2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

:26::26::26::26::26:
esra erolda diyorlar reyhancım
elektrik aldım çaya gidebilirmiyiz diye
hani şu meşhur elektrik

bilmem mi ama hani recep ivedik sevgilisine diyorya konudan konuya geçerek diyorya o söyledi gibi geldi bir an

yok bende öyle reklamlar.sana özel sadece galiba reyhancım.hem neden merak ettin bakim

kızlaaaar ben kaçıyorum... yatıyomuşuz....

iyi geceler tatlı rüyalarrrr.... hepinizi en kocamanından öpüyoruuummmm

iyigeceler canım

bende çıkayım kızlar.çok kaldım nette bu akşam kociş kulaktan asılacak yarın
öptüm kızlar

hadi kacın bakalım bende kocuşu uyandırandsa yerine gitsin yatsın

sorma martta 25 oluyorum niye hatırlattım zati bunalımdayım sacımda aklar cıkmış olmuşum bin ton

balık mı koç mu

25 oluyorum diyemi bunalımdasın
reyhannnnnnnn ne diyor bu 24 yaşındaki karaaaaaaaaa
e biz ölelim o zaman
ya masal ne yapsın ablamız o

öyle olsun semi sen benimle uğraş bakalım kara listemin ilk başına seni aldım bundan sonra çekeceğin var benden geçen cumartesi yaptığım gebelik testiydi karacım reklamıda ben anlamadımki sana anlatayım kayboldu zaten oda

öyle olsun semi sen benimle uğraş bakalım kara listemin ilk başına seni aldım bundan sonra çekeceğin var benden geçen cumartesi yaptığım gebelik testiydi karacım reklamıda ben anlamadımki sana anlatayım kayboldu zaten oda

balık mı koç mu

25 oluyorum diyemi bunalımdasın
reyhannnnnnnn ne diyor bu 24 yaşındaki karaaaaaaaaa
e biz ölelim o zaman
ya masal ne yapsın ablamız o

5 mart balık oluyor ondan degil su 2 aydır saçlarım beyazladı ondan bunalımdayım ve şu gıcık bebegi 21 yaşında beri her ay bekliyorum

hı anladımanlamış gibi yapıyımda topigin safi secilmiyim demi

alemsiniz kızlar ya
ben sizi başbaşa bırakayımda
reyhan karanın neyi anlamadığını anlayınca karaya anlatsın

benim çay teklifimi recep ivediğin teklifine benzetmiş reyhan ondan bahsediyorduk birde yanda bir reklam çoıkmış reyhan onu merak etmiş karacım
yani sanırım böyleydi doğru anladıysam
öpüyorum kızlar.iyi geceler.seviyorum sizi
bende koçum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…