2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

geçmiş olsun canım.
hakkında hayırlısı..
ben cuma günü bebeğimi kaybettim,kalbi durmuş kürtajla aldılar 10. haftasında.. ikinci aşılamamdı..
üçüncü aşılamayı ne zaman yaptırırım bilmiyorum..

iyiyim canım, fiziksel olarak toparlandım, lekelenme şeklinde yok denecek kadar az kanamam var, ara ara da ağrım var... ama psikolojik olarak kendimi hala toparlamaya çalışıyorum..
tabi bugünlere de çok şükür..

üzüldüm canım bu durum daha zordur galiba ama bak hamile kalabilmişsin sonuç seni üzsede buda güzel en azından bu yönünü düşün Allah sağlıklı bi gebelik nasip eder inş.

bütün arkadaşlarımın mevlid kandili mübarek olsun bol bol dua edelim benim dularım sizinle

üzüldüm canım bu durum daha zordur galiba ama bak hamile kalabilmişsin sonuç seni üzsede buda güzel en azından bu yönünü düşün Allah sağlıklı bi gebelik nasip eder inş.

öyle canım.. şu an tek tesellim bu zaten... bir kez evlat veren Rabbim yine verir..

bütün arkadaşlarımın mevlid kandili mübarek olsun bol bol dua edelim benim dularım sizinle
teşekkürler canım seninde kandilin mübarek olsun

yok canım nerde benim temizlik yatak yorgan çekmece içleri
herşey yani ama yarın biter inşallah az ütüm kaldı onuda yapayımda dinleneceğim biraz.

ohhh ya bayılıyorum temiz eveeee.kolay gelsin cnmm.böle büyük temizliğe giriştiğine göre önümüzdeki ay bebişte gelse bariii

masalcancımm nasıl geçti oruç?ben pek anlamadım valla acıkmadım bile... rabbim kabul etsin inşş.benim 3günde borcum var tutsamda bitseeeee

masalcancımm nasıl geçti oruç?ben pek anlamadım valla acıkmadım bile... rabbim kabul etsin inşş.benim 3günde borcum var tutsamda bitseeeee

çok şükür canım. allah kabul etsın senınde benımde nşallah....
valla bende anlamadım, hiç acıkmadım... rabbim sabrını veriyo ibaddette canım....
ben 3 günde tutmuştum canım... ama bugün büyük gün çok istedim çok şükür tutabildim...

valla bütün bir günüm telefon görüşmesiyle geçti desem yeridir... herkezleri aradım kandil vesilesiyle..
şimdi anneannemi birde dedemi aradım... yaşlılar çok mutlu oluola valla torun torba arayınca..
allah uzun ömür versin inşallah onlara... çok istiyolar benim bebişimi görmeyiii...
inşallah hayattayken görürler benimde bebeğimi

ohhh ya bayılıyorum temiz eveeee.kolay gelsin cnmm.böle büyük temizliğe giriştiğine göre önümüzdeki ay bebişte gelse bariii
evet biraz ütüm anca bitti bayağı çoktu ama şimdi onları yerleştireceğim ve yarın bitiririm herşeyi inşallah

reyhancım nasılsın bitanem ? yoruldunmu???

orkidecim sen nasılsın tatlım???

bende reyhana özendim temizlik yaptım bende dünden beri yapıyordum bugün birazını daha yaptım yarına benimkide tamamen biter inşallah oruçtum bide yemek ev falan derken nasıl zaman geçti anlamadım

kızlar ben namaz kılmaya gidiyorum hepinize gönülden dua edecem inşşah gerçekleşir canlarım öpüyorum

slm kızlar nasılsınız ben bügü gittim umuttepeye tüp bebek için gerekli olan ne varsa ögrendim sizede anlatayım belki ilginizi ceker 900 iş günü tamamlanmış olmalı hiç bebiş olmamalı 3 aşılama yapılması gerekiyormuş ama aşılamalar igne tedavisiyle olmalıymış yani klomenle yapılan aşılamalar gecersizmiş ve ancak ya devlette yada devletle sözleşmesi olan yerlerde yapılması şartmış.umuttepede aşılama olan bir bayanla konuştum aşılama için ilaçlara 600 ödemiş hastaneyede 400 ettimi sana 1000 tl 3le carp 3000 eee tüp bebek içinde 1500 gözden cıkarmam gerekiyor 4500 cilesi suratına bakmayan insanlarda cabası. ben bu ay kendi dr keşke dememek için yaptırcam aşılamayı sonra borç harç özel bi klinik bulup yaptırcam.moralım cok bozuk hiç birsey istedigim gibi gitmiyor offfff ne bitmez cilem varmış bu hastane benim moralımı alt üst ediyor

karacım bilgiler için çok sağol canım..
benim iki aşılamamda tıp fakültesinde yapıldı ama benim ilaçlar hiç iğne olmadı..
bana iki aşılamada da serephone denilen klomene benzeyen bir ilaç verildi.
anladığıma göre ben 3. aşılamayı yaptırsam bile iğnesiz aşılama yaptırdığım için tüp bebek raporu çıkaramıyorum yani öyle mi
ee o zaman ben boş yere gitmişim zonguldaka boş yere tıp fakültesinde yaptırmışım.. doktorum bana hiç böyle bir şey dememişti... kızıyorum işte böyle olunca doktorlara.. doğru düzgün bilgilendirmiyorlar bizi.
eğer 3. aşılama da tutmazsa tüp bebek raporu çıkartırız demişti
acaba kurumdan kuruma değişiyor mu ki bu durum
bak kafam karıştı şimdi ve üzüldüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…