2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bu arada kızlar bugün kontrole gittim dün benden gelen akıntı yumurtlama akıntısıymış yumurtam çatlamış doktorum rahimimin de çok iyi durumda olduğunu söyledi çok mutluyum umutlarımda arttı bu arada gelişen yumurta sayım iki ayetel kürsiyi okumayı unutmayın lütfennnnnnnnnn

canım ben 50 tane okuyacaktım ama malesef kanamam olduğu için okuyamıyorum bitanem bidahakine artık benim 50 taneyi biri alsın

minecim çok sevindim adına canım inşallah bu ay yüzün gülerde bizide sevindirirsin tume hiç aklımdan çıkmıyor benimde gerçekten böyle bir durumda kimse olmak istemez ama herşey ALLAHTAN işte sabredip bekleyeceğiz.

inşallah febecim inşallah.. Veren de Allah alan da.. bebeğimin bu dünyada görecek günü yokmuş demekki..

haklısın reyhancım.. bu da benim için bir sınav.. Rabbim hepimizi farklı şekillerde sınıyor.. ama en kısa zamanda bizlerde bebeişlerimize kavuşacağız. ben buna canı gönülden inanıyorum..

inşallah senin kırmızılar gelmez de mutlu haberler verirsin bize

çok teşekkürler masalcancım.. Söylenecek bir şey yok. herşeyin hayırlısı..

sağol minecim. inşallah sonuna kadar süren gebelikler hepimize nasip olur.tek dileğim bu

minecim çok sevindim tatlım... inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alalım bitanem
ayetel kürsiyide okurum bitanem. unuturmuyum hiiççç...güzel haberini alıcaz okumazmıyım hiiiç

cnm unutmayızzz okuruz arkasındanda güzel haberleri alırız inşşş

slm.hem berbat başlayan güzel bitan bir gün geçirdim
azıcık anlatayım
günüm var demiştim ya.gittim.eşimin uzaktan akrabası.7 yıl bebeği olmamış (8rahim filmi bikaç tüp falan diyemiş gerisini siz anlayın ve bundan 15 yıl önce)infertilite deneyimlerini yaşamış zamanında bizim duygularımızı tatmış biride vardı günde.
ve bana yardımcı olmayı çok istiyormuş benim dilimden anlarmış.gerçektende öyle ve iyi niyetli biri
ama............
tedaviye başlayın diyor
başladım diyorum
tüpe başla diyor zamanı var diyorum
olmaz zaman aleyhine işliyor diyor
biliyorum ama henüz hazır değilim diyorum
eşin anlayış göstermiyormu diyor
hayır hiç problemimiz yokm diyorum
istersen eşinlede konuşuyorum diyor
gerek yok diyorum
ama üzülüyorsun diyor
nedense bunalımda olduğumu ve psikolojik olarak çok zor durumda olduğumuzu düşünüyorlar
hayır gerçekten o kadar kötü değil diyorum
ben hareketlerinden anlıyorum diyor
tamam bazen bir hamile görsem gözlerim doluyor inkar etmiyorum ki ama durumumuz sandığınız kadar kötü değil diyorum
yalan söylüyorsun der gibi bakıyor
önce kendine itiraf et diyor
ya diyorum inkar etmiyorum ki ama zannettiğiniz kadar değil diyorum diyorumda kimseye i,nandıramıyorum.kafam karıştı beynim bulandı ve düşünemedim artık
daha bir sürü şey ve sonuç
bir an önce eşimin yanına gidip ağlama isteği ve buraya gelip sizinle konuşma isteği
ve kafama taktıkları soru
o kadar vahim durumdamıyım ve ben buunun farkındamı değilim
yada dışarıdan öylemi görünüyorum

tam bebek fikrini elimden geldiği kadar aklımdan atabilmişken.artık ağlamalara ara vermişken.yani bir parça iyiyken
gerçekten iyi niyetli ama yanlış olan bu tutum beni sarstı gerçekten sarstı

