daha tatlım zafer senindir

kız hangi 5 dk
kaç saattir seni bekliyoruz tatlım burda

he bekle olur sen menopoza kociş antropoza girince olur 20 sene sonra falan
sık dişini reyhan cım az kalmış
yalaka semi yalaka semi
kız seni varya bir elime geçirirsem ne az kalmış ama doğru ben girdim bile baksana 11 gün geçti

Son düzenleme:
:92::92::92::92::92:
kızlar topik boyunca kaynanamın donlarını sallamışsınız cok ayıp koskoca kadın yapmayın

yalaka semi yalaka semi
kız seni varya bir elime geçirirsem ne az kalmış ama doğru ben girdim bile baksana 11 gün geçti

kıjım alttan alıyorum azıcık sevimlilik yapayım dedim hep höt olmuyor
hem ben sana sordum bu akşam hep mi gecikir bu kadar uzun geciktiği oldumu diye cevap bile vermedin bi kerem

kahvaltıya misafirmi var
bende güne gidicem yarın

:92::92::92::92::92:
kızlar topik boyunca kaynanamın donlarını sallamışsınız cok ayıp koskoca kadın yapmayın

tabi tabi konuyu değiştir sen

eeee canım mecbur olunca insan boguluyo kendimi damızlık gibi hissediyorum o acıdan dedim

masalcım havadisleri alalım canım

ah ah valla sorma... beynim yerinden çııkacak valla. beynim yoruldu sorunlardan...
söylemiştim boç yapmışlar diye.... k.peder ödedi ödedi, bir kısmııda onların arabasını satıp ödyeyim dedi
vay senmisin diyen adam tutacakmışta k.pederi bilmem ne yapacakmışta... filan filan..
bizimkilerin durumları iyi birazcık. mal mülk derdne düştüler, bizimkilerde onları silmekle meşgul ...
bu kadarını söyliyim valla. başka aklımda olan bişey yoookkk... beynimi bulandırdılar yaaa

valla neşeniz süer boşverin beniiii....

Son düzenleme:
peki ne zaman test yapmıştın canım sen
bende seni seviyorum reyhancım
şiddetli elektrik alıyorum çaya gidebilirmiyiz

eeee canım mecbur olunca insan boguluyo kendimi damızlık gibi hissediyorum o acıdan dedim

nasıl yani :26: o cümleyi genelde ben emziren annelerde kullanıyorum damızlık inek gibisin diye :26: sende daha anne olmadığına göre

ucu sanada dokunuyor mutlaka ama
sen olayın dışındasın
salla gitsin yesinler birbirlerini
keyfini kaçırmasana tatlım eltin yüzünden

ucu sanada dokunuyor mutlaka ama
sen olayın dışındasın
salla gitsin yesinler birbirlerini
keyfini kaçırmasana tatlım eltin yüzünden

tabi canım beni ilgilndiren bişey yok zaten....
üzülmedimde, keyfimde kaçmadı zaten... ama çok konuşuldu beynım şişti laflardan valla..
yoksa elalemin derdi beni germedi yani...

geçen cumartesi yapmıştımda kenarda bir reklam var gördünüzmü çizgi karakterler im vu diye yazıyor çook ayıp ne yapıyorlar onlar ne reklamı merak ettim baktılar biz niyeti bözduk hımmmm ondan sanırım

kızlaaaar ben kaçıyorum... yatıyomuşuz....

iyi geceler tatlı rüyalarrrr.... hepinizi en kocamanından öpüyoruuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…