2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

üniversiteye neden 400 para ödemiş konuştuğun kişi anlamadım ben
iğne parasınıda nerde yaptırırsan yaptır düyorsun karacım neden böyle moralin bozuldu neye karar verdin kendi drunamı

kızlar bende yeni geldim eve
önce camiye gittik ortam çok rahjatlatıyor huzur veriyor
bolbol dua ettim herkes için
sonra yemege gittik şimdide geldi
febe senin gazına geldim köfte yiyim dedim geçmedi kız boğazımdan
çiğnemeden yuttum yaaaa tadını almıyayım diye
sonuç aç kaldım açççççç

semicim rabbim dualarını kabul etsin inşş..iyi olmuş olsun yemişsin ya afiyet olsun sadece sevdiklerimizi değil vücudumuz için gerekli olanlarıda yemeliyiz.tebrik ederim seni zorda olsa yemişsin,şifa olsun tatlımmm

karacım tam olarak anlamadım ben canım.. zaten ilaçlara ben 470 tl ödedim yani iğnelere gerisini anlamadım.. ben biliyosundur belki devlet hastanesinde yaptırdım 2 aşılamayıda ve iğneyle yaptırdım. ben konuştuğumda 2 aşılama yaptırınca tüp bebeği hakediyomuşum.tüp bebek için 1. için 420 cıvrında bir para veriyosun 2. tüp bebek için 350cıvarında bir para ödeniyo.ayrıca ilaçları almak için zaten rapor çıkarıldı bana... iğne şartı yok diye biliyorum ben...
anlamadığım şu sen ordakı görevlilerlemi konuştun yoksa tüp bebek için gelen biriylemi konuştun.
moralinide bozma bence herşeyde vardır bi hayır canım...

hoşgeldin tatlım... allah kab etsin dualarını bitanem...
köfte yemişin afiyet bal şeker olsun bitanem

bende hapla yapılan aşılamalar gecersiz die biliyorum

mantıksz bişey değilmi ya...
bende bişey yok yumurtlamamda normal haplada yumurtalar büyüyo kendi kendinede büyüyo ki...
bizim problemimiz spermlerde.. öyle olunca ne oluyo acaba.. erkekleredemi iğne vurdurtcaklar kiiii???

emin değilim tabi ama öyle duymuştum
o konuda öyle evet mantıksız bendede yumurtlama gelişimi ve çatlama problemi yok ama iğne oluyoruz işte.sansımızı arttırmak adına sanırım.ama dediğin gibi erkeklerede iğne olsa ya spermler çoğalıp hızlanıverse
ama biz dayanamayız kız kocişimiz bir iğne olsa biz binkere acısını çekeriz kıyamam ben ona

ben bu yaramazı ne yapayım şimdi.
assam mı kessem mi.:95::95::95:azıcık gezsin diye serbest bırakmıştım.ipteki çamaşırları çekiştirmiş yarısı yerde ya.of of attım yine makineye

aynen valla... bize dr verdi 3 ay bi ilaç kullandı zehir gibiydi valla.. her içtiğinde midesi kalkıyodu valla... ben onun yerıne çok kötü oluyodum valla... gene biz hem daha dayankıyız, hem sabrımız daha çok sanrım. erkekler bunlara dayanabılırmı bilmiyorum tabi

assam mı kessem mi.:95::95::95:azıcık gezsin diye serbest bırakmıştım.ipteki çamaşırları çekiştirmiş yarısı yerde ya.of of attım yine makineye

hehehehe yaaa sen köfteleri yerken iyimiydi... bıraktın gittin çocuğu evde

bende hapla yapılan aşılamalar gecersiz die biliyorum

değil mi ama...

ben şu hap iğne meselesini bir araştırayım bakayım...

