canım yarın sabaha misafirim gelmese seninle kalırdımsenin koca ne yapsın sendede hiç uyku yok canmı dayanır kardeşim hak verdim bak şimdi adama şaka şaka öpüyorum canım yarın görüşürüz byy
kızlar merhaba..
söze nerden başlayacağımı inanın bilmiyorum.. dün doktora gittim ama benim küçük mercimeğimin kalbi atmıyordu. baş popo mesafesi ölçüldü ama kalp atışı alınamadı.
doktor beni hemen ayrıntılı dopplerr ultrasona gönderdi.
ve benim miniğimin minicik kalbi atmıyordu.. ve başka bir yerde tekrar ultrason.. hepsinde aynı.. fetal kalp atışı negatif teşhis: missed abortus...........
dün malesef ki bebeğimi aldılar benden.. kürtaj oldum. onu kaybettim
çektiğim acı o kadar büyük ki.kelimelerle anlatılamaz..
benim ultrason fotoğrafına bile bakmaya kıyamadığım yavrumu benden alıp bir çöp kutusuna attılar..
Allah bu acıı kimseye yaşatmasın.. içimin nasıl yandığını, canımın nasıl acıdığını bilemezsiniz..
hele ki eşimi beni ameliyat kıyafeti içinde görüp gözlerinden süzülen yaşlarla görmek kat ve kat acıttı canımı.
operasyon öncesinde ve sonrasında saatlerce ağladık eşimle..küçücük zıbınına sarılıp uyuduk bu gece.
ben artık bir melek annesiyim.. her ne kadar tıp ona bebek değil embriyo dese de o benim canımın içi minicik bebeğimdi,herşeyimdi.
Rabbim onu benden daha çok seviyormuş diyorum ve biraz olsun acımı dindirmeye çalışıyorum.
Her gelen Allahtan.. isyan etmiyorum.Rabbimin her gününe binlerce kez şükürler olsun.. benim için en hayırlısını o biliyor.. hep dualrımda Allahım bana hayırlısını ver dedim...
Dün çok ağrım ve kanamam olduğu için internete giremedim.. bir de annem babam ve kardeşim haberi alır almaz Ankaradan yanıma geldiler. o yüzden sizlere de yazamadım..
doktorum aşılamalarla oluşan ilk gebeliklerde sıklıkla rastlanan bir durum dedi.. zaten bebek iki hafta da geriden geliyordu dedi.. ikinci gebelikler çok daha sağlıklı oluyor dedi..
bir kez veren Allah ikinciyide verir..
her günümüze şükürler olsun
çok üzüldüm inan yazını okurken tüylerim ürperdi çok bir zor bi durum senin duygularını paylaşıp anlamaya çalışıyorum inan böyle bi durumda ne yazılır onuda bilmiyorum ama kendini bırakma çok çok geçmiş olsundilerim bidaha böyle acılar yaşatmaz rabbim
kızlar merhaba..
söze nerden başlayacağımı inanın bilmiyorum.. dün doktora gittim ama benim küçük mercimeğimin kalbi atmıyordu. baş popo mesafesi ölçüldü ama kalp atışı alınamadı.
doktor beni hemen ayrıntılı dopplerr ultrasona gönderdi.
ve benim miniğimin minicik kalbi atmıyordu.. ve başka bir yerde tekrar ultrason.. hepsinde aynı.. fetal kalp atışı negatif teşhis: missed abortus...........
dün malesef ki bebeğimi aldılar benden.. kürtaj oldum. onu kaybettim
çektiğim acı o kadar büyük ki.kelimelerle anlatılamaz..
benim ultrason fotoğrafına bile bakmaya kıyamadığım yavrumu benden alıp bir çöp kutusuna attılar..
