bende mine için okunan duayı bittirdim kızlar inşallah bugünkü dularımız kabul olur
Kızlar ster tvde nihat hatipoğlu var izleyin derim ben çok beğeniyorum onu bende çıkıyorum herkese iyi geceler arkadaşlar
hayır olsun semiciiiimmm
karacım bilgiler için çok sağol canım..
benim iki aşılamamda tıp fakültesinde yapıldı ama benim ilaçlar hiç iğne olmadı..
bana iki aşılamada da serephone denilen klomene benzeyen bir ilaç verildi.
anladığıma göre ben 3. aşılamayı yaptırsam bile iğnesiz aşılama yaptırdığım için tüp bebek raporu çıkaramıyorum yani öyle mi
ee o zaman ben boş yere gitmişim zonguldaka boş yere tıp fakültesinde yaptırmışım.. doktorum bana hiç böyle bir şey dememişti... kızıyorum işte böyle olunca doktorlara.. doğru düzgün bilgilendirmiyorlar bizi.
eğer 3. aşılama da tutmazsa tüp bebek raporu çıkartırız demişti
acaba kurumdan kuruma değişiyor mu ki bu durum
bak kafam karıştı şimdi ve üzüldüm
karacım tam olarak anlamadım ben canım.. zaten ilaçlara ben 470 tl ödedim yani iğnelere gerisini anlamadım.. ben biliyosundur belki devlet hastanesinde yaptırdım 2 aşılamayıda ve iğneyle yaptırdım. ben konuştuğumda 2 aşılama yaptırınca tüp bebeği hakediyomuşum.tüp bebek için 1. için 420 cıvrında bir para veriyosun 2. tüp bebek için 350cıvarında bir para ödeniyo.ayrıca ilaçları almak için zaten rapor çıkarıldı bana... iğne şartı yok diye biliyorum ben...
anlamadığım şu sen ordakı görevlilerlemi konuştun yoksa tüp bebek için gelen biriylemi konuştun.
moralinide bozma bence herşeyde vardır bi hayır canım...
kara anlatsana canım bugün ne oldu umuttepede ne dedi eray bey
ne sordu ne önerdi ne testleri verdi hepsini merak ediyorum
ay gülsem mi ağlasam mı
bende karayı bana cevap yazıyor sanıyorum.ama zaten yazmış masala cevabındada
sağol karacım
ne olsun konuştum işte dedigim gibi ya herşey sil baştan kafam cok karışık bide orda bi bayan bana demezmi (hastalardan)sen belini cektirsen senin belil tutmmuyordur bu arada ne kadar tüp bebek yaptıran varmış ama içlerinde en gencleri bendim cocuk gibi duruyordum ertelesemmi herseyi diyorum
semi papucu yarım cık dısarıya oynayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?