canım tek tüp 2 tüp farketmiyor mesela bu aşılamamda sol yumurtalıkta hiç yumurta oluşmamıştı sağda vardı hamile kalma şansımız aynı yani onun için üzülme
slm reyhan nasılsın
inşallah tutmuştur berfin83 ün sonucu nasıl çıktı
slm canım iyiyim işte sonlara doğru gidiyoruz son 2 günüm kaldı aslında belki bugün kanda çıkardı ama kendime söz verdim beklicem inşallah sabrın sonu selamettir:Saruboceq:
8 ekimde yaptırmıştı o yani benden 2 gün sonra daha belli olmamıştır canım ama artık çıkar sonuçlar peş peşe
eh biraz var tabi doktor negatif derse nasıl hissederim bilmiyorum.hadi bakalım hayırlısı bend 2 ay bekliycem daha sonra aşılama yapılacak heyecanlısın dimi
senle aynı günde aşılama olmuşuz canım bende perşembe gidcem dr a bakalım hayırlısı bu arada acaba evde yapsam çıkarmı diyede sabırsızlanıyorum herhangibir belirtin varmı canım ya eyvahedigeldismile
eh biraz var tabi doktor negatif derse nasıl hissederim bilmiyorum.
canım öyle söyleme lütfen ben çok üzülürüm ozaman ALLAHverecek sonuçta herşeyin hayırlısı saretmeliyiz inşallah tutmuştur tutmadıysada dünyanın sonu değil yeni denemelerin başlangıcı olur bol ol dua et hepimiz için oldumu yüzün hep gülsün inşallah
ben yaptım, yapma derim canım çünkü çıkmıyor adet gününün geçmesi gerekiyormuş en iyi sonuç kanda çıkıyor bu kadar bekledik az daha bekleyelim belirti olarak benim normalde adetten 1 hafta önce sancım olurdu bunda hep çektim bugün göğüslerimde ağrı var bilemiyorum. aslında belirtiler 1 aydan sonra başlar ama biz gününü bildiğimiz için herşeye umutlanıyoruz.hayırlısı bakalım olmazsada üzülmek yok tamam mı? sonuna kadar gideceğiz en son yine olmazsa en azından elimizden geleni yapmış olacağız keşkelerimiz olmaz en azından.
seninle aynıyız demekki benimde adet düzensizliğim var çok stersli bir dönemdeysem 10 gün bile geçiyor.benim adet günümden 2 gün geçti ama yinede ümitlenemiyorum niye dersen adetlerim düzensiz bi ayın başında bi ortasında anlıycağın canı ne zaman isterse geliyor:)benimde karnım sürekli ağrıyor bazen iğne gibi batmalar mide bulantısı ama normalde adet dönemlerimde bu kadarı olmazdı ama hayırlısı bakalım arkadaşım ,
tabikide dünyanın sonu değil canım yani hiç bir fikrim yok demek istedim tuttu dese bile ben öyle kalakalırım herhalde.hepimiz için dua ediyorum inşallah ALLAH bir gün bizimde yüzümüzü güldürür.ama bu çocuk olayı gittikçe zorlaşıyor yani çevremde çocuğu olmayan çok tanıdığım var çevresel ve hep hormonlu beslenmekten olsa gerek diye düşünüyorum.yanlışsam düzeltin.
selam kızlar nasılsınız???? işten şimdi geldim ve gelir gelmez pcyi açtım... sanırım benim aşılamam tutmadı.. çok fena karnım ağrıyor.. her an hasta olacakmışım gibi....akıntı da fazlalaştı.. göğüslerde hassasiyette var... yani tüm adet belirtilerim var.. kırmızı kartı bugün yarın göreceğim gibi(( kısmet bakalım test içinse son 9 günüm.....
canım iyi akşamlar inşallah tutmuştur ümidini kaybetme
amin canım inşallah
selam kızlar nasılsınız???? işten şimdi geldim ve gelir gelmez pcyi açtım... sanırım benim aşılamam tutmadı.. çok fena karnım ağrıyor.. her an hasta olacakmışım gibi....akıntı da fazlalaştı.. göğüslerde hassasiyette var... yani tüm adet belirtilerim var.. kırmızı kartı bugün yarın göreceğim gibi(( kısmet bakalım test içinse son 9 günüm.....
semi canım üzülme hakkımızda hayırlısı ...vallaha bende yerimde duramıyorum senle aramızda bi gün var sen test mi yaptın regl mi oldun ???allahım ya benim normalded 28 -27 felan olmam gerek acaba olacammı yoksa negatifmi çıkacak bilemiyorum ? kısmet bakalım ya vakti zamanı belli dir gelir bi gün inşllh
tumecim adet için çok erken değil mi daha
aşılamadan sonra karın agrısı çok normal gögüslerdeki hassasiyette çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor
senin için daha erken kendini dinleme canım rahat ol yoksa gecmez 9 gün
canım hoşgeldin aramıza evet önce klomen diye bir hap veriyorlar yumurta oluşumunun durumuna göre sanırım adetin 3. günü başlanıyor 5 gün alıyorsun iğnede aynı şekilde ben kullanmadım ama bu tutmazsa 2. aşılamda iğne verecekti insülin vurulur gibi kolaymış vurması kendin yapıyormuşsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?