Allah bu acıı kimseye yaşatmasın.. içimin nasıl yandığını, canımın nasıl acıdığını bilemezsiniz..
hele ki eşimi beni ameliyat kıyafeti içinde görüp gözlerinden süzülen yaşlarla görmek kat ve kat acıttı canımı.
operasyon öncesinde ve sonrasında saatlerce ağladık eşimle..küçücük zıbınına sarılıp uyuduk bu gece.
ben artık bir melek annesiyim.. her ne kadar tıp ona bebek değil embriyo dese de o benim canımın içi minicik bebeğimdi,herşeyimdi.
Rabbim onu benden daha çok seviyormuş diyorum ve biraz olsun acımı dindirmeye çalışıyorum.
Her gelen Allahtan.. isyan etmiyorum.Rabbimin her gününe binlerce kez şükürler olsun.. benim için en hayırlısını o biliyor.. hep dualrımda Allahım bana hayırlısını ver dedim...
Dün çok ağrım ve kanamam olduğu için internete giremedim.. bir de annem babam ve kardeşim haberi alır almaz Ankaradan yanıma geldiler. o yüzden sizlere de yazamadım..
doktorum aşılamalarla oluşan ilk gebeliklerde sıklıkla rastlanan bir durum dedi.. zaten bebek iki hafta da geriden geliyordu dedi.. ikinci gebelikler çok daha sağlıklı oluyor dedi..
bir kez veren Allah ikinciyide verir..
her günümüze şükürler olsun
Çok geçmiş olsun tume bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum.yazdıklarını okurken gerçekten tüylerim ürperdi sanki kendim yaşamış gibi oldum gerçekten çok zor bir durum.Allah sabır versin.benim 2.aşılamamda tutmadığı için 3.ye cesaret edemiyorum ya olmassa tekrar diye ama hiç olmamasımı daha zor olupta kaybetmesimi daha acı bilmiyorum ama senin için dua edeceğim inşallah biran önce bebeğine kavuşursun....
kelimelerin anlamı yok ki bu durumda ne yazayım
allahım beterinden korusun ..daha ilerki evrelerde kaybeden var doğupta kaybeden var..
rabbim sana sağlıklı bebeğinide gönderecektir.onu bir yerine iki meleğin sevgisiyle seversin tumecim
şuan yarım kalan herşeyi onunla yaşarsın işallah.üzülmemeye çalış.inan çevremde çok senin gibi 2 3 ay sonra tekrar hamile kaldılar ve hiçbir problem yaşamadılar.
kendine telkin etmeye çalış
ALLAH VERDİ ALLAH ALDI.HAMİLE KALABİLİYORUM VE YENİDEN BEBEĞİM OLACAK VE BU SEFER HERŞEY YOLUNDA OLACAK DİYE
tamam mı canım ne olur kendini fazla yıpratma
çok seviyoruz seni ve kardeşimizin başına gelmiş gibi üzülüyoruz bunu unutma canım tamam mı
slm kızlar deminden beri geçmiş okuyodum.dün gece kaynatmışsınız .
ahh tumecimmmm cnm benim inan şoktayım,çok üzüldüm.inş ama napalım hep sağlıklısını istemiyomuyuz vardır bundada bi hayır.inş en kısa zamanda en sağlıklı en hayırlı bebişe kavuşursun.bencede kesinlikle sen melek annesisin...
çook teşekkür ederim arkadaşlar..
iyiki burası var. acının paylaşılması gerçekten çok önemli.. beni anlayan benimle beraber sevinen, üzülen sizlerin varlığını bilmek gerçekten güzel.
Allahtan hep hayırlısını istedim.. demekki böylesi daha hayırlıymış.. gözlerim ağlamaktan şişti ama ağlamakta çare olmuyor..
Allah daha büyük dert vermesin..
gebeliğin ileri dönemlerinde böyle bir şey yaşamak ya da doğumda bebeğini kaybetmek çok daha zordur.. o yüzden çok şükür rabbim diyorum
ya geldim geldiiiim....
güleceksn ama test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeee bozuk çıktı
reyhancımm ne düşünüyosun peki ?biraz daha beklemekmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?