kızlar ben namaz kılmaya gidiyorum hepinize gönülden dua edecem inşşah gerçekleşir canlarım öpüyorum
kızlar bende yeni geldim eve
önce camiye gittik ortam çok rahjatlatıyor huzur veriyor
bolbol dua ettim herkes için
sonra yemege gittik şimdide geldi
febe senin gazına geldim köfte yiyim dedim geçmedi kız boğazımdan
çiğnemeden yuttum yaaaa tadını almıyayım diye
sonuç aç kaldım açççççç
slm kızlar nasılsınız ben bügü gittim umuttepeye tüp bebek için gerekli olan ne varsa ögrendim sizede anlatayım belki ilginizi ceker 900 iş günü tamamlanmış olmalı hiç bebiş olmamalı 3 aşılama yapılması gerekiyormuş ama aşılamalar igne tedavisiyle olmalıymış yani klomenle yapılan aşılamalar gecersizmiş ve ancak ya devlette yada devletle sözleşmesi olan yerlerde yapılması şartmış.umuttepede aşılama olan bir bayanla konuştum aşılama için ilaçlara 600 ödemiş hastaneyede 400 ettimi sana 1000 tl 3le carp 3000 eee tüp bebek içinde 1500 gözden cıkarmam gerekiyor 4500 cilesi suratına bakmayan insanlarda cabası. ben bu ay kendi dr keşke dememek için yaptırcam aşılamayı sonra borç harç özel bi klinik bulup yaptırcam.moralım cok bozuk hiç birsey istedigim gibi gitmiyor offfff ne bitmez cilem varmış bu hastane benim moralımı alt üst ediyor
kızlar bende yeni geldim eve
önce camiye gittik ortam çok rahjatlatıyor huzur veriyor
bolbol dua ettim herkes için
sonra yemege gittik şimdide geldi
febe senin gazına geldim köfte yiyim dedim geçmedi kız boğazımdan
çiğnemeden yuttum yaaaa tadını almıyayım diye
sonuç aç kaldım açççççç
bende hapla yapılan aşılamalar gecersiz die biliyorum
emin değilim tabi ama öyle duymuştum
o konuda öyle evet mantıksız bendede yumurtlama gelişimi ve çatlama problemi yok ama iğne oluyoruz işte.sansımızı arttırmak adına sanırım.ama dediğin gibi erkeklerede iğne olsa ya spermler çoğalıp hızlanıverse
ama biz dayanamayız kız kocişimiz bir iğne olsa biz binkere acısını çekeriz kıyamam ben ona
ben bu yaramazı ne yapayım şimdi.
assam mı kessem mi.:95::95::95:azıcık gezsin diye serbest bırakmıştım.ipteki çamaşırları çekiştirmiş yarısı yerde ya.of of attım yine makineye
bende hapla yapılan aşılamalar gecersiz die biliyorum
değil mi ama...mantıksz bişey değilmi ya...
bende bişey yok yumurtlamamda normal haplada yumurtalar büyüyo kendi kendinede büyüyo ki...
bizim problemimiz spermlerde.. öyle olunca ne oluyo acaba.. erkekleredemi iğne vurdurtcaklar kiiii???
canım ben 1. Aşılamayı klomenle yaptım 2. Aşılamada tutmazsa tüp istediğimizi söylemiştik bize rapor çıkarttılar 1 yıllık ilaç için ama sadece gonal_f ve çatlatma iğnesi için sanırım ve bide 2. Aşılamada 1050 bide 450 ıu luk iğne yazdı bana 2 kere iğneli tedavi olmuşum gibi sonra aradığımızda ben özelde yaptırdım araştırma hastanesinden çıkartacakmışım raporuslm kızlar nasılsınız ben bügü gittim umuttepeye tüp bebek için gerekli olan ne varsa ögrendim sizede anlatayım belki ilginizi ceker 900 iş günü tamamlanmış olmalı hiç bebiş olmamalı 3 aşılama yapılması gerekiyormuş ama aşılamalar igne tedavisiyle olmalıymış yani klomenle yapılan aşılamalar gecersizmiş ve ancak ya devlette yada devletle sözleşmesi olan yerlerde yapılması şartmış.umuttepede aşılama olan bir bayanla konuştum aşılama için ilaçlara 600 ödemiş hastaneyede 400 ettimi sana 1000 tl 3le carp 3000 eee tüp bebek içinde 1500 gözden cıkarmam gerekiyor 4500 cilesi suratına bakmayan insanlarda cabası. Ben bu ay kendi dr keşke dememek için yaptırcam aşılamayı sonra borç harç özel bi klinik bulup yaptırcam.moralım cok bozuk hiç birsey istedigim gibi gitmiyor offfff ne bitmez cilem varmış bu hastane benim moralımı alt üst ediyor
sen köfte ben çamaşırlarımı yiyeceğim demek istemiş köpekçikben bu yaramazı ne yapayım şimdi.
Assam mı kessem mi.:95::95::95:azıcık gezsin diye serbest bırakmıştım.ipteki çamaşırları çekiştirmiş yarısı yerde ya.of of attım yine makineye
canım ben 1. Aşılamayı klomenle yaptım 2. Aşılamada tutmazsa tüp istediğimizi söylemiştik bize rapor çıkarttılar 1 yıllık ilaç için ama sadece gonal_f ve çatlatma iğnesi için sanırım ve bide 2. Aşılamada 1050 bide 450 ıu luk iğne yazdı bana 2 kere iğneli tedavi olmuşum gibi sonra aradığımızda ben özelde yaptırdım araştırma hastanesinden çıkartacakmışım raporu
okadar pişmanımki aşılama yaptırdığıma zaten 3000 harcıyorsun git özele tüpe ver o parayı aynı şeye geliyor zaten çektiğin eziyetlerde cabası.
sen köfte ben çamaşırlarımı yiyeceğim demek istemiş köpekçikHarbi oburmuş çamaşırlarada göz diktiğine göre
Allah kabul etsin canaımbende mine için okunan duayı bittirdim kızlar inşallah bugünkü dularımız kabul olur
kızlar hap ve iğne meselesi hakkında kimse kesin bir şey bilmiyor...
herkesin kullandığı cümle birbirinden farklı.
ben şimdi şöyle düşünüyorum
karaelmas üniversitesinin sitesine tc kimlik no ve hasta no ile girdiğimde bana yapılan bütün uygulamaları görüyorum..
bütün tahlil sonuçları, ultrason incelemelerin ayrıntılı raporları vs hepsi var..
aşılama içinse aşılama İNTRAUTERİN İNSEMİNASYON (AŞILAMA) uygulanmıştır yazıyor... bu kadar
yani aşılama öncesi hap mı iğne mi kullanıldığı ile ilgili bilgi yok. demekki bu durum raporu yazan doktorun elinde..zaten bana doktor her seferinde reçete yazdı ve reçete eczanede falan kalmadı..bende kaldı bende attım..
kısacası benim aşılamamın iğne ya da hapla yapılıp yapılmadığını nasıl ispat edecekler
ben aşılama için rapor çıkarttırmadım.. doktor çıkarmayalım dedi.. aşılama için rapor çıkarınca tüp bebek için alınacak ilaçlar daha pahalıya geliyor dedi..
belki rapor çıkartsaydım eczanede rapor kaldığı için iğne ya hap olduğu belli olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?