nasıl yani sende de mi febe
karides kalamar var.
ne diyim damak zevki işte ben karidesi görmeye bile dayanamıyorum ya.
ben kurufasulye ve soğancıyım galiba.hamsiyi zor yiyorum kaldıki karides kalamar
bu yüzdende yarım akıllıyım galiba ya
nasıl yani sende de mi febe
karides kalamar var.
Ne diyim damak zevki işte ben karidesi görmeye bile dayanamıyorum ya.
Ben kurufasulye ve soğancıyım galiba.hamsiyi zor yiyorum kaldıki karides kalamar
bu yüzdende yarım akıllıyım galiba ya
bende köpeğimin yemeğini verdim açlıktan ölmüş zavallı.
tabağınıda yiyecekti neredeyse.ama ne yapayım o da okadar çok yemesin bizim 2 katımız yiyor maaşallah
ayyy valla özendim.benim eşim temizlemez anca yer o.kedi gibiyiz ikimizde çevremizdeki herkes şaşıyo bize ne çok yiyosunuz diye ama sizi duyuncada ben şaşırdımvalla semicim atmıyorum ama bizde haftada 4-5 gün balık yenir....
ben seviyorum ama eşim tam bir balık hastasıdır... ve aldığı balıkları kendı temizlemeyi sever ..
tadını öyle alıyomuş... düşün artık benim halimi... sürekli elimde domestos ve cifle dolaşıyorum....
ama çoook seviyorum.... sen nasıl yemezsın dünya harikası bişey balık valla
varsın yarım akıllı sen gibi oluversin tatlım ( ayrıca estagfirullah)
al bendende o kadar 4 çeşit balık kırmızı ettede hayatta sakatat türü ciğer falan yemem tavukta çooooook nadir bende otçuyum.
al bendende o kadar 4 çeşit balık kırmızı ettede hayatta sakatat türü ciğer falan yemem tavukta çooooook nadir bende otçuyum.
valla semicim atmıyorum ama bizde haftada 4-5 gün balık yenir....
ben seviyorum ama eşim tam bir balık hastasıdır... ve aldığı balıkları kendı temizlemeyi sever ..
tadını öyle alıyomuş... düşün artık benim halimi... sürekli elimde domestos ve cifle dolaşıyorum....
ama çoook seviyorum.... sen nasıl yemezsın dünya harikası bişey balık valla
varsın yarım akıllı sen gibi oluversin tatlım ( ayrıca estagfirullah)
ay semicim ben bayılırım köpeklere..
balık iyi tabi ben balık yemez kırmızı beyaz et yemez varsa yoksa ot yiyen biriyim
buda o kadar iyi bişey değil farkındayım ama yiyemiyorum işte arda dışarıda hamsi yerim okadar.kayınvalidem yada annem gelince balık olursa olur bizim evde yoksa giremez yani dokunamamda yiyememde kokusuda çıkmaz evden yaaaa
bende bendeeeee
çok iyi arkadaş oluyorlar süperler valla
kızıyorsam kızdığımı seviyorsam sevdiğimi anlıyor bakışımdan anlıyor benimki ne dediğimi
amin tumecimmm inşşş
oy oyyyy amin inşşş allahım dualarımız kabulş eyleee :)
hoşgeldin cnm.inan hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.bende 2 kere aşılama yaptırdım ama maalesef tutmadı.allah yardımcıımız oldun.
hoşgeldin cnm semde.bende istanbuldayımm :)
görüşürüz cnm kaç bakalım et konusu tekrar açılacak ona görebiliyorum tatlım biliyorum da yiyemi,yorum ki
meyse kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz öptüm
anadolu yakasındayım cnm ben.sen?h.b tşk.istanbul neresi.acaba.
aa bende ümranie tarafı
akraba çıkıyomuşuz :)) ben KARŞIYA GİDİOM.BURALARDA BULAMADIM DR.
yo metrobüsle 1 satte. Gidiom.sen hangi hastaneye gidion.
biliyorum tatlım biliyorum da yiyemi,yorum ki
meyse kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz öptüm
yo metrobüsle 1 satte. Gidiom.sen hangi hastaneye gidion.
seviyorum doktorumu çok iyi o yüzden gidiom.taa oralara.
erdem hastanesinde 2 kez aşılama yaptırdım.biliyomusun erdemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?