2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar benim çıkmam lazım.. hepinize iyi geceler..
tekraradan hayırlı kandiller

Kızlar ster tvde nihat hatipoğlu var izleyin derim ben çok beğeniyorum onu bende çıkıyorum herkese iyi geceler arkadaşlar

bende izliyordum ama uyuyakalmışoım
2 gündür gecegündüz uyuyorum hayır olsun

masal naber tatlım burdasın bu gece
topikleri dolaştım bende
ne konular var ne konular
komik saçma ürkütücü ne ararsan

valla arkadaşım ben dr bana söyledigini yazdım yani kulaktan dolma degil dr öyle söyledi yani benimde birinci aşılamam gecersiz tüp bebek için gerci dr bu seferki aşılamamın ignelerle olcagını bana anlatmıştı keşke daha öncebende bilseydim ama bence sende araştır belki orta sistem farklıdır

kara anlatsana canım bugün ne oldu umuttepede ne dedi eray bey
ne sordu ne önerdi ne testleri verdi hepsini merak ediyorum

canım tüp bebek ünitesinde beklerken hastalardanda bilgi alma olanagım oldu aşılama için gelen bi bayana sohbet esmasında maliyetini sordum oda bana size yazdıgım fiyatı verdi hastaneyede para yatırmış öyle dedi sonra eray beyle konuştum eşiminde benimde tetkiklerimin tekrarlanacagını söyledi aşılamamında gecersiz oldugunu igne ile olması gerektigini söyledi tüm şartlarımız uyuyor ama eşimin başını kaşımaya vakti yok yani orda koşturamaz benim dr hep eşimin vaktine göre ayarlıyor offfff bunaldım ne yapcagımı bilmiyorum

ay gülsem mi ağlasam mı
bende karayı bana cevap yazıyor sanıyorum.ama zaten yazmış masala cevabındada
sağol karacım

kara anlatsana canım bugün ne oldu umuttepede ne dedi eray bey
ne sordu ne önerdi ne testleri verdi hepsini merak ediyorum

ne olsun konuştum işte dedigim gibi ya herşey sil baştan kafam cok karışık bide orda bi bayan bana demezmi (hastalardan)sen belini cektirsen senin belil tutmmuyordur bu arada ne kadar tüp bebek yaptıran varmış ama içlerinde en gencleri bendim cocuk gibi duruyordum ertelesemmi herseyi diyorum

ay gülsem mi ağlasam mı
bende karayı bana cevap yazıyor sanıyorum.ama zaten yazmış masala cevabındada
sağol karacım

ben seni yeni fark ettim kız malum sayfayı sürekli yenilemek lazım birazda uyku sersemiyim yeni uyandımda bu geceyi degerlendirmek için bol bol dua kandilin mubarek olsun bu arada

aşılama dedimi yada zamanını söyledimi
evet orası hep tıklım tıklım mış
CANIM SANA TAVSİYEM DEMİŞSİN YA ÇOCUK GİBİ DURUYORUM DİYE BUNU SENİN ŞANSIN OLARAK GÖR VE TEDAVİNİ KESİNLİKLE İHMAL ETME
kafan karışıksa hazır değilsen araver ama birkaç ay daha fazla değil.erteleyenler hep pişman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…