he birde ne dedi
kendini anlatırken
ben artık eşime boşanalım demiştim dedi.benim yerime başkası olsa o an boğabilirdi onu.
beni tedaviye başlamamakla suçluyor ve eşinide düşünmelisin diyor( aslında hakkımızda bişey bilmiyor mesela tedaviye eşimi zorla ikna ettiğim ve hiiç istemediği)
eşimi çocuksuz bırakmakla suçluyor gibi ve boşanmaktan bahsediyor ama ben o an bu düşünceleri konduramadım anlam veremedim şimdi yazdıkça aklıma geliyor bu kadın ne demek istedi
ne hakla
ve sanırım
durun bir dk ka susun ne oluyor bu ne saçmalık anlayamıyorum diye beynimin içinde bağırdığın an bu andı
yani benim için tuhaf bir deneyimdi bu gün kızlar

sonra eşimle çkıktık ben normale döndüm tabi birkaç saatimi aldı
sinemaya gititk aşk tesadüfleri sever
çok güzldi tavsiye ediyorum.ve ilk tanışmamızdan bahsettik yol boyunca kıkırdadık durduk
herkes bize baktı ama güzel bitti.
bende o kişilerle görüşmeme kararı aldım
5 sn önce

bebeğim zaman kaybetmiyoruz çünkü zamanını allahtan başka kimse bilemez o arkadaş daha kendi bunalımdan çıkamamış sanırım o senin halinden anlamamış sana psikolojik baskı uygulamış ama sana yakıştıramadım sen güçlü bir kadınsın burada içimizde en dik duransın ne bu böyle beyaz siyah tartışmasına girmiş gibisiniz çatlak sanırım o çıkamamış işin içinden doktormuymuşta yardımcı olacakmış çok bilmiş insanlara sinir oluyorum vakti var canım kendimizide yırtsak her ay tüp bebekte yaptırsak olacağı varsa olur ha diyelim olmadı sonunda ölüm yokki bir zaman sonra alışacağız bu duruma belkide günahlarımızın kefareti olacak çektiğimiz sıkıntılar herşeyi ALLAHIN ATAKTİRİNE BIRAKIP NE OLACAKSA KABULLENEREK BEKLEYECEĞİZ ANLAŞTIKMI DOSTLARIM OK Mİ SEMİ SULU GÖZ SENİİ

CANIM BENİM UKALA NE KONUŞTUĞUNU BİLMEZ İNSANLAR BUNLAR EŞİMİZİ BİZ Mİ ÇOCUKSUZ BIRAKIYORMUŞUZ? SEBEP BİZMİYMİŞİZ?afedersin ama salak diyeceğim ona ALLAHIN taktiri bu o ne derse o olur doktorlar bişey yapamıyorda tövbe yaa sinirlerim bozuldu bak şimdi bırak sen kaka arkadaşları bak biz bize yeteriz

reyhancım tam olarak demek istediği
tedaviyi ertelemekle eşininde bebek sahibi olmasını erteliyorsun du sanırm
ama bunu derken ve tüm konuşmalarında bişeyler yanlıştı

yok kız ağlamadım.1 saat sonra semi yine aynı semi

leke geidi yazmışsın canım devamı peki

biliyorum ben seni de tüp bebek yaptırınca olacakmıymış hemen niye aşılamada süründük o zaman bizim elimizdemi eşlerimizinde durumu iyi olacakki yaptırıcaz öyle olsa aşılamada uğraşmaz sıkıntılar çekmezdik gider direk tüp yaptırırdık maddiyata dayanıyor bu işler akıl verme para ver deseydin mal kadın semii kız kadına topiğin adını falan vermedin dimi:26:

lekeyi görünce küstüm ben ona ilgilenmiyorum ne hali varsa görsün isterse anavatan kan ağlasın

ay çok güldüm yine ya
beli olmaz reyhancım sen tedbirli olyine gelip sanada aynı şeyleri anlatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…