- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
valla ben 3 aşılamadan sonra daha bu ay ara verdim. 3 aşılamada üst üste yaptırdım canım.. ama malşesef.. şimdi işte dinlenelim 3-4 ayonrada hem doktoruu değiştiricem hemde direk tüp bebek yaptırcam. şu anda doktor araştırası içindeyim canım.
canım benim kanallarım tıkalıydı laparoskopi oldum ve problem kalmadı bekleme süresini dok istedi 3ay kadar daha sonrada ben preseedle denemek istedim ve 6ay gibi zaman geçti bakalım yarın galiba tekrar gideceğiz aşılama için
valla kokuyo bitanem.. iyi bir moral oldu valla...
sen nasılsın canımın içi ? toparladınmı azcık... inşalah daha iyisindir bitanem...
öpüyorum seni çokben çıkıyorum, yeğenimi okuldan almaya gidicem 1 saat sonra görüşürüz nasipse
geçmiş olsun canım.
hakkında hayırlısı..
ben cuma günü bebeğimi kaybettim,kalbi durmuş kürtajla aldılar 10. haftasında.. ikinci aşılamamdı..
üçüncü aşılamayı ne zaman yaptırırım bilmiyorum..
iyiyim canım, fiziksel olarak toparlandım, lekelenme şeklinde yok denecek kadar az kanamam var, ara ara da ağrım var... ama psikolojik olarak kendimi hala toparlamaya çalışıyorum..
tabi bugünlere de çok şükür..
üzüldüm canım bu durum daha zordur galiba ama bak hamile kalabilmişsin sonuç seni üzsede buda güzel en azından bu yönünü düşün Allah sağlıklı bi gebelik nasip eder inş.
teşekkürler canım seninde kandilin mübarek olsunbütün arkadaşlarımın mevlid kandili mübarek olsun bol bol dua edelim benim dularım sizinle
reyhannn bittimi kuzum temizliğinn??
yok canım nerde benim temizlik yatak yorgan çekmece içleri
herşey yani ama yarın biter inşallah az ütüm kaldı onuda yapayımda dinleneceğim biraz.
masalcancımm nasıl geçti oruç?ben pek anlamadım valla acıkmadım bile... rabbim kabul etsin inşş.benim 3günde borcum var tutsamda bitseeeee
evet birazohhh ya bayılıyorum temiz eveeee.kolay gelsin cnmm.böle büyük temizliğe giriştiğine göre önümüzdeki ay bebişte gelse bariii
reyhancım nasılsın bitanem ? yoruldunmu???
orkidecim sen nasılsın tatlım???
Ohhhhhh misssss hep böyle temiz kalsa dimi orkideciğim
slm kızlar nasılsınız ben bügü gittim umuttepeye tüp bebek için gerekli olan ne varsa ögrendim sizede anlatayım belki ilginizi ceker 900 iş günü tamamlanmış olmalı hiç bebiş olmamalı 3 aşılama yapılması gerekiyormuş ama aşılamalar igne tedavisiyle olmalıymış yani klomenle yapılan aşılamalar gecersizmiş ve ancak ya devlette yada devletle sözleşmesi olan yerlerde yapılması şartmış.umuttepede aşılama olan bir bayanla konuştum aşılama için ilaçlara 600 ödemiş hastaneyede 400 ettimi sana 1000 tl 3le carp 3000 eee tüp bebek içinde 1500 gözden cıkarmam gerekiyor 4500 cilesi suratına bakmayan insanlarda cabası. ben bu ay kendi dr keşke dememek için yaptırcam aşılamayı sonra borç harç özel bi klinik bulup yaptırcam.moralım cok bozuk hiç birsey istedigim gibi gitmiyor offfff ne bitmez cilem varmış bu hastane benim moralımı alt üst ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?