2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

valla semicim atmıyorum ama bizde haftada 4-5 gün balık yenir....
ben seviyorum ama eşim tam bir balık hastasıdır... ve aldığı balıkları kendı temizlemeyi sever ..
tadını öyle alıyomuş... düşün artık benim halimi... sürekli elimde domestos ve cifle dolaşıyorum....
ama çoook seviyorum.... sen nasıl yemezsın dünya harikası bişey balık valla
varsın yarım akıllı sen gibi oluversin tatlım ( ayrıca estagfirullah)

al bendende o kadar 4 çeşit balık kırmızı ettede hayatta sakatat türü ciğer falan yemem tavukta çooooook nadir bende otçuyum.

ayyy valla özendim.benim eşim temizlemez anca yer o.kedi gibiyiz ikimizde çevremizdeki herkes şaşıyo bize ne çok yiyosunuz diye ama sizi duyuncada ben şaşırdım

balık iyi tabi ben balık yemez kırmızı beyaz et yemez varsa yoksa ot yiyen biriyim
buda o kadar iyi bişey değil farkındayım ama yiyemiyorum işte arda dışarıda hamsi yerim okadar.kayınvalidem yada annem gelince balık olursa olur bizim evde yoksa giremez yani dokunamamda yiyememde kokusuda çıkmaz evden yaaaa

al bendende o kadar 4 çeşit balık kırmızı ettede hayatta sakatat türü ciğer falan yemem tavukta çooooook nadir bende otçuyum.

ay semicim ben bayılırım köpeklere..

bende bendeeeee
çok iyi arkadaş oluyorlar süperler valla
kızıyorsam kızdığımı seviyorsam sevdiğimi anlıyor bakışımdan anlıyor benimki ne dediğimi

semicim hem balığı çok severim hemde eve sinen kokusunda bi okadar rahatsız olurum.evde kızartmam hiç.hep balkonda kızartırım yada fırında poşetin içinde. sen et balık yemiyosan protein ihtiuacın nolcak hı???baklagil ye bari ama zorlada olsa ette yemeye çalış.tamam otu bende çok severim ama ette lazım bize.

biliyorum tatlım biliyorum da yiyemi,yorum ki

meyse kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz öptüm

h.b tşk.istanbul neresi.acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…