2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım senin problemin neydi

canım bende çikolata kisti var...sol yumurtamda kist 2,5 cm.. doktor ameliyat etmiyor.. boyut küçük dedi hamileliğe engel değil dedi. normal yollarla 18 aydır hamile kalamadım.. bir de prolaktin hormonum yüksek çıktı... beyin mr çektirdim hipofizde mikroadenom çıktı.. yani küçük bir tümor.. doğal olarak prolaktin içinde ilaç kullanıyorum.. ilk aşılamamı oldum ben.. işin açıkçası umudum da yok..

canım benim stres yapmamaya çalış lütfen inşallah tutmuştur olumlu düşünmeye çalış

tumecim bende aynı nedenden mr çektirmiştim
göğsümden süt gelmeye başlamıştı
ama bişey yokmuş o sıralar kullandığım bir hapın yan etkisiymiş
prolaktinim 212 çıkmıştı hapı bırakınca kendiliğinden 15 e düştü şükür

bendede kist var ama pko yada çikolota değil miş
miş diyorum drum ne kisti olduğunu söylemiyor bitürlü 6 ayda bir kontrole gidiyordum
basit zarasız hameleliği engelleyecek bir kist değil diyor seni hamile bırakalım sonra sezaryenle hem bebeği hem kisti alırız diyor
ama ben inanmıyorum bence hamileliğimi o engelliyor
aynı durumda olup kistini aldırdıktan sonra hamile kalan çok kişi duydum cevremde
bende aşılamayla olmazsa tüpe gecmeden önce aldırmayı düşünüyorum kistciğimi

Arkadaslar puregon ve ovitrella ile asılama olan varmı bende bu ay ilk asılama olacagım bilgisi olan varsa konusabilirmiyiz

canım benden süt gelmesi falan yoktu prolaktin yüksek çıkınca mr çektirdim mrda tümör göründü.. ilaç kullanınca düşüyor. kullanmayınca tekrar çıkıyor

semi canım nasılsın bişey sorcaktım ya hani ben incir kürü içiyorum demiştim ya acaba o kist flan yapar mı sence

Kolay hamile kalma kürü:Yarım litre kaynamış suyun içersine gevreç ortaboy 2 havuçu doğrayıp 20 dakika kaynatın.Ayrı bir kapta yarım litre suyu kaynatıp içersine önceden yıkadığınız 8-9 tane inciri ortadan ikiye bölüp atın ve 15 dakika kaynatın ,suyunu süzüp havuç suyuyla karıştırıp için.

aynen canım bende öyle düşünüyorum.. eğer bu aşılamaq tutmazsa doktorum sana raporlarını yazarız tüp bebek yaparız dedi.. eğer bu tutmazsa bir süre ara vereceğim.. malum maddi açıdan kendimizi biraz toplamamız lazım. çünkü ben özel sektörde öğretmenim. 2 ay maaş almıyorum.. tedavimde bu iki aya rastladı..

kızlar ben kocişle gezmeye gidiyorumm.. dönünce görüşürüz tekrar....

İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş. O da şöyle;

Soğan Kürü
Her gün yumurta büyüklüğünde bir kuru soğan, üzerine 2-3 çay kaşığı sumak eklerek yenilecek. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra incir kürüne başlanabilir.

Umariz kolay hamile kalmaniz icin bu yontem ise yarar

kardelencim
incir kürünün kist yapacağını sanmıyorum canım ya zararlı bir kür bu kadar ortalarda dolanmazdı zannetmiyorum

Canım bende yaklasık iki senedeir ugrasıyorum ne illet bir hastalıkmıs bu pko bende allah kısmet ederse önümüzdeki ay asılamam olcak adet olmayı bekliyorum 23de olmam lazım sende mi puregon ile asılama oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…