canım ben 1. Aşılamayı klomenle yaptım 2. Aşılamada tutmazsa tüp istediğimizi söylemiştik bize rapor çıkarttılar 1 yıllık ilaç için ama sadece gonal_f ve çatlatma iğnesi için sanırım ve bide 2. Aşılamada 1050 bide 450 ıu luk iğne yazdı bana 2 kere iğneli tedavi olmuşum gibi sonra aradığımızda ben özelde yaptırdım araştırma hastanesinden çıkartacakmışım raporu
okadar pişmanımki aşılama yaptırdığıma zaten 3000 harcıyorsun git özele tüpe ver o parayı aynı şeye geliyor zaten çektiğin eziyetlerde cabası.
Assam mı kessem mi.:95::95::95:azıcık gezsin diye serbest bırakmıştım.ipteki çamaşırları çekiştirmiş yarısı yerde ya.of of attım yine makineye
sen köfte ben çamaşırlarımı yiyeceğim demek istemiş köpekçik Harbi oburmuş çamaşırlarada göz diktiğine göre

reyhancım benim bildiğim bu tür ilaçların raporları 1 sefere mahsus canım. ilaçları alıyosun bidaha kullanamıyosun zaten ... 1 senelik yazıyo ama zaten eczaneye veryosun raporun aslını birdaha kullanamıyosun. yani benim raporum öyle olmuştu canım...hastaneden hastaneye değişemezde zaten tüp bebek için olan raporlar öyle 1 defa kullanılıyo sonra hükmü yok şekerim...ben eczanee çalıştığım için biliyorum yani geçen seneye kadar öyleydi ve hala öyle diye biliyorum. çünkü üp bebeği devlet kolay kolay ödemiyo bin dereden su getiriyo....

kızlar hap ve iğne meselesi hakkında kimse kesin bir şey bilmiyor...
herkesin kullandığı cümle birbirinden farklı.
ben şimdi şöyle düşünüyorum
karaelmas üniversitesinin sitesine tc kimlik no ve hasta no ile girdiğimde bana yapılan bütün uygulamaları görüyorum..
bütün tahlil sonuçları, ultrason incelemelerin ayrıntılı raporları vs hepsi var..
aşılama içinse aşılama İNTRAUTERİN İNSEMİNASYON (AŞILAMA) uygulanmıştır yazıyor... bu kadar
yani aşılama öncesi hap mı iğne mi kullanıldığı ile ilgili bilgi yok. demekki bu durum raporu yazan doktorun elinde..zaten bana doktor her seferinde reçete yazdı ve reçete eczanede falan kalmadı..bende kaldı bende attım..
kısacası benim aşılamamın iğne ya da hapla yapılıp yapılmadığını nasıl ispat edecekler
ben aşılama için rapor çıkarttırmadım.. doktor çıkarmayalım dedi.. aşılama için rapor çıkarınca tüp bebek için alınacak ilaçlar daha pahalıya geliyor dedi..
belki rapor çıkartsaydım eczanede rapor kaldığı için iğne ya hap olduğu belli olurdu

bende mine için okunan duayı bittirdim kızlar inşallah bugünkü dularımız kabul olur

valla tumecim benim ilk aşılama için karar verildiğinde dr hemen rapor çıkardı. hasandekiler eşimin daha önceden çocuğu olup olmadıgını araştırdı. yaninufus müdürlüğünde kayıtlarına baktılar. 10 gün sonra raporu alabıldık zaten. raporu aldıgımda hemen dr ilaçları yazdı gittim eczaneden aldım. eczaneyede hem reçetein aslını hemde raporun aslını verdım. fotokopilerini aldım ben sadece...
zaten raporda birkaç çeşit ilacın etken maddeleri yazıyodu tabi dr birini seçti ve yazdi... tabi bütün etken maddeler tüp bebek ve aşılamada kullanılan ilaçların etken maddeleriydi.
ben 2. şılamayı yaptırdığım gün ordaki görevlilele konuştum dedimki ben 2 aşılamayı oldum eğer tutmazsa tüp bebek heen yaptırabiliyomuyum dedim. eğer 2 aşılamayıda burda yaptırdıysanız tabiki yapırabiliyosunuz dedi sdece 430 lıra cıvarı bı para ödenıyo o kadar... ee tabi tüp bebek için ilaç dzları farklı oluyo daha yüksek doz kullanılıyo daha fazla yumurta elde etmek için ondan bır daha rapor veriiyo ve birdaha ilaç alınıyo. benim dr sordum tüp bebek hastanede yaptırılacak ıse toplam 1000 tl cıvarı bır ara cıkacak sızden dedi. yani ben bunları yaşadım ve bunları biliyorum....
başka bir koşul varsa onu bilmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…