canım senin problemin neydi
canım bende çikolata kisti var...sol yumurtamda kist 2,5 cm.. doktor ameliyat etmiyor.. boyut küçük dedi hamileliğe engel değil dedi. normal yollarla 18 aydır hamile kalamadım.. bir de prolaktin hormonum yüksek çıktı... beyin mr çektirdim hipofizde mikroadenom çıktı.. yani küçük bir tümor.. doğal olarak prolaktin içinde ilaç kullanıyorum.. ilk aşılamamı oldum ben.. işin açıkçası umudum da yok..
tumecim bende aynı nedenden mr çektirmiştim
göğsümden süt gelmeye başlamıştı
ama bişey yokmuş o sıralar kullandığım bir hapın yan etkisiymiş
prolaktinim 212 çıkmıştı hapı bırakınca kendiliğinden 15 e düştü şükür
bendede kist var ama pko yada çikolota değil miş
miş diyorum drum ne kisti olduğunu söylemiyor bitürlü 6 ayda bir kontrole gidiyordum
basit zarasız hameleliği engelleyecek bir kist değil diyor seni hamile bırakalım sonra sezaryenle hem bebeği hem kisti alırız diyor
ama ben inanmıyorum bence hamileliğimi o engelliyor
aynı durumda olup kistini aldırdıktan sonra hamile kalan çok kişi duydum cevremde
bende aşılamayla olmazsa tüpe gecmeden önce aldırmayı düşünüyorum kistciğimi
bendede kist var ama pko yada çikolota değil miş
miş diyorum drum ne kisti olduğunu söylemiyor bitürlü 6 ayda bir kontrole gidiyordum
basit zarasız hameleliği engelleyecek bir kist değil diyor seni hamile bırakalım sonra sezaryenle hem bebeği hem kisti alırız diyor
ama ben inanmıyorum bence hamileliğimi o engelliyor
aynı durumda olup kistini aldırdıktan sonra hamile kalan çok kişi duydum cevremde
bende aşılamayla olmazsa tüpe gecmeden önce aldırmayı düşünüyorum kistciğimi
canım benim stres yapmamaya çalış lütfen inşallah tutmuştur olumlu düşünmeye çalış
Kızlar birede ben pkoluyum aranızada bu rahatsızlıgı tasıyan varmı
benim canım bende var pko 1 bucuk yıldır ugraşıyorum 2 aşılamam için şuan ilaç kullanıyorum büyük ihtimal haftasonuna aşılamam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?